שוב שלג בירושלים!!!

TKDfighter

New member
שוב שלג בירושלים!!!

אחרי הפוגה של בערך שעה וחצי ושמש שהמיסה ממש הכל, שוב שלג רציני! איזה כיף!!

GangLandx

New member

יצחק ד

New member
צפוניים היכונו. הזרימה שוב מערבית.סיכוי

להתחדשות השלגים ממערביות עם הרבה לחות מהים.

חיפאי 271

New member
יצחק שלום מה צפוי הערב והלילה לחיפה יהיה התחד

שות לגשמים או המערכת נגמרה?!!!!!!!!!

שלום יצחק תכנס בבקשה חשוב.....תודה מראש

נצרת עילעיית 573 מטר לא ירד כלום אכזבה ענקית התחזיות אמרו שירד שכבה דקה וודאית אמרתי לכולם יצאתי חומוס חח ואני רואה שעדיין אומרים שלגים מ500 מטר איך זה הגיוני? הטמפרטורה אצלי עלה משמעותית ל7 מעלות..........לדעת לוותר עכשיו על כמה שעות שינה או שללכת לישון קצת אני מפחד לפספס גם ככה לא ישנתי כל הלילה

יוטו2

New member
חזרתי מעמונה - (בבקשה למחוק את ההודעה השניה)

הגענו לשם ב 2 וחצי לפנות בוקר בערך - ירד שלג מעורב בברד שהתחלף לשלג נקי בעופרה , כשעלינו לעמונה השלג נהפך לברד. עד 7 ירד מעורב ולא יותר מזה , ב סביבות 7 למעלה בעמונה המעורב נהפך לשלג נקי של פתיתים קטנים , בגלל הרוח החזקה ובגלל שאורן דיווח על קרמבואים אצלו למטה - ירדנו למטה וככול שירדנו פתיתי השלג היו גדולים יותר וחזקים יותר . שהגענו לרחוב של אורן היה את השלג המדהים ביותר שראיתי בשנים האחרונות ! שלג כבד של פתיתי ענק שנערמו מהר מאוד , הייתי צריך לעזור אחרי 20 דקות בערך , היה פשוט מדהים !! אגב כמעט נסענו להר ברכה - מאיר דיוח על שלג כבד - למזלי החלטתי לתת עוד צאנס כי סטטיסטית בעפרה יורד יותר שלג מהר ברכה .

רונן 1414

New member
תגידו ? מה עם חדרה? בנתיים שקט מהבוקר..

עדין 33 מ"מ.. הגשם יחזור לפה בקרוב ?

uriel211

New member
בזכרון יום על הפנים מבחינת משקעים.

45.2 מ"מ למערכת, ואני ציפיתי למעל 50 מ"מ בשלב הזה. מהבוקר אין פה כלום

mauzer

New member
בחולון התבהר לחלוטין

גשם רציני לא ירד מאתמול...

9matan

New member
בגוש עציון שלג - כ-20 ס"מ!

האמת שמתחיל להנמס כאן כבר, אבל תקשיבו לקצת חוויות. בבוקר קמתי בסביבות 7, היה אז בערך 5 ס"מ, נחמד אבל לא ממש רציני. ירד שלג מידי פעם / רוב הזמן. בסביבות השעה 9 התחיל שלג וברד רך למשך כשעתיים - שלוש, כמעט בלי הפסקה. יצאתי בערך ב-9 וחצי לטיול לכיוון נחלין דרך נחל העץ (ירידה מכ-950 מ' ל-650 מ' לפי גוגל). כל הדרך ירד שלג כבד. עד שהגענו למטה, גם שם היה מכוסה לבן. יש בדרך מספר מעיינות, מעיין ושמו עין מסלע/ עין אבו כלאב, שבדרך כלל יבש בחודשי הקיץ. המעיין עלה על גדותיו, ויצא ממנו ממש נחל! עד למטה היו זרימות ממש חזקות. משם חזרתי בדרך מקבילה, וככל שעלינו יותר כך עלתה כמות השלג.... בשלב הזה היו כמה הפסקות קלות בשלג, אבל מדי פעם השלג המשיך. עלינו למעלה, ראינו איילים וצבאים בדרך, רואים מלא עקבות של חיות, עד שלמעלה תפסה אותנו כמעט סופת שלגים, רוח חזקה (אגב, ממש מרגישים בהבדל בטמפרטורה). תמונות אני מקווה יותר מאוחר, עכשיו אני עסוק...

lili11liat

New member
אני רוצה לצאת עכשיו מהמרכז לירושלים לראות את

השלג, יש טעם לבוא?

למעלה