שוב שלילי

מצב
הנושא נעול.
אוף למה??? ../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

שוב שלילי
ל-מ-ה? החזרה מספר 13, הפעם של מוקפאים יפים. בימים הראשונים חשבתי שכן, בימים לאחר מכן קיויתי שכן, לקראת הסוף כבר קיויתי שאולי, ועכשיו, אני יודעת שלא. עצוב לי כל-כך... דובה
אוף למה???

מחבקת ובוכה איתך אין לי מילים

MIF2002

New member
../images/Emo7.gif

שוב שלילי
ל-מ-ה? החזרה מספר 13, הפעם של מוקפאים יפים. בימים הראשונים חשבתי שכן, בימים לאחר מכן קיויתי שכן, לקראת הסוף כבר קיויתי שאולי, ועכשיו, אני יודעת שלא. עצוב לי כל-כך... דובה

אוף !!!! כמה עצוב, וכמה מאכזב.... כל העליות והמורדות הללו בין תקווה לייאוש כל כך שוחקים והשלילי הארור, הוא תמיד תמיד קשה.... אני יכולה לספר לך שכשקיטרתי לרופא שלי על המוקפאים היפים שלי שהלכו לאיבוד בטיפול הקודם שנכשל, וציינתי את זה שהמוקפאים הנותרים הם הרבה פחות יפים הוא ממש נזף בי ואמר "אבל את יודעת שזה לא משנה" וכנראה שיש בזה משהו, העוברים הטובים לאו דווקא נותנים את ההריון המיוחל, אבל אסור להתייאש. מחזיקה לך אצבעות לפעם הבאה, ומאחלת בינתיים חג אביב שמח, חזקי ואמצי ותעודדי כדי שיהיו לך כוחות לטיפול הבא !!!

anguly

New member
אוי, רק עכשיו אני קוראת .

שוב שלילי
אוי, רק עכשיו אני קוראת .
אני מקווה שבינתיים התאוששת והעצבות התפוגגה. ואם לא אז אני מקווה שבקרוב החיוך יחזור לפניך. בהצלחה בסיבוב הבא!

מצב
הנושא נעול.
למעלה