שוב שלום לכם

שוב שלום לכם

כתבתי כאן בעבר שחשדתי שלבני בן ה-8 יש טורט ופירטתי את הסימנים וכו' ... ואתם הפנתם אותי לאן שצריך , בזמן הניתוק הזה שלא כתבתי פה קראתי כמעט כל מה שנכתב כאן פשוט לא היה לי מה לכתוב, לפני כמה ימים היינו בשניידר לאחר כמה פעמים במרפאה הנוירולוגית ובמרפאת טורט לבסוף בני אובחן סופית כלוקה בטורט, וקיבל טיפול תרופתי - ריספרדל, הוא שותה חצי כדור בערב והאמת כבר יש שיפור , כמו כן המליצו לנו ללכת לפסיכולוג קליני על מנת לטפל בבעיית הפחדים האובססיביים שלו , וגם את זה נתחיל בעזרת השם בשבוע הבא. אני באמת רוצה להודות לכם על המידע ועל היחס החם , אני רוצה להגיד לכם שאני ממש שמחה שסוף סוף אני יודעת מה יש לבן שלי זה ממש מקל שיש שם למה שקורה לו,וסוף סוף יש גם טיפול . אני רוצה להגיד לאלין כל הכבוד על ההופעה בטלויזיה - אמנם אני לא ראיתי אבל חברה שלי אמרה שהצגת את הנושא יפה מאוד וחוץ מזה את ממש יפה!! (וזה מתמונות שאני ראיתי). אני ישמח להמשיך ולהשתתף בפורום בעתיד...

צוהרים טובים לךעדדיןמתלבטת

כל הכבוד לכם העיקר שימשיך בטיפול ושיהיה

מיתלבטת היקרה היי../images/Emo24.gif

אני שמחה בשבילך שפטרת את העניין של לחיות באי ודאות עם הילד וכרגע מתחיל בעצם מה שאני קוראת לו ה"מסע". אז רספרידל לקחתי פעם הוא נחשב לטיפול מאוד טוב לטיקים למרות שעלי שום כדור לא עבד מלבד הלידול שגרם לתופעות לוואי חמורות כי אני רגישה לו מאוד. שנית , בקשר לפחדים האובססיביים של הילד בדקת את העניין שיכול להיות שמדובר בבעיה שקשורה מאוד לטוראט בשם OCD?? במה מיתבטאים הפחדים שלו ? והאם זה גם בבית או רק בחוץ וכאלו? תודה על המחמאות שלך לגבי התוכנית שמחתי לייצג את כולנו בכבוד וכך אעשה תמיד ב"ה כל עוד יש לי כוח .. ויש לי עדין. יום נעים והמון בהצלחה בטיפול החדש.

mazy

New member
היי../images/Emo24.gif

ברוכה השבה! אז כמו שאמרת, עכשיו את יכולה מעט להיות רגועה, אחרי שאת יודעת מה האבחנה, ומה בדיוק יש לבנך. זה חלק חשוב מאד מהעניין- האבחון. בטוחה שעם המון אהבה, סבלנות ותמיכה תצליחו להקל על בנך. בכל אופן, אנחנו כאן, ונשמח אם תהיי חלק מאיתנו גם בהמשך. אז בהצלחה,
מזי.

שלום לך מטלבטת

נראה לי שהייתי בין הממליצים להגיע לשניידר לאבחון. בכל מקרה, בשניידר מטפלים בבעיית הפחדים והאובססיות, בטיפול פסיכולוגי. אין בזה כל פסול, חוץ מהעלות הגבוהה (200 ש"ח לפגישה) אבל אפשר לטפל בזה גם באמצעים תרופתיים (פריזמה, סוג של פרוזאק), חשוב לפסיכולוגים להצליח לטפל בבעיות קוגניטיביות שלא באמצעות תרופות, הם התחילו בזה בערך לפני שנה, אבל למה על חשבון הילדים שלנו???? אני ממליץ לך לבקש מפסיכיאטר, טיפול תרופתי ל- OCD, ולחזק את הילד גם בטיפול פסיכולגי לשיפור הדימוי העצמי שלו, והיכולות שלו לשלוט בהתפרצויות. את יכולה לפנות אלי במסר עם מספר טלפון, ואשמח לעזור לך, להפסיק להתלבט. הבן שלי עבר בשניידר כבר את הכל.

הלנה

New member
פסיכולוג קליני או התנהגותי -

קוגניטיבי? באיזה טיפול אתם מתחילים. למיטב ידיעתי בשניידר הטיפול הוא קודניטיבי התנהגותי ולא קליני. דני, סליחה שאני חולקת עליך, אבל לא כל מצב דורש דוקא טיפול תרופתי. לילד יש פחדים, אולי אפשר לטפל בטיפול קליני כמו שאמרו לה. אני באופן אישי דוקא כן מאמינה בטיפול קליני מעמיק והיתי היום מחזירה את ערן לאותו מטפל שהיה לו בהתחלה (לפני שידענו שיש לו טוראט). הטיפול ההתנהגותי שניתן בשניידר לא עבד על הבן שלנו, אבל מצד שני אי אפשר לשלול אותו, אני מאמינה שיש ילדים שזה כן עזר להם. בהצלחה!

שמחה שחזרת אלינו - ../images/Emo140.gifתמיד

מקווה שתמיד תראי בנו קרובים מספיק כדי לחלוק איתנו את התמודדותך. מקווה שתשאבי מאיתנו כח (מכל הגולשים כאן). ובהחלט הבן שלך מוזמן להיכנס גם אלינו.

בוקר טוב

סליחה שלא הגבתי אתמול אז ככה הבן שלי מפחד נורא מחרקים בעיקר מעקרבים עכשיו זה קצת פחות כי כבר אין אותם בסביבה אבל בקיץ בגלל שאנחנו גרים בקרקע הם היו מבקרים אותנו הרבה... אז הפחד מתבטא בזה שהוא בודק את החדר שלו בודק את המיטה לפני שהוא נכנס אליה וכן הלאה ולמרות שהוא לא מוצא כלום הוא עדיין חושב שהם נמצאים בשמיכה או במיטה או שהוא מדמיין שהוא רואה אותם על הקיר, גם בכיתה הוא מפחד שהם יבואו לו אז הוא בודק, חוץ מזה שיש לו הרבה מאוד שאלות על כל נושא מה שמרמז על כך שהוא בחרדות גם טיקים יש לו כל פעם הם משתנים עד עכשיו הוא תופף ומצמץ בעיינים עכשיו יש לו טיקים נשימתיים והוא מותח את הגבות וממצמץ, בשניידר המליצו אכן על טיפול התנהגותי קוגנטיבי אבל לא אצלם משום שאנחנו גרים ממש בצפון אז הפנו אותי לפסיכולוגית קלינית בצפת שזה גם רחוק לי אבל הרבה יותר סביר מהמרכז, שם גם לא משלמים כי זה המרכז לבריאות הנפש לילד ולנוער, יש לציין גם שהכדור דווקא עוזר לו הוא נהיה יותר נוח וקצת ירדה לו התוקפנות, נקווה שיהיה טוב יותר תודה לכם!!!

ענתד1

New member
עדיין מתלבטת בוקר טוב

שמי ענת והבן שלי אור בן 10.5 סובל מOCD וחרדות ומידי פעם הוא סובל מקוצר נשימה וכל פעם שזה קרה הוא אמר שהוא לא יכול לנשום,במקרה כזה אני פותחת חלון ומדברת איתו בשקט ומרגיעה אותו במקביל הוא מקבל טיפול תרופתי בחרדות - פבוקסיל וכן קלורניט למצמוצים וכמובן קונסרטה וזה עוזר, מה שחשוב הוא ברגע שהוא נלחץ וקשה לו לנשום להרגיע אותו אור לפעמיים היה נרגע בחדר כאשר קצת החשכתי וישבתי לידו גם מבלי לדבר רק ללטף. חזקי הגעת למשפחה חמה בפורום הזה. יום מקסים.

היי

הבן שלי לא סובל מקוצר נשימה אלא יותר נושם כזה כמו כלבלב מכיס הרבה אויר בכוח ומוציא אותו לאט וחזק והוא עושה את זה כל היום. אמרו לי בשניידר שזה טיק נשימתי, אני דוקא מפחדת לתת הרבה כדורים ובגלל זה אני מעדיפה לנסוע איתו לטיפול פסיכולוגי , תודה על העצות!

הלנה

New member
בהצלחה!

אגב, לבן שלי, לפני "עידן הטוראט" היו חרדות והם טופלו בהצלחה רבה על ידי מטפלת באומנות.

איזה יופי

גם הבן שלי קיבל עכשיו במסגרת בית ספר ( הוא לומד בחינוך מיוחד) טיפול באומנות את מחזקת אותי שאת אומרת שזה עוזר...

../images/Emo50.gif

גם הבן שלי מטופל במסגרת הבית הספר בטיפול באומנות . הלנה ורואים קצת שיפור לא כמו שהיה לפני כמה זמן .גם הוא בחינוך המיוחד

הלנה

New member
מקווה שגם לכם זה יצליח

העיקר שיזכה לתמיכה שלכם, משפחה חזקה ותומכת זה הכי חשוב לדעתי..היתר כבר יסתדר.

למעלה