שוב שואל

z dead

New member
שוב שואל

creative zen stone או הf2 של cowon(?) הf2 היחידי שראיתי בzap זה 4 ג'יגה והוא עולה בסביבות ה370,מנגד הzen stone עולה 265 אבל הוא 2 ג'יגה. גם 2 ג'יגה מספיקים לי פחות או יותר,מבחינת איכות שמע ונוחות ושיקול מסויים של פי 2 נפח(למרות שלא קריטי עבורי),מה עדיף בסופו של דבר?

or121210

New member
יש גם סנסה קליפ של 4GB ו-8GB

אני אישית לא אוהב את ה-ZEN STONE.

z dead

New member
למה לא אוהב את הסטון?

ושמעתי שהקליפ די מחורבן מבחינת איכות השמע שלו,וגם לא הכי עמיד.

or121210

New member
לקליפ יש איכות שמע מצויינת

אם קראת את זה בביקורות בזאפ אז תדע שלא מומלץ להייחס אליהן. בסטון אין עברית, המסך קטן ועגול, ובנוסף הוא יותר יקר מהקליפ.

לי יש מספר חודשים את הסטון פלוס ...

ואני מאוד מרוצה ממנו . מהרמקול שניתן לשמוע איתו ללא אוזניות כשאתה רוצה, מהאיכות, מהמידות הקטנות, מהשעון והסטופר ומהקליפס שבא באריזה שכולל גם כיסויי סליקון נגד פגיעות. ניתן להשיג אותו ב WALLA ב321 ש"ח . שזה מחיר מצוין ל 4G. בנוסף אתה פשוט גורר ספריה ישר אליו וזה גם מה שאתה רואה בנגן ( שיטת התקיות כמו במחשב ולא תגיות שלא יודע למה המציאו אותה...) רק שתדע - המגרעות : 1) המעבר בין הספריות הוא איטי - 1.5 שניות למעבר מספריה לספריה כי הוא תמיד משמיע את השיר הראשון מהספריה שאתה עובר אליה. שאתה מגיע לספריה האחרונה ברשימה אתה לא יכול לקפוץ לראשונה אלא צריך לחזור אחד אחד - שוב , עד הראשונה.( לא זה לא מפריע ) 2)הרדיו לא באיכות מי יודע מה ( הבנתי שרוב הנגנים הם כך ) 3) את השירים בתוך הספריה הוא מסדר על פי ה ABC 4) אין עברית ( צריך להתמיר אותם לאנגלית במחשב) חוץ מזה הוא בא עם אחלה תוכנה פשוטה מאוד להפעלה שמתמירה אלבומים אוטומטית דרך מאגר ברשת. גיל. ( ראה במאמרים בפורום )

למעלה