שוב שלום לכם

tal 76

New member
שוב שלום לכם ../images/Emo53.gif

אכן כבר שאלתי בעבר וקיבלתי תשובה אך יש לי מעט בעיה איתה לכן ברשותכם: אבי יחגוג בקרוב יום הולדת והייתי רוצה למצוא שירי יום הולדת בפולנית-סטו לאט (אם לא טעיתי) וכו' האם יש מקום בארץ למצוא קלטת, תקליט או סי.די. עם שירים אלו? שוב, תודה טל

tal 76

New member
תודה לכם צריכה פרטים

תודה על תשובתכם המהירה לפולני הראשון על איזו חנות אתה מדבר? מה שם החנות ומה כתובתה? לערבה במקרה הצורך איך אוכל ליצור איתך קשר? תודה טל

חיניה

New member
בקשר לשמנות

בערך עד שנות החמישים (של המאה ה20) נשים שמנות נחשבו יפות. אפילו מרילין מונרו האגדית היתה נחשבת שמנה היום. הרזון נכנס לאופנה עם טוויגי.אוכל לא היה בשפע במיוחד בעיירות של מזרח אירופה והגבירים היו מזוהים על פי הכרס והסנטר הכפול.(אפילו בתאורו של טוביה בכנר על הגג גולדה העשירה היא בעלת הנתונים הנל) אשה היתה צריכה הרבה בשר כהוכחה שהיא בריאה ויכולה לעבוד.אפילו סבא שלי נהג להגיד שלחבק אשה רזה זה כמו למשש קרש.את הילדים נהגו לפטם בדייסות ורצוי עם חמאה וחלמון של ביצה בפנים. כך הילד יתחזק ויהיה בריא.אגב גם אצל הצייר רובנס הנשים שמנות כהוגן. אז מזלנו הרע שהאופנה השתנתה ואולי יש תקווה (כמו בבגדים) שהיא עוד תחזור. שבת שלום

p a l o m a

New member
חיניה, מה עשית לי?? איזה טעים זה../images/Emo6.gif

דייסה עם חמאה וחלמון ביצה ו מ ל ח... תגידו, עודלא המציאו אז את הסלמונלה?..חחחחחחחחחהה.. תנסו היום לתת למישהו את ההרכב הזה מיד יספרו לכם בדיוק את מספר החיידקים שיש בצלחת.. אוףף פעם הכל היה ממש הרבה יותר פשוט..

עקרונית אני חושבת שעדיף שאישה

לא תהיה רזה מדי, יש עגוליות בנשיות, למרות שכבר נאמר שאישה אף פעם לא רזה מדי ולא עשירה מדי

yonironi

New member
חנות פולנית באלנבי- אתר אינטרנט

http://www.polish-translate.co.il

למעלה