שוב שיתוף

yonitbrk

New member
שוב שיתוף

אתמול נכחתי בטקס הסרת לוט מאנדרטת חללי צהל בבית ספר מסוים בעיר מגורי. את אחד החללים הכרתי באופן אישי, וכאשר ראיתי את אימו,ושמעתי את דבריה, שהיו משהו כמו " אז יופי, עכשיו שמך מונצח על עוד אבן, אבל מה זה יתן לי? זה לא יחזיר לי אותך". באותו הרגע הגעתי למסקנה, וכאן אני כותבת בנימה אישית ופונה אל שלושת בני, לא משנה מה תהיו, העיקר שיש לי אתכם, בריאים,שלמים, את ההרגשה והתחושה של חיבוק חם שלכם, נשיקה, הריח, והרצון שתצליחו, גובר על הכל. העיקר שתהנו מחייכם וממה שתעשו עכשיו ובעתיד. ואני חושבת שזה מה שחשוב.

yonitbrk

New member
שלום יובל

תודה. תודה על פורום נפלא זה, שבו מצאתי אוזן קשבת ותמיכה. טוב שיש מקומות כאלה, בהם אפשר לפרוק מהלב ולתמוך ולהתמך. שאלה נוספת : ת ה ל ה מהי? האם גם אחים של,או הורים של כאלה שבפוטנציה יכולים להצטרף? האם יש גם ארגון העוזר להורים כמוני שחיים עדיין בסימן השאלה של האם? או שבעיקר לאלה שילדיהם כבר בקעו מהביצה (כך אני קוראת לזה, נשמע לי יותר נחמד מאשר מהארון, וזה מתאים לנו, בגילאים של ילדי,לפחות). מחכה לתשובה ושוב - תודה.

Yuval Y

New member
ככל הידוע לי...

לתהל"ה מגיעים לרוב הורים לילדים מעל גיל 10, ולו מכיוון שהמשיכה המינית מתפתחת בתחילת גיל ההתבגרות. אחים ובני משפחה של הומוסקסואלים/לסביות/ביסקסואלים/טרנסג'נדרס מוזמנים להצטרף, אם כי לרוב טרנסג'נדרס והוריהם יוצרים לרוב קשר עם נורה גרינברג (054-7281250), שגם מנחה מפגשים לנוער ולקרובים, ואני מציע לך להתייעץ איתה. ישנם הורים שהגיעו למפגשים של תהל"ה, וגילו בסופו של דבר שהילדים שלהם סטרייטים, ובדרך הרחיבו את אופקיהם. כך או כך, אני משתדל לעדכן את האתר כך שיכלול מידע שיכול להתאים למצבים רבים.

iris00

New member
עצה מכל הלב.

ציינת שהבן שלך כבן 8 זה שלב מאד מוקדם כפי שכבר כתבתי להתחיל משהוא ממשי(תהליך שינוי מין)גם מאד מוקדם לקבוע חד משמעית שאכן הוא טרנס, לדעתי גם אם תלכי למטפלים הם לא יעשו הרבה כרגע חוץ מאולי לעשות עלייך קופה. יפה כתב לך יובל והפנה אותך לנורה גרינברג היא אשה מדהימה רגישה וחכמה אני רואה בה כתובת מספר אחת לחששותייך למרות ש...מוקדם מוקדם ארגון תהלה ארגון מבורך אך אני מאד בספק אם יוכל לתת לך מענה לצרכייך בזמן זה . אני מציעה לך באמת מכל הלב לא לרתום את העגלה לפניי הסוסים נהדר שאת רוצה לחלוק ולדעת זה מקסים ניפלא וחשוב אך כרגע אל תשקיעי אנרגיות וכוחות מיותרים כי אם אכן הבן שלך הוא טרנס תצטרכי בבוא העת כוחות נפש ואנרגיות אדירות שימרי אותם לעת הצורך למענך ולמענו. את מאמינה בנבואה שמגשימה את עצמה? אני כן! בואי נקווה שהוא ואתם לא תצטרכו את הסיפור הזה. מוקדם עדיין לקבוע, למרות כל הסיפטומים יש סיפורים על ילדים בנים שהתנהגו כבנות וההפך ובגיל ההתבגרות אכן "הפתיעו" וניפצו את כל המיתוס הזה שאם ילד מתנהג כבני המין השני או מסגל לו דפוסי התנהגות שונים מהמצופה לבני מינו אז הוא יהיה הומו או טרנס או לסבית. לכן תני לילד לגדול באופן טבעי לזרום ללא השפעות סביבתיות כמובן שזה נהדר שאת ערה למה שיכול לקרות ולמה שקורה אך בשלב זה אל תתני לזה להשפיע על הילד או עלייך בממדים שזה ישבש את החיים יש עוד כמה שנים. בקיצור עצתי לך אל תדשדשי במה שיכול לגזול ממך את שלוות החיים ואולי לשווא. אני סומכת על האינטואיציה של כל אמא יש כאלה שמתעלמות מימנה ויש כמוך נפלאות שלא מזלזות בתחושות שלהן כלפיי ילדיהם ובודקות לעומק אני בטוחה שתדעי לשים את האצבע בזמן הנכון ולהגיד זה הזמן לעשות מעשה אז תני לזמן לעשות את שלו וימים יגידו. כמובן שיש לך מקום בפורום הזה ואולי גם באחרים לחלוק כל דבר את ריגשת אותי ואני בטוחה שגם אחרים התרגשו, אנחנו אני בכל מיקרה תמיד אשמח לשמוע ממך. חיבוק.

למעלה