שוב צריך עזרה.

mandark

New member
שוב צריך עזרה.

על השאלה ששאלתי אתמול קיבלתי תשובה. עכשיו יש לי בעיה אחרת :/. אני עושה שבבלוג על כל הודעה שאני כותב אפשר להגיב בנפרד ולא כמו שהיה קודם - עמוד תגובות אחד כללי. הרעיון שלי היה לעשות שכשלוחצים על עמוד תגובות של הודעת בלוג מסוימת, נשלח משתנה עם ה-id של הודעת הבלוג שמאוחסן בשרת. ואז בעמוןד הזה יש טופס שאפשר להגיב. הנה הטופס: <form action="add_comment3.php?post=2" method="GET"> name: <br><input type="text" name="user" size="20"> <br><br> Head: <br><input type="text" name="head" size="50"> <br><br> Content:<br><textarea cols="50" rows="10" name="content"> </textarea> <br><br> <input type="submit" value="send"> במקום שכתוב add_comment3.php?post=2 אני אחליף את 2 במשתנה שמכיל את ה-id של הודעת הבלוג. אני רוצה שכאשר הטופס נשלח הוא יעביר את המשתנים של שדות האינפוט שלו ועוד משתנה של ה-id. ניסיתי לכתוב אחרי ה-add_comment3 את זה: ?post=2 אבל זה התעלם ממנו לחלוטין. הנה הכתובת של העמוד הסורר: http://einatcohen.com/eyal/comments3.php אני יודע שההסבר קצת בעייתי אבל אני מקווה שתבינו ותדעו מה הבעיהֿ, בתודה מראש, איל

למעלה