שוב שלום!!!!!

• פותח הנושא erhxh
  • פורסם בתאריך

erhxh

New member
שוב שלום!!!!!

לפני כ 3 ימים השארתי הודעה פה בפורום שבה הסברתי שאני מכין עבודה בנושא רפואה משלימה/ אלטרנטיבית וביקשתי חומר בנושא או לפחות תגובה... לצערי אף אחד מהחברים בפורום לא הגיבו להודעה ההיא. בפורומים אחרים שהייתי בהם (לא בנושא זה) תמיד אנשים נרתמו לעזור (גם לחברים חדשים שרצו להיצתרף לפורום). התאכזבתי מאוד שראיתי שאין תגובות להודעתי... ולכן החלטתי לכתוב גם את זו, זה גם נותן לכם הזדמנות להראות לי שאתם לא כאלו אטומים למצטרפים חדשים. תודה מראש erhxh.

שלום וברכה ../images/Emo13.gif

erhxh, ראשית כל, ברוך הבא! גם בפורום הזה נרתמים לעזור, במידת האפשר. למיטב זכרוני, SideKick ענתה לך; היא כתבה שהשאלה שלך כללית מדי, ואני נוטה להסכים לכך. אז איך בכל זאת אפשר לעזור? 1. היכנס למאמרי הפורום - יש שם מספר מאמרים המציגים תחומים אחדים ברפואה המשלימה. 2. למידע ממקורות נוספים, היכנס לקישורים - שם תוכל למצוא קישורים לאתרי רפואה משלימה, לשרשורים מומלצים ועוד. אני מאמין שהקישורים השונים יספקו לך חומר רב ומעניין, שיעזור לך בעבודתך. לאחר מכן, אם וכאשר תהיינה לך שאלות (ורצוי שתהיינה ממוקדות יותר, כדי שנוכל לענות באופן ענייני), נשמח לשמוע ולנסות לענות. נשמח גם אם אם תרצה לחלוק איתנו מעט יותר פרטים על העבודה, ואפילו לשלוח אותה אחרי שתסיים - כדי שנוכל גם אנו ללמוד וליהנות! בהצלחה וכל טוב

0 אור 0

New member
משתדלים להיות אפילו נחמדים

ולא רק לא אטומים. אבל אם הסתובבת בפורום ודאי ראית שבניגוד לפורומים אחרים אין כל כל כך הודעות סרק בסגנון "בוקר טוב יום יפה היום" או "אוהבת אותך מאד ....". כפי שאמר אילן - אם תשאל שאלות ספציפיות יותר בודאי תקבל המון תשובות ועזרה. בהצלחה בעבודה.

erhxh

New member
תודה

תודה רבה על התגובות, הייתי ממש לחוץ כשכתבתי את ההודעה ההיא כי אני כבר ממש מאחר להגשת העבודה... אני אשמח לשתף אתכם בעבודה כשהיא תסתיים.

למעלה