שוב שלום

נחמדה 18

New member
שוב שלום

לכל התוהים והטועים אז הנה אני בניק המקורי שלי חוזרת לאחר יותר משנה אבל רק לקפיצה קצרה,לעודד את כל הצעירים שכמוני התחילו בהתכתבויות תמימות והתמכרו לגמרי עד שלא מצליחים לצאת מזה. נכון שבתחילה זה נראה סוף העולם להתנתק אבל באמת שזה שווה,ההרגשה של אח"כ,השיחרור החופשיות ובכלל.. פשוט שווה..תנסו!בנוסף ברצוני להודות למנהלים היקרים פה על עבודתם הנפלאה בכלל ובפרט על כל מה שעשו בשבילי,יישר כח!! וכמובן מעל לכל תודה לרבונו של עולם שלא עוזב את ילדיו אפילו לרגע,מניסיון! אז ביי לכולם ובהצלחה בדרכיכם!

מWIי

New member
יכול להיות שאני יותר מבוגר ממנה..

אם הייתי גולש בגיל יותר צעיר... אין לי מושג.

מWIי

New member
חחח יכול להיות..

כך שאני עמוק עמוק בתוך הבוץ. שאני לא יודע כמה טוב בחוץ.. שאלו פעם דבר אחר (חזיר. חיית בר) למה אתה אוהב לשכב בבוץ? ענה: ניסתם פעם?

נחמדה 18

New member
מושי

או איך שקוראים לך שכחתי להדגיש שאתה לא כלול כנראה שאתה יותר חזק ממנו ואני לא כתבתי רק ממה שעבר עלי אלא מאד הרבה שעברו אותו דבר אז כל הכבוד לך אבל אל תחשוב שכולם כמוך

מWIי

New member
ברור שלא כולם בחורי ישיבות אבירים..

דוקא לכן אני כועס על אנשים כמותך.. שבגללם ישנה כפיה דתית. והוא כולל גם את אלה שלא צריכים, הנשברים מזה.. ולפעמים עושים `דווקא`

נחמדה 18

New member
אני רק מקווה

שהציניות שלך היא לא רק לכפות על מצפונך.אולי אתה צודק אבל מי שלא מרגיש קשור למה שכתבתי פשוט לא צריך להגיב. מי שכן היה קשור הבין ובזה מסתיים

למעלה