שוב שלום!

tkhri

New member
שוב שלום!

מצטער שלא עניתי לכם פשוט סגרתי הרבה הפעם וגם פעם אחת נתקו לנו את האינטרנט אז לא הייתי יכול להגיב לכם. (אגב,תל חי זה במקום שלום?) למי שלא זוכר אני שאלתי לפני איזה שבועיים מה זאת בדיוק תנועת בית"ר ומה עושים שם וכו'. מה זה בדיוק אומר להיות חבר בבית"ר ואילו פעילויות עושים?

MS6

New member
תל חי...

כן תל חי זה במקום שלום.. מאיפה אתה בארץ? נראה לאיזה מעו"ז (סניף) אתה יכול להצטרף...

תל חי

קודם כל תספר מאיפה אתה ואיזה מעו"ז תוכל להגיע ועושים כל מיני פעולות של כל מיני נושאים אתה תמיד מוזמן לדבר איתי באי סי קיו או במסר אי סי קיו: 340718808 כל שאלה שיש לך אני תמיד אשמח לענות לך

tkhri

New member
אני מחולון

בצבא משרת באיזור חברון. זאת רק תנועת נוער,כלומר חברה שלפני צבא או שגם לאנשים כמוני יש מה לעשות בתנועה הזאת?

יש מעו"ז ברחובות!!!

צור קשר עם חזי ברסי (זה גם הכינוי שלו בפורום) ודאי שיש מה לעשות! והרבה!!! דבר עם חזי... (נשמך לראות אותך עוד חודש איתנו בברקן..)

בטח שיש לך מה לעשות

אצלינו בכל גיל ובכל מצב יש מה לעשות תמיד אתה יכול ליצטרף למשפחתינו ולהיות משהו חשוב סבתנועה או כל דבר שיגידו לך

MS6

New member
תראה אני חושב שאתה צריך לבקר

באיזשהי פעילות תנועתית או במעו"ז הקרוב לביתך.. בית"ר תמיד צריכה סיוע ועזרה, אני בן 20 ואני פועל בתנועה אחרים מבוגרים יותר ממני וגם פועלים...

למעלה