שוב שלום

Aimee

New member
שוב שלום../images/Emo10.gif

לפני מספר חודשים, גוללתי לפניכם את סיפורי, אך הייתי בכינוי אחר (שאני אפילו לא זוכרת מהו) אז הנה הוא שוב. חברי ואני אימצנו שני גורי רחוב. היתה זו משפחה (אם עם שבעה גורים), אך ביתנו קט, ולמרות שרצינו בכולם, לא יכולנו. בסופו של דבר בחרנו שניים מהגורים. בילי וליילה. מאוד נקשרנו אליהם, הם מטופחים ובריאים (כשיהיה לי סורק אני אפציץ אותכם בתמונות). אך יום אחד, בתחילת החורף (לאחר שהגורים אצלנו כבר שלושה חודשים)עברנו מתוך נוסטלגיה ליד אותו מקום בו אספנו אותם לראשונה.מתברר ששאר הגורים עדיין שם שזה טוב!! אך אין שום השוואה, וזה רע. הם רזים וקטנים ומלוכלכים וקופאים מקור, לא יכולנו לעזוב בלי לקחת עוד גורה (לילך בטוח נזכרת בסיפור). ואז פניתי אליכם לעזרה מאחר ובילי וליילה ממש התעללו באחותם הזעירה והרזונת. כל הוטרינרים אמרו לי לחכות, להפריד בינהם בכסאחים, אבל לחכות. אז הנה עבר חלף לו חודש, ובילי מראה חמימות לאיימי (זאת אחותם החדשה בבית), והם אפילו אוכלים מאותה צלחת בלי לריב. אבל ליילה ממש לא משלימה עם המצב החדש. היא רודפת אחריה בכל הבית וכשהיא מוצאת אותה היא נותנת לה כאפה לפרצוף ובורחת. לפעמים גם בילי עושה את זה. אז נכון שנגמרו ה"כחח כחח" וגם ה"גררר גררר" הכעוסים, אבל... אבל אני רוצה שהם ישחקו!!!ויאהבו!ולא שבילי וליילה ישנו איתנו במיטה ואיימי תתחבא בארון כל הלילה. יש לכם איזו תרופת פלא?

**לילך**

New member
היי איימי ,את נשמה טובה ../images/Emo24.gif

כל כבוד שהצלתם עוד גורה , אני מאד שמחה לראות אותך פה שוב
. כמו שאת בודאי יודעת ,אין תרופות פלא ,אצל חתולים יש היררכיה מסויימת ותמיד יש זה שמקובל יותר וזה שפחות ,בכל מקרה ,אני בטוחה שעדיף לאיימי המצב הנכחי מאשר להיות בחוץ בקור ובגשם , אתם נותנים לה בית חם ,מזון ומקום נעים להיות בו ,נכון שזה לא מושלם ,אבל זה טבעי. אני מקווה שבמשך הזמן היחסים בין לילה ואיימי ישתפרו ואני שמחה לשמוע שבילי מתייחס אליה יפה. אני מציעה שתשקיעי הרבה במשחקים עם השלישיה ,תתני להם ביחד דברים ששלושתם אוהבים ובזמן הזה אל תתני ללילה לגרש את איימי ,תלטפי ותפנקי את שלושתם ביחד ובצורה כזאת תנעימי להם את הזמן. גם החתולים שלי מיקי וטושי מתכסחים לפעמים ולא פעם מיקי מסתלקת והולכת לה לחדר השני ,אני דואגת לשחק עם שניהם באותו המקום עם הרבה ליטופים ואז שניהם מתחילים לגרגר ביחד ונוצרת אידיליה זמנית. חג חנוכה שמח ומואר לכולכם

Aimee

New member
תודה רבה רבה לילך

אנחנו נמשיך לנסות:) ושוב מליון תודות וחג שמח!!

אפרת ר

New member
אין תרופות פלא אבל..

אני רוצה רק לספר לך שתשומי שלי כבר יותר משנה איתנו, ורב הזמן ג´וצי אוהב אותו, אבל עדיין יש כסאחים לפעמים... כשהבאנו את תשומי זה לא היה קל. ג´וצי היה רגיל להיות המלך בבית ופתאום יש לו שותף ועוד בדירה פיצפונת... הפרדנו בנהם למשך יותר מחודש.. ועכשיו הבאנו עוד שני גורים הביתה והיחסים לא מושלמים תמיד.. תשומי מסתדר נהדר איתם, והם ישנים יחד, אבל גוצי עדיין נותן להם מיד פעם כאפה ומראה להם מי הבוס... אני מאמינה שזה עניין של יחסי כוח בבית, ובסוף זה יסתדר...

למעלה