שוב שלום
כצבתבתי כאן פעם אחת , כשהייתי באמצע עונה 3. מאז עברו על מסכי הרבה פרקים וכרגע אני מחזיקה את עצמי בכוח לא להתחיל את ארבעת הפרקים האחרונים- כלומר 4X19-4X22 ... (פשוט כי אין לי זמן ואני רוצה לעשות את זה ברצץ, כמו שצריך.) בקשר לעונה וחצי שראיתי, אני יכולה להגיד רק וואו! וואו! ושוב וואו! הטוויסטים העלילתיים.. בחיים לא חלמתי... פשוט מדהים. כמובן שהם הביאו ל"ביגור" הדמויות והתעגלותן בצורה ממש טובה. (אבל מתסכלת באופן מטריף.) רק כמה הערות, מחשבות והסתייגויות שעלו לי (קצת מבולבלות), אשמח לתגובות: (כמובן ספוילרים, סביר להניח עד 4X18) javascript:InsertIcon('|%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%99%D7%9C%D7%A8|')
1. כשקרייטון מת ,לא היה לי כ"כ עצוב. הוזלת דמעה, אבל לא כמו שציפיתי. אני מניחה שזה מכיוון שידעתי על הקרייטון האחר, והשישפי ימשך.. בטיפשותי קיבלתי את זה כמובן מאליו שארין והג'ון האחר ימשיכו מיד להיות ביחד. בוז לי. 2. קרייס- אני ממש לא יודעת מה אני מרגישה כלפיו. תמיד ריחתי עליו קצת, לא בטוחה שהצלחתי לאהוב אותו. 3. כל האופי המשפחתי שבנו ללוויתנים בסוף העונה הזאת ותחילת הבאה היה מקסים . הצער על איבוד הבנים... 4. 4X07, הפרק המטורף. אוי- כמה שנהנתי ממנו. אחת מנק' האור היחידות של חצי העונה המוקדם של הרביעית. 5. תחילת העונה הרביעית (למעשה ,עד 4X10ׂ - משעמם, אלוהים, כל כך משעמם. פשוט פרקים סתמיים. ,תודה לאל שהגיעה הטרילוגיה הסופר מגה אולטרה משובחת על כדוה"א! (בין הפרקים האהובים עליי.) אני חושבת שבשלב מסוים (תחילת 4)הדבר העיקרי שהניע אותי לראות את הסדרה היא השיפ וההתקדמות שלו. הם כאלה זוג טוב ורציתי שיהיה להם טוב ופשוט לא יכולתי... בדיוק בגלל זה תחילת העונה עיצבנה אותי. כי כמעט ולא נגעו במערכת יחסים שלהם. כמובן שההתמקדות בשיפ היא דבר רע מאוד... בצפייה חוזרת יהיה יותר טוב, ואני מקווה שהדגש בצפייה יבוא על עלילה ודמויות.) בנוסף, יש לציין שראיתי את 4X09-4X18 בשלושה ימיים מרתוניים... יום אחד, חזרתי הביתה בצהריים ועד הערב רק ראיתי פארסקייפ. מטורף לחלוטין. 5 פרקים ברצף. 6. ברקה. מבחינתי, אנשים שנאמנים טוטאלית הם אנשים שמחפשים שייכות והזדהות ומצאו אותה במושא הנאמנות שלהם.לכן הנאמנות הטוטאלית של ברקה לסקורפי ממש הפתיעה אותי. תמיד ראיתי אותו כפיס קיפר ממוצע, שייך, אופורטוניסט- ממש לא נואש כמו שהוא צריך להיות בשביל להסתכן ככה. מבחינתי, מהלך טוב ומניין אבל "ווי אאוט אוף קרקטר" (עד כמה שלברקה יש אחת כזאת...). 7. נארונטי- לא סגורה בכלל על איך קוראים לה. מישהו מוכן להסביר לי לעזאזל מאיפה הזקנה הזאת הגיעה!!!!!!!??????????? WTF!?!?!?!?! בקיצור, היא סוג של זאן מטורללת כזאת. אה. לא משהו. 8. סיקוזו- היא מעצבנת. אני לא כ"כ אוהבת אותה. בכלל הגעתי למסקנה בקשק לדמויות שאני אוהבת בפארסקייפ- אלה שמההתחלה פלוס מינוס בסדרה והדמות שלהן מבוססת ואמינה. כלמור, פחות או יותר כל הקאסט הקבוע (אולי חוץ מרייג'ל.)מ שאר הדמויות פשוט לא עשו לי את זה- את ג'ול סימפתטי וזו בערך הדמות ה"חדשה" שהכי התחברתי אליה. סטארק היה מגניב בהתחלה, אבל לקראת הסוף... ג'יזס... פשוט רציתי שמישהו יחנוק אותו. בניית הדמויות בפארסקייפ משובחת אבל איטית,מאוד . 9. צ'יאנה- אני מצטערת, אבל עוד מישהו שם לב לדבר הנורא שעשו לדמות שלה?1 יכול להיות שאני מגזימה אבל לאט לאט נטלו ממנה את כל הנעריות, חתוליות, ,תעוזה וחוצפה שאיפיינו אותה בעונות הראשונות והפכו אותה לבובת מין. אני לא יודעת אם זה מכשיר עלילתי או סתם הזנחה, אבל זה ספור מעצבן. לדמות היה עומק. לקחו לה אותה! צ'יאנה, שובי הביתה!!! 10.הבוסית של ברקה (גרייז'ה? שחכתי ת'שם). דמות ופר מגניבה, ממש אהבתי. אין ספק שפחות טובה מסקורפיוס אבל בהחלט הייתי יכולה ללמוד לאוהב אותה, מאוד. לא עמוקה מדי אבל מצאתי אותה מקסימה. 11. השיפ- הם ביחד! לעזאזל , הם ביחד. חמודים יפים טובים מתוקים . אהובי לבי. כשהם התנשקו, פשוט צווחתי. 12. הסקארנס- סיפור, טוב, אפילו טוב מאוד. רואים שתוכננה עוד עונה לסדרה כי הרקע העלילתי עליהם היה יכול היות הרבה יותר עמוק.. אוי, לו רק הייתה עוד עונה. העלילה איתם הייתה יכולה להיות כ"כ כ"כ משובחת. 13. דברים לא סגורים: א. דראגו וצ'יאנה- יחזרו? לא ברור לי. אני מניחה שלא אם כי אני יכולה לצביע על רמיזות. ב. הסיפור עם ארין בתחילת העונה, ההתנקשות- הם עדיין צריכים לספר לנו מה היה שם. (או שפספסתי משהו?) ג. מיקרוטים- זה שניות ,נכון? אף פעם לא הייתי בטוחה. אם קראתם עד פה כל הכבוד! אם לא, אז מבחינתי 5,6,8,9 הם החשובים והמעניינים באמת. ואני עוד חייבת לפורום ציטוט, אז הנה: Rygel (holding sikozo's hand)
h, still obsessed I see.. John: I'm not obsessed. Rygel: let's see.. Wormholes, aeryn , earth, aeryn, Scorpius, aeryn, I'm out of fingers… Want me to keep counting on hers? מתוך 4X01 כמובן ,יותר מצחיק ויזואלית אבל כ"כ נכון.... לילה טוב, ועכשיו גיליתי שכתבתי בערך עמוד פוליו.
כצבתבתי כאן פעם אחת , כשהייתי באמצע עונה 3. מאז עברו על מסכי הרבה פרקים וכרגע אני מחזיקה את עצמי בכוח לא להתחיל את ארבעת הפרקים האחרונים- כלומר 4X19-4X22 ... (פשוט כי אין לי זמן ואני רוצה לעשות את זה ברצץ, כמו שצריך.) בקשר לעונה וחצי שראיתי, אני יכולה להגיד רק וואו! וואו! ושוב וואו! הטוויסטים העלילתיים.. בחיים לא חלמתי... פשוט מדהים. כמובן שהם הביאו ל"ביגור" הדמויות והתעגלותן בצורה ממש טובה. (אבל מתסכלת באופן מטריף.) רק כמה הערות, מחשבות והסתייגויות שעלו לי (קצת מבולבלות), אשמח לתגובות: (כמובן ספוילרים, סביר להניח עד 4X18) javascript:InsertIcon('|%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%99%D7%9C%D7%A8|')
javascript:InsertIcon('|%D7%99%D7%A0%D7%A9%D7%95%D7%A3|')