שוב שאלה על הסרט

שוב שאלה על הסרט

כשגריימון נלחם בפרוטמון, כולם ראו את הקרב וסורה אמרה "קדימה, טאי", או משהו כזה. אז הם כן הכירו? כי השפתיים שלה זזו, והרי רק הדיבוב הוא אמריקקי, אז הציורים הם יפניים ואם השפתיים של סורה זזו אז היא כן אמרה משהו, נכון? מה היא אמרה באמת? או שהיא כן הכירה את טאי? ובטלפון היא צלצלה אליו ואמרה שמימי אמרה לה שהוא זה שהקיא לה בכובע. בסרט השני טאי כותב לסורה אימייל, שבו הוא מזכיר גם את העניין שהוא הקיא לה בכובע ולא סיפר לה עד שהיא חבשה אותו. כלומר-הוא באמת הקיא לה בכובע בסרט הראשון, אבל איך הוא יכל לעשות את זה אם הם לא הכירו? וגם סורה ומימי הכירו? כי הרי מימי אמרה לסורה שהוא הקיא לה בכובע, והקטע הזה היה גם בגרסא היפנית, בגלל שהוא היה גם בסרט השני. זה אומר שאו שסורה גילתה לבד והאמריקקים סתם דחפו את הקטע עם מימי, או שמימי באמת אמרה לה. לא נראה לי שמישהו יבין, אבל אני אשלח בכל זאת
אגב, הסרט עורר לי את המוזה והמצאתי את האח השלישי לתאומים טריירמון ולופמון. הוא בטעם מוקה-בננה ועוד אין לו שם.

OFIRB9

New member
אני לא ראיתי את הסרט

אבל אני יודעת שסורה וטאי מכירים כי הם היו ביחד מבצפר יסודי והיו ביחד בחוג כדורגל, מה אתה לא זוכר???? הם אמרו את זה בעונה 1

moon flower

New member
וואלה וגם מסופר

שהיה איזה מפגש בין מימי לסורה (נראה לי... אני סנילית) קוג'י: יופי ובקשר לחצאיות את לא יכלת להיות סנילית >< מון: נכון, כי דברים כאלה אני לא שוכחת קוג'י: אז את שוחכת שגנבתי לך קרמבו אתמול? מון: קוג'יייייי!!! >< קוג'י: *טיפה על המצח* קרמבו? ^^;

OFIRB9

New member
אוף מון תביאי קרמבו!

קואיצ'י מגרה אותי בכוונה מיני:קרמבו!!!! ^^^

moon flower

New member
גם מיני מכורה לקרמבו?

מון: אתה רואה קוג'י עכשיו אפשר לעשות קבוצת תמיכה לדמויות אנימה מכורות לקרמבו קוג'י: קרמבו!!! קוג'יצ'י של לייט: גייה? ^^ מון: ביסוויטים!!! DDD:

OFIRB9

New member
לא מכורות, זה פשוט טעים

ואיך שקואיצ'י מלקק את הקצפת... אני לא יכולה יותר!

moon flower

New member
* היי פירי! נחשי מי?

נכון זו אני!2 חזרתי מהצבא לכמה שעות... אז, מה קורה?

OFIRB9

New member
לפני שנייה השארתי לך מסר! תעני לי

גם במסר רק שנייה...עוד לא ראית את התמונות של בייבלייד 2!? אאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!! רדי למטה!!! ותביאי קרמבו^^ (המסר קשור לאמיסטיש 2)

moon flower

New member
לא נכון, טאקויה וקוג'י יעשו גורים

אבל הם יהיו שלי, תני לי אחד כשהם ייולדו (אני רוצה קואיצ'י!)

Digi Lista

New member
אף דיון לא יכול להישאר דיון?

חייבים להפוך הכול ל
(זה רמז...)
לגביי הקוואצ' האמיריקאי(איחוד שלושת הסרטים הראשונים)אני חייבת לצייןשאני לא מתה עליו,יש לי את הקלטת ווידאו וראיתי אותו שלוש פעאמים בערך ועדיין לא משתגעת עליו(בכלליות). אם כבר הוזכר הסרט יש בין הסרט לסדרה כמה ניגודים ככה שמשום מה לא מפתיע אותי שיש עוד ניגודים אפילו בין סרט לסרט. למי שזוכר בעונה השנייה(נדמה לי שבפרק 'גנטי שמנטי') מראים את טאי,מאט ושאר החבר'ה קטנים ומקריבים את הסמלים שלהם וככה נוצר אומנימון,נחמד אבל זה סותר את הסרט שמראה את היווצרות אומנימון בצורה שונה. או שבעונה הראשונה מוזכר הקטע עם פארוטמון (הציפור הירוקה) נגד גריימון(נדמה לי שהפרק המדובר הוא 'בחזרה למצפה הגבוה' אבל לא לתפוס אותי במילה)ומזכירים כאשר ממוטמון(איכס,זה פשוט נראה זוועה בעברית,או שזאת רק אני...)מופיעה ובירדראמון נלחמת בה(או שזה בו כי מדובר על דיג'ימון ו...עזבו)שדבר כזה קרה כבר בעבר ואז יש הסבר שדיי דומה לסרט אבל לא תואם במאה אחוז. לפי העונה הראשונה טאי ואיזי לא מכירים הרבה לפני הפרק הראשון(לפחות בגרסה העברית שאני מכירה בעל פה איך שטאי מציג את האחרים)כלומר הם נפגשו במחנה הקיץ אבל טאי וסורה כן מכירים באופן כולשהו(כדורגל,כיתה...מה שלא יהיה) ומסתבר כאשר הם מחפשים את ספרי הטלפונים שלהם שמאט למד איתם(עם טאי וסורה) בשכבה או משהו כזה(אבל הוא וטאי לא הכירו,הם גילו את זה רק אחר כך),מתברר גם שלפני ארבע שנים(ארבע שנים מלפני העונה הראשונה)כולם גרו באותה השכונה וכולם נזכרו שהייתה "התקפת המחבלים הגדולה" שגרמה לחלק מההורים לעבור דירה,תוך כדי שיחה מבינים החבר'ה שבכלל לא מדובר בהתקפת מחבלים אלא בדיג'ימונים קרב בין חיה קדומה(גריימון-דינוזאור) וציפור ענקית(פארוטמון) וזה בעצם מקביל לקרב שקורה מולם באותו הרגע בין ממוטמון(חיה קדומה) לבין ציפור אש ענקית(בירדראמון), ואז מימי אומרת את המשפט עם הדז'ה וו... בקיצור מה שרציתי להגיד שיש סתירות בין הסרטים לעונות לפעמים(וגם בין העונות עצמן...)והדבר הכי כיף זה לנתח אותם ולבחון את התהיות(במשך שנים לילו ואני היינו דנות בינינו ומנסות להבין את פשר העניינים האלה וכאלה אחרים כמו איך אבא של מאט קיבל בכזאת אדישות את גאבומון כאילו הוא יודע משהו?מי היו הדיג'יגורלים הראשונים והאם יכול להיות שאבא של מאט היה אחד מהם?...)אחלה דיון מיליהו
(רק חבל שהופכים כאן הכול לאוף...)

Goggle Girl

New member
לא ראיתי את הסרטים האלה עדיין

יש לי אותם, אני פשוט עצלנית ^^;;;

למעלה