שוב שלום:(

OmErIcO

New member
שוב שלום:(

לפני מספר שבועות כתבתי לכם על העוול שנעשה לנו בקניית הג'אקו. ואתם צדקתם כ"כ.. היום בבוקר גם התוכי השני שלנו מת. במשך השלושה שבועות שרון היה אצלנו,כל שבוע לקחנו אותו לוטרינר,עשו לו טיפול בקרדיות וכל מה שצריך,האכלנו אותו בדיוק לפי מה שאמרו לנו,פשוט פעלנו לפי ההנחיות. הבוקר הזה היה עצוב. וזה רון שלי

אוייש... אויש... אויש

אני פשוט בשוק
אני פשוט לא מבין איך שני ג'אקוים מתים !! בן כמה היה ? מה הוא אכל ? מי החנות ? מי הוטרנר ? פשוט כואב לי עליך וגם על התוכים. בכל אופן אשמח ליעץ לך לגבי ההמשך והתאמת התוכי. שלחתי לך מסר אישי !!! אוהד

OmErIcO

New member
תודה רבה.

ביום חמישי לפני שלושה שבועות נסענו לצומת בילו,יש שם חנות שנקראת "אלמוג סנטר" אם אני לא טועה. מאחר ופחדנו עליו נורא,נסענו לוטרינר שהמליצו לנו עליו בחנות,הוא בדק ואמר שהוא נראה לו בריא. במשך השלושה שבועות,הינו אצלו עוד פעמיים,עשה לו טיפול נגד קרדיות ואמר לנו לרסס אותו כדי שהוא לא יתגרד. כמו כן,המליץ לנו להחליף את האוכל רון אהב את הגרעינים,תירס,חרובים וגם תפוח עץ,מלפפון ירוק,פלפל חריף ופלפל אדום(גמבה).. החלפנו לו את האוכל,למשו יותר בריא[כך טען הרופא],אני לא זוכרת את השם,אבל הוא בא בקופסת קרטון בצבע בורדו ו-40 ק"ג עלה לנו 200 ש"ח. החלפנו לו את האוכל ביום חמישי שעבר,מה שהוא עשה,הוא פשוט טחן את האוכל והאוכל נהפך להיות כמו קמח והוא היה אוכל את זה כמה ימים והפסיק,החלפנו לו בחזרה לאוכל הקודם ביום שני. זהו,אתמול בלילה רון התנהג מוזר,נעמד על הקרש שלו והחזיק את הברזל של הכלוב עם המקור,הבנתי שהוא חלש אבל לא היתי בטוחה. החזקתי אותו ביד והצלחתי להרגיש את העצמות בחזה שלו,אפילו הטבעת של החוות גידול היתה רופפת על הרגל שלו.. זהו,כואב הלב. אני לא חושבת שאני מסוגלת לעוד מכה כזו,אם תהיה..

bilbolim

New member
עצוב ../images/Emo10.gif

מצטערת לשמוע. חבל שלא נית אתמול לוטרינר ששמת לב שהוא נחלש, יש לך מושג ממה הוא מת? אם לא הייתי ממליצה לשלוח את הגופה לבית דגן ולבדוק.

למעלה