שוב שלום לכם

שוב שלום לכם

מה שלומכם? בקרוב ימלאו לי 28 שנים על פני האדמה הזו. הבנתי שאני חייב "לחזור" לחיים , אני חושב להתחיל ללמוד באוניברסיטה או מכללה. איך לברר מה הדבר הנכון לי? אני רוצה להרגיש שוב את התחושה הזו - שיש עתיד , שהחיים מתקדמים , שאני מסוגל שיש למה לשאוף ושיש שמחה בחיים. יכול להיות שמסגרת זה משהו שאני צריך, בוודאי שאני זקוק לתעסוקה, לתחושת ערך עצמית לתחושת כיוון ולפרנסה. אני מרגיש שירדתי מהעגלה של עצמי באיזשהוא מובן, וחיפשתי ליצור את עצמי מתוך אין. עכשיו אני מרגיש כאילו אני מאוד לאט 'חוזר' לעצמי באיזושהיא צורה, האם לדעתכם זה מצביע על שינוי חיובי? משום מה הדיבור שלי תמיד מרגיש לי לא מדוייק ( כאילו אני תמיד לא לעניין ומתייחס לעצמי ולחיים שלי כלאחר יד וחוסר רצינות - זה משהו שקשה לי להבין אותו - כמו חוסר בגרות מוחבאת אולי בכאב) בכל אופן אני כותב כאן לקבל אולי ממכם מעט ייעוץ , כיוון שחשפתי בפניכם את מה שקרה לי ( ובינתיים אני מבין באופן ברור שהחויה הזו איכשהו קרתה בשתי תקופות שונות לחלוטין - כשהייתי ילד ובמהלך השנה האחרונה, ככה שאני לא יודע איך לעכל את המידע הזה בכלל, אני מרגיש פצע ענק שהיה מכוסה שנים) אני חייב לעשות משהו עם חיי. למרות כל הדברים הכואבים. האם אתם יכולים להגיב על הדברים האלו ולדעתכם? נ.ב. NEL V - קניתי את הספר שהמלצת עליו. ואני אולי מתחיל קצת ליישם......

Nel v

New member
לאורחן שלום

אין לך מושג כמה אני שמחה לראות את ההודעה שלך... לגבי התהליך האיטי שאתה עובר, זה מעולה, מכיוון שעדיף לעבור תהליך איטי של חזרה לחיים מאשר תהליך מהיר שיכול להוביל לירידה מהירה שוב. אתה בונה את עצמך עכשיו לאט לאט, בקצב שלך, אתה יכול, אתה באמת יכול. רק ככה אתה תישאר ביציבות לאורך זמן. אתה תיכנס למסגרת חברתית, ותכיר אנשים, פתאום תגלה שאתה מכיר בעצמך צדדים חדשים... אני משוכנעת שכל מה שאתה עובר לא קורה סתם, ושבעוד מעט זמן תסתכל אחורה ותראה את הפירות.. לגבי כיוון הלימודים, אני מקבלת בתיקשור משהו שמתקשר לארכאולוגיה. אבל זכור לי שאמרת שאתה אוהב מוסיקה. אולי יש איזה מסלול שיכול לכלול את מה שאתה הכי אוהב, כך שתרגיש שאתה פשוט עושה וחי את מה שאתה אוהב? איזה יופי שקנית את הספר - אתה תהנה ממנו, ושוב קצת קצת, זה הכי בטוח והכי נכון..

הי נל וי

תודה המון על התמיכה שלך הדברים שלך מעודדים אותי מאוד וגורמים לי להרגיש , פחות לבד לפחות שמח לשוחח איתך ולשתף וזה בשבילך
וגם
שרון

רותי 11

New member
אורחן היקר

ראשית אברך אותך במזל טוב לרגל יום הולדתך זה גיל מאוד משמעותי עבורך, זאת התחלה חדשה וסגירת מעגלים ישנים. לא סתם אתה בהתעוררות משום שיש לך כרגע תמיכה מאוד חזקה לקראת התחלת מעגל נשמתי חדש בחייך. אני שמחה לשמוע שאתה מתחיל לשנות את עצמך ואת גישתך ותפיסתך לגבי עצמך, ישר כוח על כך הדבר הנכון לך זה תמיד להקשיב לקול של הלב, הוא לעולם לא יטעה אותך, אל תתן לפחדים שלך במה, שחרר אותם, תגיד להם שאתה משחרר אותם ושהם לא משרתים אותך יותר. עצם השינוי שאתה עובר מעידה על רצינות שלך לגבי חייך שחרר את המילים ואת הדיוק תן לתחושות ללוות אותך.

שלום רותי

תודה על המסר סליחה שלקח לי זמן לענות ( המחשב היה בתיקון) בחודש הבא רק יש לי יוםהולדת . אני מאוד מייחל למה שאת כתבת לי אני מאוד מקווה שזו באמת תקופה של התחלה חדשה וכו, קשה לדעת למה לצפות וזה די מפחיד יש משהו מאוד מוזר ברוחניות - (בעצם מה זה רוחניות , זה החיים שלנו כאן ) - שכאילו מעבר לקשת הכל נראה או אמור להיות מואר ושמח אבל הייסורים... זה כמו עולמות שונים... בלב אני מקווה שיש טוב והצלחה ופתרון וסוף לכל הצרות והבעיות אבל אולי זה בכלל לא המקום שלי לחשוב על הדברים האלה בעצם אני מקווה רק שיש פשטות והליכה מתונה בדרך - זה יספק אותי בינתיים בהחלט אז שוב תודה - שרון

רותי 11

New member
החשוב הוא לחיות

את הרגע, בלי לחשוב מה יהיה מחר מה היה אתמול לתת לכל רגע ורגע את הזמן שלו והחיים יראו לך אחרת

למעלה