שוב שלום...

triny

New member
שוב שלום...

לפני אי אילו חודשים כתבתי כאן שאני מתה לעזוב את הבית ולעבור לגור עם שותפים.. אלא שאני פוחדת מאוד. ובכן, מצאתי עבודה מכניסה קצת יותר וכעת אני מחפשת דירה- לבד. אני מחפשת דירת שני חדרים בגבעתיים- רמת גן, והתקציב שלי הוא 500 דולר, עם אפשרות לחרוג בעשרים דולר במידה ומדובר במשהו מיוחד במינו. עד עכשיו ראיתי דירות.. לא מהמבוחרות נגיד בעדינות, אבל לפני שעה חזרתי מדירה שייתכן ש"היא היא". המיקום- מעולה, הבניין מטופח מאוד. הדירה עצמה ענקית- בקלות 80 מ"ר, היא בכלל 2.5 חדרים. הם רוצים 525 ואני מאמינה שיסכימו לרדת. אמא שלי לא הייתה מרוצה כמוני- בסלון ובהול יש שטיח מקיר לקיר והיא אומרת שהוא ממש מטונף (אני לא שמתי לב). בכל מקרה, יש לי תחשוה טוב, מה גם שקלטתי מהמתווך (שאחראי בפועל על הדירה כי בעלת הבית גרה בחו"ל) שיסכימו לנקות את השטיח ולעשות עוד כמה שיפוצים קטנים.החיסון הענק מבחינתי- אין מזגן. מה עושים עכשיו? מה בודקים? איך מחליטים? על מה צריך להתעכב? האם נראה לכם הגיוני לדרוש שיתקינו מזגן וגם להתמקח על שכר הדירה? תודה!

DM10

New member
חשבתי שעם 500$ אפשר

להשיג את דירת "החלומות" שלך! בכל מקרה, במחיר הזה את יכולה למצוא המון דירות מטופחות באזורים טובים, לא הייתי מתפשר בעניין הדירה והנלווה אליה
.

triny

New member
גם אני חשבתי ככה..

אבל הכוכים שראיתי הורידו אותי מהתיאוריה הזו. הדירה הזו היא באמת הראשונה שראיתי שאני חושבת שהייתי מוכנה לגור בה. אני בטוחה שיש איפושהו שם בחוץ דירות ב- 500 שיהיו מושלמות בשבילי, פשוט עד עכשיו לא ראיתי אותן.. (ואף קיבלתי נזיפה ממתווכת שאני בררנית מדי).

למה לעבוד עם תיווך?

יש מלא דירות מקסימות בהומלס. ללא התשלום של התיווך... הנה תחסכי לך... אני לא הייתי מתפשרת על מזגן.

triny

New member
בדירה הזו זה קצת שונה

בגלל שבעלת הבית בחו"ל, המתווך הוא זה שמטפל בפועל בדירה. הוא לא החתים אותי על כלום לפני שנכנסתי לראות את הדירה כך שאני תוהה אם הסידור הרגיל של דמי תיווך יעבוד כאן בכלל. בכל מקרה, אני בהחלט רואה גם דירות דרך הומלס ויד שנייה. לגבי הדירה הזו- האם נהוג לומר- תתקינו מזגן, נקו את השטיח, ואז גם להתמקח על הורדה בשכר דירה? הערב אני הולכת לראות את הדירה שוב, הפעם עם גיס שלי שמבין מאוד בעניינים כאלה, ואולי תהיה התקדמות באיזשהו כיוון.

אני שוכרת דירה ב500$ (נראה לי)

2000 ש"ח?? ואני בסוף החודש יוצאת ממנה ועוד לא מצאתי מישהו שיבוא במקומי,אז אם את מעוניינת לבוא לראות אותה את מוזמנת.

למעלה