שוב פעם, רופא שיניים מתעלם מלקוחה.

Spiritus

New member
שוב פעם, רופא שיניים מתעלם מלקוחה.

אימי טופה אצל רופא שיניים לפני כ 4 שנים. הרופא סידר לאימי כתרים בכל הפה. אימי שילמה במיטב כספה על כל הטיפול. מיום סיום הטיפול הפה של אימי סבל מסירחון מחריד בעקבות פגם כלשהי שנוצר בטיפול (הרופא לא מודה). הבעיה טופלה זמנית מפעם לפעם כשהרופא מקבל את אימי ויוצא מידי חובה כשעושה לה מן סידור זמני. אמא שלי לא פינגפונג ולא צריכה לבקר רופא כל שבועיים. הטיפול צריך להיות מושלם. כיום הרופא לא מוכן לקבל את אימי ולא מוכן לקחת אחריות על טיפול. אמא שלי לוקה בחוסר ביטחון, לא נעים לה להסתובב ליד אנשים בגלל הריח (אפילו מסטיק לא עוזר). בגלל המריבות שנוצרו בין הרופא ללקוחה, הלקוחה אינה סומכת על הרופא ואיבדה בו כל אמון. אני רוצה להגיש טביעה ואבקש ממכם המלצות בנקודות שאצטרך לגעת. בנוסף ארצה לדעת: מה נושא הטביעה? האם אפשר לדרוש מימון מצד הרופא לטיפול אצל רופא אחר + פיצויים.

ראשית, לפנות לרופא אחר...

השלב הראשון הוא לפנות לרופא אחר- מומחה בעל תעודה בשיקום הפה (!) על מנת שיעריך את מצב הפה של אמך והאם היתה קיימת רשלנות בטיפול. במקרה שהוא סבור שהיתה כאן רשלנות- קבלו ממנו הצעת מחיר לתיקון, ואל תתחילו עדיין בטיפול מתקן. בשלב זה יש לפנות לעורך דין העוסק בתביעות בתחום הרשלנות הרפואית על מנת שינחה אתכם לגבי המשך הטיפול (עורך הדין ימליץ לכם אם כיצד לפעול: האם לפנות לבית משפט לתביעות קטנות או שיקח על עצמו הטיפול בתיק).

למעלה