שוב פרידה קלה מכם...

שוב פרידה קלה מכם...

הלילה אני יוצא לשבועיים וחצי לפינלנד. גם הפעם לעיר אולו בה הדרכתי באפריל 2005. גם הפעם אלמד בבתי ספר ילדים מגיל הגן עד כיתות ט'. ובסוף השבוע יומיים מרוכזים למבוגרים. ביומיים האחרונים לשהייתי בפינלנד אשהה בהלסינקי כאורח של השגרירות הישראלית. ביקשתי לנצל את נסיעתי השניה וקשריי עם המשרד החוץ כדי להתנדב להרקיד גם בבירה הפינית. בדיוק יוצא שפותחים שם את "שבוע ישראל בפינלנד" עם מוזמנים רבים וקבילתי הזדמנות להביא להם קצת "ניחוח ישראלי". אני מתרגש ומאד מקווה שאצליח. אמשיך לעקוב אחר הפורום גם משם ואני מקווה שה"קבוצה מראשון לציון" ודב אורבך ימשיכו "להתנהג יפה" גם בהיעדרי...
הסדנה בבית הצנחן ממשיכה כרגיל עם מרקיד מעולה.

../images/Emo160.gifטיסה נעימה

ירון שלום אני מאחלת לך, קודם כל, טיסה נעימה ומוצלחת וחזרה בשלום לארצנו. כמו כן, הצלחה בהדרכות ובהרקדות באולו ובבירה הפינית. הצלחה וברכות לנסיעתך.

אליק, בזאת אני ממנה אותך

לסגן של רויטל. אתה יודע למה? - אריק שרון (אני לא מתפלל, אבל כל כך מקווה ומחזיק לו אצבעות...) אמר ש"מה שרואים מכאן לא רואים משם". אוי כמה שהוא צודק - והאמת, אם היית רק "קצת" בנעליים שלנו, המנהלים, אני בטוח שלא היית משגע אפילו "תלמיד" אחד בכיתה.

אליק 31

New member
רויטל, אני מקוה שלא נעלבת, שירון

מציע למנות לידך אחד כמוני, אין לך מושג איזה בור ועם הארץ אני. לא יודע שמות של יוצרים, מרקידים, שירים, תמלילים, ריקודים, מלחינים, אבל אוי לו למי שרוקד לפני ועושה טעויות...

למעלה