שוב שאלה בקשר ללוטו..

שוב שאלה בקשר ללוטו..

שלום לכולם! פעם שאלתי בפורום הזה האם מישהוא מאמין שאני יכולה לזמן לי זכיה בלוטו וקיבלתי כל מיני תשובות אבל אף אחת מהן לא הייתה תשובה ודאית כמו : "בטח שכן" ואז התחלתי להבין את הסוד יותר לעומק ותוך כדי התכתבות בפורום הזה הבנתי שלפעמים מה שאנחנו רוצים לא בא בזרימה אחת עם היקום, ויכול להיות שהיקום לא חושב שלזכות בלוטו יעשה לי טוב, ויכול להיות שאני לא בשלה עדיין לקבל לידיי סכום כסף כזה וכזה וכו' וכו'. ועדיין אני שואלת/חושבת שאם אני אאמין שיכול להיות שזה שאני לא זכיתי עדיין זה בגלל שהיקום חושב שאני לא צריכה את זה אז בעצם זה מן נבואה שמגשימה את עצמה כי בעצם אני חוסמת את עצמי כי אני אומרת טוב כנראה שאני לא אמורה לזכות מסיבה כזו או אחרת.. מה שמצחיק זה שמצד שני אני מאמינה בלב שלם לגמרי לגמרי שאם בנאדם מאמין באמונה שלמה ללא סייגים ובלי אפילו טיפ טיפה של ספק שהוא יביא את הזכייה בלוטו אז הוא אכן יזכה.. אז למה יש לי מחסומים אם אני מאמינה שבעזרת אמונה מלאה זה אכן יכול לקרות ללא שום קשר למה שהיקום חושב שמגיע לך?.. ואני באמת באמת מאמינה שבנאדם שמאמין חזק יכול לזכות. הייתי מתה לעשות מן מחקר כזה ולשאול אנשים שזכו בלוטו איך זה קרה להם והאם הם פשוט האמינו (וסתם בא לי לדעת, הנושא הזה שלאמונה יש כח כל כך חזק, יותר ממה שאנשים מתארים לעצמם מאוד מעניין אותי) אשמח ואודה לתגובות ותובנות

naty3

New member
היי

לא זוכרת אם עניתי לך בפעם הקודמת על השאלה הזו וגם אין לי כח לחפש, אז הנה התשובה שלי: בערך ב-2007 ניסיתי לזכות בלוטו-האמנתי, קיוויתי, התפללתי, מילאתי טופס-וניחשתי נכון 2 מספרים. אותו דבר עשיתי ב-2008- ניחשתי נכון 4 מספרים. אולי בפעם הבאה אנחש שישה?
מההודעה שלך את נשמעת מבולבלת ולא סגורה על עצמך בעניין, אולי זה מה שעוצר אותך והיקום רואה את זה ולכן לא מביא לך את מה שאת רוצה. בהצלחה

לזכות בלוטו

התשובה שלי: בטח שכן, אם תצליחי לשכנע את היקום שזה אכן טוב לך. מה שכן, את צריכה להיות מדוייקת מאוד. לא מספיק להגיד "לזכות בלוטו". צריך להגיד "אני מנחשת נכון 6 מספרים וזוכה בפרס הראשון". זה מדוייק. הייתי מוסיפה גם "ותורמת אחוז מסויים לצדקה". האם את מתנהגת כמו אדם שזכה בלוטו? ולא, אני לא מתכוונת לרכישת דברים יקרים שכרגע אין לך כסף אליהם. אני מתכוונת להלך רוח. האם כשאת רואה משהו את אומרת לעצמך "אה, אני לא יכולה להרשות את זה לעצמי, אולי אחרי שאזכה בלוטו", או שאת אומרת לעצמך "אני יכולה להרשות לעצמי, אבל אני רוצה לבדוק שוב, ולכן לא אקנה עכשיו" או משהו כזה, כדי שלא באמת תלכי ותקני דברים שאת לא צריכה. והכי חשוב- האם את קונה כרטיס? אחרת תהיי כמו האיש מהבדיחה, שרצה רצה ורק היה צריך לקנות כרטיס.... ויותר חשוב- למה את רוצה לזכות בלוטו? אולי אפשר להרוויח את הכסף הזה בדרכים אחרות, אבל ביותר זמן?

GMjoy

New member
נורית מתוקה

אני זוכר שכתבת על זה כבר, וביטאת מצב של חוסר אונים במצב הכלכלי במשפחה. את חייבת לדעת שלכל אדם טוב מגיע הרבה יותר ממה שהוא חושב. היקום שומע את התפילות שלנו, והוא נענה לחלקן, וחלקן הוא מעכב. חלקן הוא חוסם בפנינו. את לא יכולה כמובן לדעת מה הסיבה לזה, אבל אין דבר ללא סיבה. מה שאת יכולה להבין ולקבל, זה שדברים באים ללמד, לתת שיעור בחיים. היקום מגן עלינו מעצמנו, ולטובתנו. את לא יכולה לחזות מה יבוא עלייך אחרי זכייה בלוטו...מה זה יגרום לך ולמשפחה שלך. עכשיו זה נראה כמו משהו שיציל את המצב כולו, ויגרום לך לחייך ולהיות מאושרת, אבל חכי רגע... את יכולה להאמין שמלמעלה דואגים לך? את לא תריכה ממישהו תשובה חד-משמעית: "כן - זה יצליח, וזה אפשרי". את יכולה להחליט טת זה לעצמך, ואת לא צריכה לשכנע אף אחד חוץ ממך, כי הכל בא מההרגשה הפנימית. לפעמים גם לא בא לקבל כלום בתמורה להרגשה הנפלאה שאת מרגישה. אם את מצליחה להגיע למצב כזה, למרות שאולי מרגיש לך קשה, את תראי שדברים מסתדרים להם :)

השאלה היא - מה פירוש "אמונה שלמה ללא סייגים"?

ומה אם אני "אאמין באמונה שלמה וללא סייגים" שכוח הכבידה לא קיים? זה אומר שאני אוכל לעוף כמו ציפור? אולי כן... אבל הקאץ' הוא, שזה די בלתי-אפשרי להאמין בדבר כזה "ללא סייג" כי החושים שלנו מוכיחים מדי יום ביומו שהמציאות היא אחרת. זה לא מספיק שנאמין למשהו במודע. כל תא במוחינו ובגופינו צריך להיות מסונכרן עם המציאות שאת רוצה לזמן, כי אחרת זאת לא תהיה "אמונה שלמה", אלא סתם wishful thinking. וכן, יש הבדל ענקי בין אמונה כנה ושלמה לבין wishful thinking. ההבדל הוא בתחושה: האם את מרגישה שהסתכלות במציאות החיצונית מחזקת את האמונה שלך או מחלישה אותה? כשמדובר ב"אמונה שלמה ללא סייגים", אז ככל שתעמיקי לחקור כך תתחזק אמונתך. לעומת זאת, כשאנחנו מרמים את עצמנו, אז התחושה היא בדיוק הפוכה. אז בואי נחזור ללוטו: הרבה אנשים רוצים לזכות בלוטו, ורק מעטים מהם יכולים לזכות (אחרת הפרס יתחלק בין המון אנשים ולא יישאר ממנו כלום). אז אם את טוענת שאת מאמינה באמונה שלמה שאת הולכת לזכות בלוטו, אני אשאל אותך: "למה דווקא את? למה שהיקום יעדיף אותך על מיליוני אנשים אחרים שקנו כרטיס?" אם אין לך תשובה קולעת ומוחצת לשאלה הזאת (ולי אין) אז האמונה שלך, מלכתחילה, לא היתה שלמה.

GMjoy

New member
קראתי על מישהי שרוצה לרזות מאוד

והיא סיפרה שהייתה בחדר כושר איזה יום, ואחרי השקילה נכנסה לדיכאון בגלל שהיא לא ראתה תוצאה גדולה (אחרי אימונים). והיא חושבת שכל מנטרה "אני מרזה ובריאה" זו רמאות עצמית. סיפור מהחיים: לפני שנתיים וחצי, אני רציתי לרזות בצורה משמעותית (לא שאני שמן), אבל לא הרגשתי טוב עם המשקל ההוא. התחלתי בדיאטה קשה, וכי לקצר את הסיפור: מי יאמין שתוך חודש ושבוע ירדתי 17 ק"ג?? מישהו מאמין? ולא הרעבתי את עצמי!!! איך עשיתי את זה? האמת שאין לי מושג. רציתי מאוד לרזות! אני הייתי קם בבוקר, מריך את החולצה מול המראה, ולמרות שהייתי עדיין רואה את "מה שלא אהבתי", אני הייתי מכוון במחשבה שהבטן כבר הרבה פחות ממה שהייתה לפני יום-יומיים-שלושה... אפילו לא הייתי מודע לסוד, פשוט ככה זה היה אצלי...דמיון מודרך חחח שום דיאטנית ואדם לא האמינו לי כשסיפרתי את זה, אבל מה איכפת לי??
אני חושב שזו הכוונה לאמונה שלמה - כמו הסיפור שלי. כשאת לא מורידה מהאמונה במבט על המציאות הקיימת (שאולי לא פרי דימיונך כרגע) ודרך זה רואה תוצאות סופיות - את גם הולכת לקראת זה - המטרה עצמה באה לקראתך :)

man-o-war

New member
לגבי אנשים שזכו בלוטו

דוד שלי זכה בלוטו לפניי מספר שנים בהמון המון כסף. הוא לא ציפה ולא האמין שהוא יזכה. מבחינתו היה מדובר במזל צרוף וכך הוא מאמין עד היום. זה כמובן לא מוכיח שום דבר, סתם אנקדוטה קטנה.

GMjoy

New member
מאיפה אתה בטוח בזה?

אם דוד שלך הלך לקנות כרטיס לוטו, הרי הסתתרה לו בלב אמונה לזכות!! אני לא ראיתי אדם שבא בחוסר כל אמונה לקנות כרטיס לוטו... וכמו שכבר אמרתי: התפילות והבקשות שלנו נענות בזמן המתאים - ללא יוצא מהכלל.

man-o-war

New member
תגובה

כמובן שהוא קנה כרטיס לוטו כי הוא רצה לזכות אבל הוא לא חשב לרגע שיש לו סיכוי לזכות יותר מלכל אחד אחד. סיכוי של אחד להרבה אלפים. הוא ידע שיש לו סיכוי מאוד מאוד קלוש לזכות ולכן הוא לא באמת האמין שהוא יזכה. כמו בכל הפעמים לפני כן שהוא מילא לוטו. אני בטוח בזה כי דיברתי איתו על זה הרבה. זה מאוד עיניין אותי בשעתו כשזה קרה. עד היום הזה הוא מאמין שהדבר אירע מצירוף מקרים חסר משמעות מיוחדת. שוב, זה רק מקרה אחד וזה לא אומר שום דבר.

GMjoy

New member
ברור שלא, זה רק מחזק את מה שכתבתי

לפני זמן קצר: אנחנו לא חייבים לשכנע ולא להתחנן לאף אחד. דברים באים אלינו - גם בלי הפעולות שלנו, וגם אם אנחנו לא מאמינים מדי פעם. שוב - עניין הסוד יוצר, קודם כל, את ההרגשה שלנו והנפש שלנו בריאה וטובה - בעזרת הכלים שניתנים בו. זה לא חד-משמעי שלא נקבל דבר, אם המחשבות לא יהיו בכיוון מסויים. (כמו שכותבת מנהלת פורום מסע הנשמות: "זה לא שחור ולבן"). man-o-war, זה לא מקרה אחד. אני מכירעוד כאלה - מה שעוד יותר אומר משהו! ככה שחבר'ה, אנחנו חיים במגוון אפשרויות, ואם הדבר מוכן לבוא אלינו מתישהו,דבר לא ימנע ממנו לבוא.

ע ו פ ר ה

New member
את צריכה אמונה שלמה

שאת יכולה וזכאית ושמגיע לך לזכות בלוטו. כתבת שאת מאמינה שאחרים יכולים לזכות. עכשיו את צריכה להעביר את האמונה הזו אלייך. ואני מסכימה עם שאר התגובות שכתבו לך כאן. באהבה עופרה

לכל המגיבים היקרים!

קודם כל תודה על ההתייחסות! נשאלתי כאן כל מיני שאלות ואגיב על חלקן: נתחיל מגור "למה שדווקא אני אזכה" שאלה טובה ויש לי תשובה חלקית למה דווקא אני (זה פשוט נראה לי יומרני וגאוותני לחשוב ולהגיד למה דווקא לי מגיע לזכות.. אז כמובן זה משהו שאני צריכה לעבוד עליו להרגיש בסדר עם זה שאני רוצה לזכות בלוטו) לנתי: את צודקת אכן אני מבולבלת וכנראה מבלבלת את היקום.... לטרמפיסטית: אני רוצה לזכות בלוטו כי אני מחנכת את ילדיי בבית וזה עולה הרבה כסף.. בעלי קורע את עצמו בעבודה ומרוויח מעט מאוד ובא לי שהוא ינוח קצת, אין לי איזה מקצוע חופשי שיכול להביא לי הכנסה יפה ושבו אוכל לעסוק מתי שנוח לי.. אני רוצה לעזור למשפחה המורחבת שלנו ולחברים ולעוד אנשים. לא רוצה לדאוג יותר לעולם "מה יהיה ואיך יהיה וכ' וכו'... אני מחפשת עוד אלטרנטיבות אבל לא משהו שיביא כסף גדול. גיא היקר, לך אין לי מה להגיב אלא רק לקחת ממך השראה גדולה כי אתה פשוט בנאדם מעורר השראה!!! (-: ועופרה יקירתי, הרבה זמן לא התכתבנו.. שמחתי "לשמוע" את קולך אכן אני צריכה אמונה שלמה ויותר חשוב מזה אני צריכה להאמין שזה מגיע לי.. זה החלק הקשה אפילו כשאני כותבת על כך בפורום הזה לא נעים לי לכתוב. כאילו זה מה שחשוב בחיים "לזכות בלוטו"? הרי יש דברים הרבה יותר חשובים מזה וזה מה שהנחה אותי כל חיי ואף לא העזתי להתעסק "בכסף" כי היה לי ברור שזה שולי ולא רלוונטי אבל עכשיו זה דיי מעסיק אותי ואני קצת מתביישת בזה זה נשמע לי רדוד, שטחי וכאילו שאני תאבת בצע... אמשיך לעבוד על כך... שולחת אהבה לכולכם! נורית

ע ו פ ר ה

New member
רולילו יקירה

אני חושבת שחלק גדול מאיתנו "שוחה" באותו נהר. מזה שלושה ימים אני עם גב תפוס, כשברור לי לחלוטין מהו הגורם הנפשי לתהליך הפיסי שאני עוברת . גב תפוס שמשבית אותי מעשייה גמורה ומחבר אותי למחשבה טהורה ונקייה. אני מביטה בעצמי, באמונות שלי, באזורי הנוחות שלי, ב"לא נעים" שלי וברגשות האשם. אם חשבתי שעשיתי עבודת מודעות אז הדברים עולים וצפים, גם אם הם בעוצמות אחרות. וגם לקרוא פה את הדברים שאתם כותבים בהחלט מחבר אותי לעצמי באופנים שונים ובכיוונים שונים. בעצם אני רק רוצה לומר תודה. באהבה עופרה

קודם כל תרגישי טוב!

זה מדהים איך שהעבודה על עצמנו לעולם לא נגמרת ולא משנה בן כמה אתה ולא משנה כמה כבר עברת בחיים וכמה למדת זה פשוט עבודה אינסופית.. מה שכן אני די בטוחה שאם פעם הייתי יכולה להיות עם גב תפוס כמה שבועות אז היום לאחר כל הלמידה והמודעות זה בטח נמשך הרבה פחות זמן אז אפשר להגיד אשרינו... חוץ מזה רציתי להגיד לך "אין בעד מה" ו"תמיד לשרותך".. שולחת איחולים לגב שלך שהוא כבר בריא, גמיש ו"עובד" טוב בדיוק כמו שצריך.. באהבה, נורית

טוב... עכשיו את יודעת למה אין לך כסף

ואני מצטט: "זה [להתעסק בכסף] נשמע לי רדוד, שטחי וכאילו שאני תאבת בצע" זאת ממש לא הגישה שתביא לך עושר, את יודעת... בכל מקרה, אני מציע לך למקד את בקשה שלך מהיקום: המטרה שלך איננה "לזכות בלוטו" אלא לזכות בחופש כלכלי. אז אני מציע שתשאירי ליקום את הבחירה איך לספק לך את מה שאת רוצה, ולא להיות מקובעת על עניין הלוטו. ככה גם יהיה לך הרבה יותר קל לענות על השאלה "למה דווקא אני?". כי כמות השפע ביקום, בניגוד למספר זוכי הלוטו, היא אינסופית. השפע שאת זוכה בו לא חייב לבוא על חשבונם של אנשים אחרים.

Ofra m

New member
../images/Emo45.gifאהבתי מאוד את תשובתך

גם אני כל הזמן אומרת שאני רוצה להיות חופשייה ועכשיו אני אמקד את משאלתי שאני רוצה להיות חופשייה כלכלית מצידי שהכסף יגיע בכל דרך שתשמח אותי, זאת אומרת מסיבות טובות.

איתי בל

New member
הי:)

עבדתי עד לא ממזמן במפעל הפיס ואחרי 3 שנים של עבודה מול לקוחות... כאלו שזכו וכלאו שלא יש לי כמה תשובות קודם כל האנשים האלה שזוכים אין להם קטע אחד מסוים אלו אנשים מכל הסוגים מכל המינים בכל הצבעים ובכל העדות חלקם מאמינים יותר וחלקם מאמינים פחות חלקם ציפו לזכיה וחלקם שכחו שהם בכלל משתתפים בהגרלה אין דרך אחת לזכות בלוטו ואני בחיים לא הכרתי בנאדם שמאמין אמונה שלמה שהוא הולך לזכות אם הייתי מאמינה באמת שאת זוכה בלוטו היית הולכת עכשיו מתפטרת המעבודה קונה את הרכב הכי יקר שאת יכולה למצוא ונכנסת לחובות בכיף אז מה? שבוע הבא גם ככה זוכים אי אפשר להאמין בזה אמונה שלמה בטח לא בלוטו שבנוי כולו על חלומות ורק על לתת צא'נס ולא באמת הלאמין מהניסיון הרב שלי בנושא אני יכול להגיד שכל בנאדם שזוכה כמעט במאה אחוז וזה אולי המאפיין היחידי של הזוכים זה שהמשפט הראשון שיוצא להם מהפה זה "אני לא מאמין" אני גם לא חושב שאפשר לנתב ולשחק ככה עם היקום יש הרבה סיבות לזכות בלוטו... את יכולה לנסות להחלות במחלה מאוד נוראית שתצטרך מיליוני שקלים כדי להבריא ולתת סיבה מספיק טובה ליקום לגורם לך לזכות את יכולה להיות בנאדם רשע ומגעיל שרק מתנה שכזו מאלהוים תחזיר אותו לדרך הישר ואז לזכות את יכולה גם להיות בנאדם טוב ולקבל את זה כדי שתעשי עוד יותר טוב ועוד הרבה דרכים וסיבות ובלה בלה בלה אבל וואלה את סך הכל בנאדם... אני חושב שזה מעט יומרני לנסות בכלל "לעבוד" על היקום ולשחק איתו משחקים ולנסות לנווט אותו במקום שהוא אותך סביר להניח שאם כבר הייתה דרך לזכות בלוטו זה דווקא לא לרצות את זה כל כך הרבה ולא להיות תלוי בזה כל כך הרבה ולא להזדקק בזה כי מהמעט שאני מכיר את היקום כשאנחנו באמת רוצים משהו צריך להשיג אותו לבד ולא פשוט זוכים בלוטו והכל מסתדר סך הכל רוצים לזכות בלוטו כי מקווים שזה יפתור בעיות אחרות שאנחנו צריכים לפתור לבד אלוהים נותן אגוזים למי שאין לו שיניים שיהיה בהצלחה

איתי שלום!

אני מסכימה עם כל מה שכתבת וגם אם אזכה אני בטוחה שהמשפט הראשון שלי יהיה "אני לא מאמינה". כל הנושא הזה של הלוטו והאמונה בסוד מאוד סיקרן אותי רציתי לדעת עד כמה בעזרת הסוד אפשר להגשים חלומות, עד כמה אמונה זה דבר חזק ועד כמה בעזרת האמונה אתה יכול להשיג דברים. אכן יש לי גם פנטזיה לזכות בלוטו (למי אין?) אבל מכאן ועד לזרוק חיים שלמים בשביל זה ולהיות תלויה רק בזה יש מרחק גדול מאוד. אני בטוחה שאמונה לא תזיק. חוץ מזה אני בנאדם מאמין והדבר האחרון שהתכוונתי להיות זה יומרנית. אם היית מכיר אותי היית יודע שכל חיי הם חיים פשוטים שאף פעם לא האמנתי שכסף יכול לקנות משהו. לדוגמה אנחנו מחנכים את הילדים מהבית וחיים ממשכורת אחת של שכיר וכל הזמן המשפחה אומרת לנו שימו את הילדים בגן ותצאי לעבוד ואני אומרת שזה שאני נשארת איתם בבית אין לזה מחיר ושום כסף לא ישווה לזה. גם אם היה לי מיליון שקל והייתי מפספסת את המילה הראשונה של הבת שלי או את ההברקה המתוחכמת של הבן שלי המיליון שקל האלה היו שווים לתחת (וסליחה על הביטוי). מתוך מה שכתבת הרגשתי שאני ממש לא בסדר שיש לי חלום כזה וחשוב לי להדגיש שאני הבנאדם האחרון עלי אדמות שחושב שכסף זה המפתח לחיים טובים! תודה, נורית

למעלה