שוב פעם רשות שידור?

שיסגרו כבר את הרשות הזו נמאס.

מזל שהם לא מונופול כבר אחרת היינו סובלים,גוף שאוכל חינם מכספי הציבור יאללה הביתה.

לא חושב ככה

אני סבור שצריך את השידור הציבורי בישראל - אבל צריך לשנות קצת את הקונספט שלו - ולרענן שורות... הפוליטיזציה של רשות השידור, כפי שבאה לידי ביטוי בועדים השונים, חייבת להשתנות.

צריך ערוץ טלוויזיה 1 ורדיו 1 לא עשרים תחנות.

יש ים תחנות שיושבות על חשבון משלם המיסים,רשת ב,רשת ג,רשת ד,קול המוסיקה, 88,ועוד ועוד..אה גלי צה''ל גלגל''צ,מי צריך כ''כ הרבה תגידו,שיאגדו הכל לתדר אחד ציבורי וזהו,מי צריך ''תחנה צבאית '' צבאית עלייק כולם שם אזרחים שמרוויחים ים כסף אפשר לחשוב החיילים יושבים במוצבים ומאזינים לרדיו,די לגזל הציבורי.

גלעד2211

New member
רשמתי דברים מאוד ברורים

גלגל"צ להפריט לא לסגור וקול ישראל שישארו עם הפרסומות ויעיפו את האגרה! שום תחנה לא מהכיס שלי! בטח לא כששולטים לי שם על התכנים ומעיפים כל שני וחמישי שדרנים שאולי אני או מישהו אחר שמממן את התחנות הללו נהנה לשמוע.

גלעד2211

New member
נועם אתה צודק בעיקר כשהתחנות הללו

מתקיימות גם מהכיס שלנו. צריך להעיף את האגרה המטופשת הזאת ואח"כ שיעשו מה בא להם. במידה ווהשינוי ינעם לי אני אאזין במידה ולא יש מגוון תחנות על הסקאלה שאני יכול להאזין להם. כשזה מהכיס שלי לפחות תנו את זכות הבחירה מה יהיה שם.

newradio

New member
גלעד ,בחיים לא יסגרו את גלגל"ץ

ותנסו לעצור אותם!!

dadi aloni

New member
ברור כשהצבא הוא מעל החוק אז מי יתעסק איתו?

ממש כמו במשטרים חשוכים,הצבא עושה ככל העולה על רוחו ושם פס על החוק,תחנה לא חוקית,משדרים בכל מקום ללא פיקוח,פרסומות,הכרזה על אתרי שידור פוטנצילים כ "שטח צבאי סגור" כדי למנוע מהמתחרים הצבת אנטנות,קבלת חיילים מועדפים בפרוטקציה,קביעת גורלות של אמנים בניפוי של מה ינוגן ומה לא ,תקציבי ענק ללא פיקוח ועוד ועוד,בקיצור "מפלצת תקשורת בריונית" של הצבא

newradio

New member
אתה בטוח שאתה לא מדבר על אליקו פה?

כי מה שאתה כותב על גורלות מדבר על אליקו יותר!!

למעלה