שוב שלום לכם...

light angel

New member
שוב שלום לכם...

אני לא יודעת אם אתם זוכרים אותי, אבל לא משנה. בכל מקרה, יש לי שאלה: מישהו מכיר במקרה שיר של אשה, שמתארת איך הגברים מסתכלים עליה? יכולים להיות תיאורים של איך היא מתייפה לכבודם. ואם לא, אולי אתם מכירים אתר של שירי משוררים, מלבד "שירשת"? תודה רבה!

מוגג

New member
בובה ממוכנת?

של דליה רביקוביץ שלי
??

shellyland

New member
שומעת, לא צריך לצעוק

אם כבר דליה רביקוביץ', אז אפשר גם "השתדלות" - שזה פחות על ההתקשטות ויותר עם הצפייה (תזכור שהבטחת לבוא אלי בחג / שעה אחרי שיחשיך. / הנחתי חובות במקומות אחדים / ואולי תרצה לסלקם). עוד אחד של רביקוביץ' הוא "עגור" (...וכך אני רוצה לבוא אליו מחר / חלומותי יטפו געגועים, / חלומותי יאבדו את החוחים / ולא יפוגו בשעה הרגילה) עטלה בדעתי גם השיר של יונה וולך, שפותח (בערך) במילים "באתי הביתה, הורדתי את הבגדים, הורדתי עשר שנים, התקשרתי אליו ואמרתי לו: באתי הביתה..." מישהו יודע על איזה שיר אני מדברת וזוכר איך קוראים לו?

shellyland

New member
באתי הביתה!

באתי הביתה הורדתי את הבגדים הורדתי עשרים שנה וטילפנתי לו אמרתי לו באתי הביתה הורדתי את הבגדים הורדתי עשרים שנה תעשה מה שטוב לך... ורק עכשיו קלטתי שבכלל היא חיפשה שירים של אישה שמתארת איך גברים מסתכלים עליה. לא יודעת למה חשבתי שהיא מחפשת שירים של אישה שמחכה. טעיתי. טעות. טועים.

shellyland

New member
אני לא מצליחה לחשוב על כלום

תני לי איזה יום-יומיים לישון על זה ובטח יעלה לי משהו.

shellyland

New member
טוב, יש לי אחד (אולי)

אולי מחר אני אהיה יפה מאוד ובשחור אישוניך אהיה לבנה ותראיני עיניך, כי אני יפה מאוד ומצחי טהור כאור הלבנה... לא זוכרת את ההמשך, אפשר למצוא את השיר ב"שירים" של לאה גולדברג. לא זוכרת איזה כרך. (אולי השני).

hillelg

New member
מעילי הפשוט ופנס על הגשם...

זה מתחיל ככה, לפחות.

קודם כל -

פנס על הגשר, לא גשם. שנית, לשי קוראים "וידוי" וכמו ששלי אמרה הוא נכתב על ידי גבר (אלכסנדר פן). וחוץ מזה - הוא גם לא קשור לנושא שהיא ביקשה.

גרי רשף

New member
שמתי לי פודרה..

לא רק אביתר בנאי אלא גם איזבל הנותנת עיניה בפוך בשעה שיהוא בא לרצוח אותה: אם למות כמו כלבה, אז לפחות שהאיפור יהיה איפור!

שְׁבָא

New member
שמלה לבשתי יפה מאד

וסינר שרקום בו אפרוח ורוד ומי לא בא? מיכאל...

אלעד2

New member
"איש אחר יביט

איך יד הזמן קוטפת פרח עלומי שבגנך פרח" נתן יונתן אנערף

למעלה