שוב שאלה לגבי...

שוב שאלה לגבי...

ניתוח לייזר להסרת משקפיים... מהם הקריטריונים שעל פיהם מחליטים מי מתאים ומי לא... אני פשוט נמצאת בשלבי החלטה כרגע ועוד לא ביצעתי את הבדיקה אגב, אני גם בת 22 ועוד שאלה באיזה גיל מומלץ יותר לבצע את הניתוח... האם לחכות עוד מס' שנים או שאין זה משנה ועוד שאלה... האם זה נכון שהריונות ולידות משפיעים על צבה הראייה וכמה זה קריטי לאחר ניתוח שכזה ואחרונה אחרונה היכן מומלץ יותר לבצע את הניתוח המבוקש...
אמריקן לייזר
עיניים
הדסה (ע"כ) מבחינת האחריות, טיב המכשירים ורמת הרופאים.. באם זו בעיה לפרט קבל עם ועדה אשמח לקבל מסר אישי תודה רבה מראש...

ניתוחי לייזר

שלום, לפני שמחליטים על ניתוח לייזר יש לבצע בדיקה מקיפה של העיניים וכן שיחה עם הרופא המנתח. כפי שציינתי בתשובה לפונה הקודמת לא כל אחד מתאים לניתוח זה וישנם מקרים רבים שבהם לא מומלץ לנתח לדוגמא: אדם עם ציפיות לא ריאליות לגבי הניתוח, אנשים עם קרנית דקה מידי, מספר לא יציב במשקפיים, בעיית יובש בעיניים, בעיות שונות ברשתית, קרטוקונוס ועוד... אין גיל אבסולוטי ששממנו אפשר לנתח הגורם החשוב הוא יציבות המספר במשקפיים וישנם אף מקרים של ילדים שעברו את הניתוח . אולם רוב הרופאים לא מבצעים את הניתוח לפני גיל 18. אין הוכחה לכך שהריון או לידה משפיעים באופן קבוע על תוצאות הניתוח אולם בזמן ההריון יש שינויים הורמונליים משמעותיים שעשויים להשפיע באופן זמני על הרפרקציה ורוב רופאי העיניים לא יבצעו את הניתוח בזמן ההריון או מיד אחריו, אולם אין חשש שהריון בעתיד יפגע בתוצאות הניתוח. באשר לבחירת המכון אני ממליץ להתייעץ עם אנשים שעברו את הניתוח, ובכל מקרה מומלץ לעבור את הניתוח במכון מוכר ואצל רופא עם נסיון רב בניתוחים אלה.

קודם כל- תודה!!!

בקשר לבחירת המוסד המנתח- אני מכירה אנשים מכל המכונים שביצעו את הניתוח... לדוגמא בהדסה זהו בי"ח - לכן החשש מפאת סגירה, פשיטת רגל וכו'- אינה אופציה יש ערבון כלשהו... לגבי ההריון- פשוט הבנתי שהמס' משתנים גדלים קטנים .. בזמן הלידה בגלל הלחץ שמופעל על העיניים.. עד כמה שידוע לי אין לי בעיות כאלו שציינת - אך עד שלא אעבור את הבדיקה המקיפה אינני יכולה לדאת בוודאות האם אתה ממליץ על מוסד פרטי כגון הדוגמאות הנ"ל או מוסד ציבורי כמו בי"ח? מה עדיף מבחינת האחריות, ומבחינת תקלות (פשוט שמעתי שכולם טובים באותה מידה) ושוב תודה

למעלה