שוב פעם

מוחמד5

New member
שוב פעם

ישראל מבצעת פשעי מלחמה והעולם שותק. ותגבות דובר צה"ל!! מצחיקה (אם לא הייתה עצובה ). דו"ח: ירי ישראלי ללא הבחנה גרם להרג בלבנון ארגון זכויות אדם מבקר את ישראל על שלא הבחינה, כביכול, בין מטרות צבאיות לאזרחיות במלחמת לבנון השנייה. בד"וח הארגון נכתב עוד כי חיל האוויר של צה"ל תקף כלי רכב של תושבי דרום לבנון בעת שנמלטו צפונה. דובר משרד החוץ: חיזבאללה אחראי למות האזרחים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446441,00.html

Nitay112

New member
פשעי מלחמה

"לטענת רות', ממצאי הארגון מפריכים את ההצדקה הישראלית לירי לעבר אוכלוסיה אזרחית. מחקירת 94 המקרים אכן התברר שחמושי החיזבאללה לא היו לבושים במדים" לבושים כמו אזרחים, נראים כמו אזרחים, לוחמים מתוך בתי האזרחים - זה לא מגן אנושי? "החוק הבינלאומי מחייב להתייחס לכל אדם כאל אזרח חף מפשע, עד שיוסר הספק." החוק הזה יפה ונחמד כאשר מדובר בלוחמה קונבנציונאלית. אבל זה לא מה שקרה כאן. על פי החוק ברגע שהמחבל עייף ומניח את הנשק בצד אסור לפגוע בו. ברגע שהוא ירגיש מאויים שיניח את הנשק והופ יש לנו "פשע מלחמה". החוק הזה פרוץ לחלוטין "לטענת ישראל, ישנם מסמכים רבים המוכיחים שבתי ספר, מסגדים ובתים של אזרחים שימשו את לוחמי החיזבאללה להסתרת אמצעי לחימה ואף לירי לעבר חיילי צה"ל וישראל." - אם זה נכון זה חמור שבעתיים (ואני מדגיש - אם). הייתה עדות אחת, אני לא יודע עד כמה היא נכונה, של תושב דרום לבנון שהיגר למדינה מערבית שאמר שאיחסנו רקטות בבתי אזרחים ומתחת לבית ספר. "הדו"ח כולל אי-דיוקים רבים, בעיקר בשל העובדה שאין לארגון גישה למידע מודיעיני מסווג המצוי בידי צה"ל ואשר הכרחי לבחינת הלגיטימיות של כל תקיפה. יתר על כן, הדו"ח נשען במידה רבה על עדויות של מקורות לבנוניים שאמינותם מוגבלת". - מה אני אגיד לך - נשמע לי הגיוני שהסתמכו בעיקר על גורמים לבנונים ואו"ם. כל מקרה של פשע מלחמה צריך להיבדק לגופו ולהיות מטופל כראוי. כל מקרה של ירי לעבר אזרחים ביודעין ובמכוון מצריך טיפול ראוי. ישנן האשמות נכונות, כמו העניין של פצצות מצרר ביישובים אזרחיים, אבל ישנן האשמות שהן פשוט מגוכחות. בישראל אין בעיה לפרסם דו"ח כזה ואני בטוח שהיו נותנים להם לקיים מסיבת עיתונואים. בלבנון לא נתנו להם לקיים מסיבת עיתונאים כי הדו"ח "לא היה לרוחם של הלבנונים".

גידעון1

New member
מוחמד איזה מזל שחזבאללה לא עושה פשעי מלחמה

נכון? איזה מזל שלנסראללה לא עברה שום מחשבה בראש לפגוע באזרחים ישראלים. מזל שמהקטיושות לא נהרגו בכלל אזרחים אבל ישראל לעומת זאת בכוונה הרגה אזרחים. ובמילותיו המגוכחות של הפלסטיני חבר הכנסת אחמד טיבי הערבים יותר מוסריים מאיתנו. תזכיר לי רק למה היום יש 50 פצועים ברצועת עזה? תזכיר לי מדוע בלבנון ישראל השתמשה המון בפצצות חכמות כדי לצמצם הפגיעה באזרחים? מוחמד מאוד נוח לך לתמרן את המציאות כפי בא לך ולא כפי שזה קרה באמת! אפילו מילה אחת על הרג האזרחים הישראלים לא אמרת. איזה קל לפרק את הסיפור במלואו ולהרכיב ממנו רק את החלקים הנוחים לך.

מוחמד5

New member
המסקנה שלך מוטעת

ידיו של נסראללה לא נקיות מדמם של חפים מפשע. שבחלקם היו גם פלשתינים אזרחי ישראל.ואני מגנה אותו על מעשיו. בינתיים כנס לחלק הקשה שבחלקה שלך ותביע את מורת רוחך מהפשעים שנעשו ללבנונים,ובבקשה לא לנסות לתת הסבר לרציחתם של חפים מפשע.

respecta1

New member
סתכל איך זה משתנה

ישראל - פשעי מלחמה נסראללה - ידיו לא נקיות מדמם של חפים מפשע
דיי לצביעות נסראלה - שם במטרה לפגוע בכמה שיותר אזרחים ישראל - שמה במטרה לפגוע בכמה שפחות אזרחים

גידעון1

New member
פשוט ביזיון איך שאתה מרכך את הצד של

החזבאללה! החזבאללה ירה בכוונה לריכוזי אוכלוסיה ואף ניסה לצנזר את הדוח הזה על מנת שיהיו בו רק האירועים הישראלים שזה אגב מה שגם אתה עשית. אתה התייחסת רק לאירועים הישראלים ורק כשציינתי את מעשי החזבאללה אז הואלת בטובך "לגנות" את נסראלה(מבלי לומר שהוא פושע מלחמה). חזבאללה התבצר בתוך אוכלוסיה אזרחית ולכן אזרחים לבנונים נהרגו ולכן אי אפשר לקרא למעשי ישראל רצח. איך אתה מסביר את העובדה שאם ישראל כל כך אשמה דווקא החזבאללה הוא זה שניסה לעשות הכל כדי לצנזר את הדוח? בקיצור מוחמד קצת פחות צביעות וקצת יותר אוביקטיביות לא יזיקו לאדם שהוא מנהל פורום

מוחמד5

New member
לא הצדקתי את זה

וגיניתי רק את האחר. אני מגנה את שני הצדדים באותה המידה. מקווה שגם האחרים ינהגו כך ...אוביקטביות

xXxMiamixXx

New member
אה והפליסטינאים לא מבצעים פשעי מלחמה<?>

"חמאס" והגיאהד האיסלאמי שהם יורים רקטות לעבר שדרות? חיזבאללה לא עשה פשעי אנושות? כן,רק ישראל אשמה,תקשרות חרא לא יודעת לבטא את עצמה,החמאס הם צדיקים =\

שור3

New member
חבר מוחמד

מלחמה זה לא פיקניק, במלחמה נהרגים רק חפים מפשע, כי אלו שאחראים לה, יושבים במקום מוגן ממנו הם מנהלים את המוות של אחרים. קל מאד לבכות על המסכנים, קשה מאד לרדת לסיבות ולנסות לשנות את הקורה על ידי מו"מ ופשרות. מלחמה היא פשע - צריך להפסיק להלחם - כל השאר זה בבלת וחבל להתעסק עם תאורי המסכנות מהם יש די והותר בשני הצדדים.

IDAN1815

New member
שלום לך מר מוחמד

במקום לבוא ולהאשים את הצבא הישראלי, למה שלא תאשים את החיזבאללה וכל הארגוני טרור שמשתמשים באזרחים שלכם כמגן אנושי? את האמת האסטרטגיה שלהם מעניינת, להשתמש באזרחים כמגן אנושי ולהאשים את ישראל. פשעי מלחמה עלק
והפיגועי טרור והפיגועי ירי שלכם וכל הפעולות טרור המגעילות האלה מוצדקות?

ARMANO

New member
אתה כזה עלוב

1. המחבלים התחבאו בין הנשים והילדים 2. לא נראה לי כששיגרו את הטילים כיוונו אותם לבסיסים צהליים - כיוונו אותם למרכזי אוכלוסיה כדי ליצור הרס ומוות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3. המלחמה החלה כי הם חטפו לנו חיילים! 4. במלחמה כמו במלחמה אין דבר כזה שאין דבר כזה. * פתחנו להם תצורה, עד היום אני לא5 מבין למה אמרו שהפסדנו.

למעלה