שוב שלום

שוב שלום

האם קרה לכם פעם שהיה לכם בנזוג, נפלא ככל שיהיה, רק מה, לא יודע לנשק וכו´? מה עושים ואיך מתמודדים? הרי לא נעים להגיד... ובכל זאתב רור שחייבים.. אז מה עושים? מה אומרים? מבלי לפגוע בו.. תודה,

בעיה רצינית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

אין מנוס מלהעביר שעורים. עדיף, כמובן, שתעשי את זה בדרך עדינה כדי לא לפגוע ברגשותיו. משהו כמו: "חמוד, שמתי לב שאתה קצת לא החלטי בנוגע ללשון שלך... הרבה יותר נעים לי שאתה לא מנסה לדחוף אותה לגרון שלי. אכפת לך לנסות אחרת? כן, זה ממש נחמד אבל יהיה הרבה יותר מגניב אם..." אין ברירה. כנראה הוא עבר טירונות אצל נשקנית גרועה. קורה.

shelly78

New member
אני בעד ללמד אבל

כמו שאפי אומרת, נא לעשות זאת בטקט. ולמה אני מתכוונת??? לא לבוא בקטע של ביקורת שישבור לא את הבטחון, אלא בדיבורים מניפולטיבים שיעוררו בו את המוטיבציה ללמוד. דוגמא: "מאמי, אני אוהבת כשמל* * * צ נ ז ו ר ה * * *. זה ממש מדליק בעיני..." [כאן אפשר להוסיף איזה עפעוף קל בעינים ושרבוב שפתיים בצורה סקסית?] מה, לא ככה ??!

dana2909

New member
אוי.. הנוסטלגיה..

כן כן, יצאתי עם מישהו כזה, הבנאדם נישק כמו ציפור!! לא ברור לי איך , אולי הוא כיווץ את השפתיים, אולי הלשון שלו היתה חדה (??) אבל זה היה קצר ונפרדנו לשלום אחרי 3 שבועות... אז סורי אני לא יכולה לעזור... רק להזדהות עם הטרגדיה!

נו...לא כזאת טרגדיה...

לא אמרת כמה זמן אתם ביחד, וייתכן והוא באמת סוג של חסר נסיון בתחום, לכן ייקח אולי זמן עד שיילמד..ותפקידך, ירח אדום, הוא גם ללמד אותו וגם להראות לו כיצד את אוהבת שינשקו אותך. אין שום מגוחך בללמד לנשק, ועל אחת כמה וכמה אין שומדבר מגוחך בללמד בן זוג את אמנות עשיית האהבה. אגב, בנושא הזה אין לך תלונות? האם הבעיה היא רק בנשיקה עצמה? לגבי אפשרות הפגיעה בו, תצטרכי לשכלל את אמנויות הטאקט והדיפלומטיה, ולעשות זאת כמה שיותר בעדינות.

מיטללל

New member
מה מה?

אם מישהו לא יודע לנשק.. לא מצליחים ללמדו.. ולא נהנים מהנשיקות עמו ומהדברים שבאים אחריהם.. לא חובה להעיף אותו?

dana2909

New member
לאאאאאא...../images/Emo98.gif

מה פתאום. הוא היה משעמם נורא והתעקש לספר לי את אותם סיפורים מהצבא...
אחרי הפעם השלישית, החלטתי שזהו. נישוק הציפור היה רק תוספת...

ronenR29

New member
תגובה

אז בסדר , כי אחרת זה היה רוע לב. אבל כנראה צ´ופרת.....

אמנות הנישוק המעולה

היא אחד הכשרונות שעשויים לכפר על מגרעות רבות אחרות. לכן, אני בהחלט בעד להוסיף לידע ולטכניקה של הבחור. זה רק יראה שאכפת לך ממנו. אגב, יש גם בנות שמנשקות גרוע. ועוד אגב: הנכון הוא שלבנות זה יותר אכפת. (מה זה היה חשוב שתי השורות הללו - לא יודע
) כך או כך, שיהיה לך מוצלח.

תשובות לכולם..

לאחדמיוחד, דווקא נראה שהנשיקות והמזמוזים יותר חשובים לו מאשר לי... אבל כן אכפת ליש אני מרגישה נבלעת כל פעם (הוא פשוט פותח יותר מידי את הפה..). לאפי, אנחנו לא הרבה זמן יחד. מכיריםה רבה אבל לא מי ידוע מה טוב, ורק מהשלושה שבועות האחרונים אנחנו יותר יחד. בעיה נוספת איתו זה העובדה שקשה לנו לתקשר דרך הטלפון, אבל משום שהוא בצבא, זו בערך האופיה היחידה. אבל זה לא קשור. לא מפריע לי השאר בנתיים, כיוון שעוד לא הגענו לשאר... כמעט ולא.

maayan15

New member
אני מסכימה עם כל מי שאמר שאת

צריכה ללמד אותו....רק שעשי את זה בעדינות.... מעיין (ההודעה נכתבה ע"י אחת שהתנזרה מנשיקות צרפתיות עקב פחד מלהתנשק גרוע)

אין ויכוח,

על זה שאני צריכה ללמד אותו איכשהו.. השאלה היא איך אפשר להגיד לו בצורה יפה לסגור את הפה קצת
.

בצורה יפה?

מה דעתך לקחת אותו, להושיב אותו על כסא (בלי להתחשב בתגובות שלו), ולהגיד לו: עכשיו עושים שיעור ואתה תלמד. ככה, בהחלטיות. תאמיני לי שעם המבטים הנכונים, והקול המתאים, ואת בהחלט יכולה להגיד לו בפרצוף שהיות והתלמיד לא הכין שיעורים היטב, המורה נאלצת לעשות לו שיעור פרטי, ופשוט תצווי עליו ללמוד. זה לא מעליב, זאת יכולה להיות אחת החוויות הכי סקסיות שתעברו בחייכם.

בשום פנים ואופן לא !!!

זה עלול להתפרש אצלו כמתנשא, להביך אותו עד כלות, ולגרום לו לחשוב מאותו רגע והלאה על מה לימדו אותו והאם הוא עושה את זה נכון - והנה לך, איבדת את כל הספונטניות שבנשיקה !!! אם הבעיה היא פה פתוח מדיי, סיגרי את את פיך קמעה (איני מאמינה שהגענו לטכניקה עצמה...), ומשכי אותו לכוונים הרצויים לך. בנוסף, פתחי איתו בהזדמנות שיחה על כך שחברותייך מספרות לך שנשיקות צרפתיות הן אמנם נחמדות, אבל שחברה אחרת סיפרה לך שחבר שלה היה מנשק יותר מדיי לעומק וברצינות תהומית...אולי הוא יבין את הרמז?

למעלה