שוב קצת סדר

יניב1

New member
שוב קצת סדר

היי שוב, ממשיך לעקוב אחר פרקי HOT ומרגיש שיש לי כל כך הרבה פערים... שוב רידג' עוזב את טיילור, שוב לטובת ברוק, ושוב ושוב לטענת סטפי. כמה פעמים הוא עזב אותה מאז שהיא חזרה מהמתים ב-2005? הרי עד כמה שאני זוכר הוא עזב את ברוק וחזר לטיילור לא? כמה פעמים הוא עזב אותה והתחתן עם ברוק? מישהו זוכר ויכול לעשות קצת סדר במשולש הזה? תודה

Shiri from the block

Active member
שאלה קשה לענות ואני מאמינה שאף אחד לא ענה לך עדיין בגלל שזה קרה כל כך הרבה פעמים שכבר לא זוכרים למה. אני יודעת בוודאות על 3 פעמים שהוא עזב את ברוק מאז שטיילור חזרה מהמתים: 1. כשהיא חזרה.. ורידג' היה מבולבל והכל וחזר לטיילור 2. כמה שנים אחרייייייייי, שרידג' עמד להתחתן עם טיילור וברוק נכנסה עם סוס לחתונה
אבל לא זוכרת למה רידג' עזב אותה.. 3. מה שקרה בפרקים האחרונים, שחשבו שברוק שכבה עם תומאס ורידג' אמר שזה הגבול מבחינתו ואז הוא עמד להתחתן עם טיילור עד שסטפני התוודתה ואמרה שתומאס שיקר והוא וברוק לא באמת שכבו, ואז רידג' חזר לברוק. אני בטוחה שהיו עוד פעם או פעמיים שהוא התנדנד כמו במוות של פיבי, כשריק וסטפי יצאו אבל לא זוכרת בוודאות אם הוא עזב את ברוק או לא..

יניב1

New member
אחלה שירי

תודה על התשובה סוף סוף מישהו ענה
חייב לראות את הפרק הזה עם הסוס נשמע לי ענק איך מוצאים אותו יש לך מושג?

Shiri from the block

Active member
וואי לראות את זה שוב רק מזכיר לי עד כמה תככנית סטפי!!!! יואו איזה יצור רע ומרושע, מתערבת בדיוק כמו שסטפני הייתה עושה! ניסתה להפריד בין רידג' לברוק כמו שהיא עכשיו מנסה להפריד בין הופ וליאם... קרציה.

Shiri from the block

Active member
אני יודעת התכוונתי שאני יודעת על 3 פעמים בוודאות שהוא עמד להתחתן עם טיילור או התחתן, אבל בלי קשר היו עוד פעמים שהוא התנדנד כמו המוות של פיבי וכשריק יצא עם סטפי

חכם ניר

New member
רידג' זגזגן ולא עקבי

הוא אומנם אוהב את ברוק אבל הוא גם אוהב את טיילור והוא מזגזג בין שתיהן בכל פעם מחדש מתי שמתחשק לו או שהאגו שלו פגוע והוא מחפש איך להרים אותו מחדש. הוא אוהב את ברוק, אי אפשר להתווכח עם זה אבל הוא אוהב להשאיר את טיילור או כל אישה אחרת על אש קטנה תוך כדי שהוא נשוי לברוק כדי שתהיה לו אופציה לברוח אליה.

למעלה