שוב רוצה להתייעץ :)

savta112

New member
שוב רוצה להתייעץ :)

כתבתי בהודעה לפני שבוע בערך- אני אכתוב שוב בקיצור.
התחיל משהו ביני לבין מישהו שכבר קרה בינינו משהו בעבר, לפני שנתיים- רומן קצר ואינטנסיבי שבסופו
נפרדתי ממנו ושברתי לו את הלב.
רציתי להתחיל את זה מחדש ולתת לזה עוד הזדמנות, הוא לא ממש רץ לזה בלי עכבות (מן הסתם) ובסופו של דבר אחרי שחשבתי על זה מספיק
החלטתי שאני רוצה שיקח אותי יותר ברצינות, שיתן לי הזדמנות לרכוש את אמונו מחדש וכל זה, דיברתי איתו, והוא הסכים.

הוא ביקש שלא אצפה שמה שהיה אז יהיה עכשיו, ואמרתי שסבבה.

אנחנו כבר שבוע ביחד.. ולמרות שהוא ביקש שלא אצפה, בכל זאת קשה לי שלא להשוות.. אני מרגישה שהוא לא רואה קשתות
ושאני צריכה ממש להתאמץ כל הזמן, שהוא יותר עסוק, פחות רגשני, פחות אוהב כזה.

אז אני רוצה מצד אחד לעמוד במה שאמרתי, לא לצפות, לתת לו זמן להפתח אליי, לרכוש את אמונו. וגם עבר רק שבוע.
אבל מה זה אומר בעצם? אני מפחדת לצלצל אליו יותר מידי, כדי לא להעיק. מצד שני אם אני לא מצלצלת אז אנחנו לא נפגשים. וזה כן מפריע לי שהוא לא יוזם כלום.. כמה זמן זה אמור להמשך...
אני לא יודעת אם לדבר איתו על זה או לא... אני לא יודעת אם עכשיו זה הדבר האמיתי ואולי פעם הוא פשוט היה בתקופת ההתאהבות על ממש עף עליי (לקח אותי לטיולים, יצאנו החוצה וכל זה... עכשיו אנחנו רק נפגשים בבתים..)

מריוס זכריה

Member
מנהל
הפעם בשתי מלים

תתנהגי טבעי.
&nbsp
ואם את שואלת למה הכוונה, אז אסביר: עזבי אותך מ"לא לצפות" או שטויות כאלה.
אם יש לך ציפיות מהקשר, אז שיהיו לך.
אם בא לך להתקשר אליו, תתקשרי.
&nbsp
העובדה שהוא לא יוזם כלום היא סימן רע.
יש מצב שהוא עושה לך סוג של נקמה (אולי לא במודע): מי שנזרק ומקבל הזדמנות שניה בוחר לפעמים "להעניש" את הזורק, "שגם הוא ירגיש מה שאני הרגשתי". אני מדגיש שוב: לרוב זה לא במודע.
&nbsp
אני אומר שתהיי טבעית, אם לא טוב לך מה שקורה תגידי לו ואם בא לך לצעוק עליו תצעקי.
אל תנסי להיות מה שאת לא, כי זה בכל מקרה לא ישנה את המציאות. אם יש לקשר הזה עתיד (ואני די בספק לגבי זה), אז זה צריך להצליח בלי שתעשי שמיניות באוויר.

savta112

New member
כן, טוב בסוף זה באמת מה שקרה

חטפתי עצבים ואני שונאת להיות במצב כזה.
אז צלצלתי ואמרתי לו את זה. והוא סתם גמגם כל מיני דברים.
אז בסוף שחררתי את זה.
לפחות ניסיתי את זה, כמו שכתבתי לי אז- להיות אמיצה וכל זה
ולא תהיה לי את המחשבה הקטנה שמה היה יכול להיות וכו וכו :))

A לוןA

New member
לא, את נהדרת

פגעתי במישהו ושברתי לו את הלב. החלטתי שאני רוצה אותו חזרה- אני מוכנה לעשות המון כדי לרכוש את אמונו! שיקח אותי ברצינות! שיתן לי הזדמנות! מוכנה להמון! באמת!
אז התאמצתי נורא שבוע שלם!!!!!!!!!
ואחרי שבוע אחד שלם עגול ומלא- התפוצצתי וחתכתי.
כמה הבנאדם יכול להשקיע???!!!?? מה אני? סמרטוט?
&nbsp
מזל שנתתי לזה הזדמנות אמיתית!!
&nbsp
את נהדרת. באמת.

savta112

New member
הייתי מוכנה לעשות הרבה, אבל לא להפוך לסמרטוט.

&nbsp
אני יודעת מה זה לתת הזדמנות שניה, כי נתתי כאלו.
זה לא אומר שיש לו זכות לקחת אותי לגמרי כמובן מאליו.
&nbsp
אני חתכתי את זה כי התחלתי לחשוב שהוא לא באמת בעניין של לתת עוד הזדמנות... או שאולי מה שקרה אז הפך אותו
לתמצית דיאטטית במיוחד.
&nbsp
מרגישים כאלו דברים. אז כן, חיכיתי שבוע שלם (ועוד שבועיים של כל מה שקרה בינינו לפני כן)
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה