שוב שלום..ילדים

שוב שלום..ילדים

חבר´ה, ילדים מתוקים..לא קראתי בכניסה שאין כניסה מעל גיל 20.. אבל כך אתם מתנהגים. כתבתי פה לפחות שתי הודעות, מנומסות, מתייחסות אבל אפילו "שלום" לא שמעתי. חמודים, לא משנה כמה אתם מוכשרים, יפים וחכמים, (ובאמת נראה לי שיש פה הרבה מוכשרים ובעלי בטחון עצמי ו100 בבגרויות והפקה זו או אחרת..) אבל צריך לדעת גם להקשיב לאחרים, להתייחס ולא רק להשמיע את מה שב-ד-י-ו-ק רצית (אפילו שנורא חשוב) אז רק צריך לזכור, שעם קצת נימוסין מגיעים ע-ו-ד י-ו-ת-ר ר-ח-ו-ק בהצלחה ומקווה לראות את שמותיכם מתנוססים באורות בעתיד! (וד"א אני רואה מחזה זמר בממוצע כל חודשיים בלונדון, במקור!)

KM-AIR

New member
שלום!!

ראית במקרה את "הגיבן מנוטרדם"? מי החליפה את דני מינוג בתפקיד הראשי?

מוזר מאוד שלא קבלת שלום,ואני מתנצל

בשם כולנו,אנחנו מאוד פתוחים לקבל אנשים חדשים מתוך רצון מובהק שהפורום ייתפח!אז שלום שלום וסליחה,אני תום.נעים להכיר

ץץץץץ

New member
ברוכים הבאים...

ממש סליחה על ההתעלמות. אם זה קצב הנסיעות שלך ללונדון אתה בטח נחוץ כאן בצורה מטורפת. שוב וולקאם ושיהייה בכיף..........
דרך אגב, אני ירון

תודה..וזה בסדר...

לא נעלבתי עד כדי כך..LOL (ולא התקפתי סיון, חברייך גם הבינו זאת..) אני מבינה שאתם עסוקים בקצב מהיר... מקבלת את המברכים, ואנסה לקפוץ לביקור (בין הנסיעות והעבודה..) לגבי "הגיבן מנוטרדאם-לא הייתי ולא יודעת מי החליף..SORRY!) לילה טוב ...

תגלית

New member
אני ראיתי את הגיבן!

בקיץ שעבר ראיתי בלונדון את הגיבן. מקסים! אני מתה להשיג את הדיסק, אפשר להזמין רק דרך האינטרנט מחנויות בחו"ל... אם אתה מתעניין לגבי שמות השחקנים אני אברר בבית, קניתי את התכנייה...

הגיבן

אני אומנם לא ראיתי את המחזמר כאילו ראיתי אותו בארץ עם דודו פישר זה היה בערך לפני 7 שנים אבל השגתי את הגירסה באנגלית דווקא מחנות בארץ אבא שלי קנה את זה בחנות שנקראת דיונון זה חנות שנמצאת באוניברסיטת ת"א וזה עלה 10 שקל...!!!!!!! אני לא בטוחה שיש שם עדיין את הדיסק הזה אבל אולי תנסי להזמין אותו... אני מתה על השירים זה דיסק מדהים שמעתי שגם המחזמר ע-נ-ק!!!

תגלית

New member
שתי גירסאות של הגיבן../images/Emo35.gif

לוולט דיסני היה סרט כזה. אח"כ הופק גם מחזמר של הגיבן, כאשר במקור הוא צרפתי. המחזמר נקרא "Nore-Dame de Paris". לכן, האם אותו דיסק הוא עם שירי דיסני או המחזמר הצרפתי?

לא צריך להתקיף...../images/Emo13.gif

ברגע שאתה כותב הודעה שאנשים רוצים להגיב עליה - הם יגיבו. אם לא - אז לא. זה כל העניין. לא צריך להיעלב בגלל שתי הודעות...

מה קורה?

היי איזה שיר אתה מחפש אני מדפיסה המון מילים של שירים יש לי הרבה של אנדרו לויד וובר בעברית אז אם אתה רוצה משהו אתה מוזמן

למעלה