שוב פעם זה קורה

איש גשם

New member
לטעמי הפורום מאבד פוטנציאל...

זה לא סוד שהוא שומם אולי כי רוב האוכלסיה פה די מבוגרות ולכן היא לא זוכה לבמה אקטיבית... אך יש מספיק יתומי צה"ל צעירים או לפחות בעלי זמן לדיון פה. אולי פעם בשבוע יש פה הודעה והוויכוח על של אלמנות צה"ל בנוגע ל"ידוע בציבור" הכניס קצת רוח חיים לכאן. צריך לפתח דיונים פה וצריך להזרים אוכלסיה חדשה,בקיצור צריך לפרסם את הפורום הזה בין יתר הפורמים ובין יתר האתרים ברשת...

No name for now

New member
אנחנו משתדלים לפרסם ../images/Emo13.gif

בתפוז ובכלל, מצד שני אנחנו לא רוצים להפציץ ולהמאיס את עצמינו בפורומים שכנים. נשמח לשמוע רעיונות יצירתיים אם יש (באמת) אני רוצה לציין שאני "נתקלת" ביתומי צה"ל ברשת, כשאני פונה אליהם לפעמים אני מקבלת תגובה אוהדת וסקרנית ולפעמים אני מקבלת הודעה בסגנון "זה כבר נורא רחוק ממני, אני לא רוצה להיכנס לזה", צריך לכבד את כולם. אני משתדלת להעלות נושאים חדשים, התגובות פושרות לצערי. כולם כמובן מוזמנים להעלות נושאים ושאלות. אני יודעת שדיוני לגבי אלמנות צה"ל ידועות בציבור ואלמנות המילואים מעוררים הרבה עניין, גם אותי הנושאים מעניינים ואני חושבת שהם נוגעים לכל אחד מאיתנו בצורה ישירה או עקיפה, אבל אני מעדיפה לדבר על בעיות וצרכים של יתומי צה"ל

להזרים אוכלוסיה חדשה לפורום? ../images/Emo2.gif

זה נשמע מה זה רע.... ויותר ברצינות: קודם כל, אין קשר לגיל. לידיעתך, יש חיים אחרי גיל 30. גם אחרי גיל 35. והם אקטיביים ונפלאים. מבחינתי לפחות, הפורום מקבל בדיוק את המקום וההיקף הראוי לו. בערך פעם בשבוע אני נכנס מתעדכן, ואם יש צורך משתתף. תזכור שאחרי הכל, "יתום צה"ל" הוא רק אחת מההגדרות של האישיות שלי, ולא בהכרח הכי חשובה שבהם. אני לא מתעסק 24/7 בשאלת יתמותי, להיפך. אני משתדל להתעסק בחיים וכמה שיותר בהם. אין לי כוונה להפוך ליתום מקצועי. לכן לי, ואני מאמין שלכל אחד אחר כאן, יש עוד כמה פורומים שבהם הוא הרבה יותר פעיל והרבה יותר משקיע. לכאן אני מגיע לצורך דברים ספציפים כאשר אני זקוק (אפשר לקרוא לזה "סידורים" וירטואלים), ומידי פעם להתעדכן ןלראות אם יש מישהו או משהו שאני יכול לעזור לו או דיון שדורש תרומה. זה הכל, ומבחינתי טוב שכך.

No name for now

New member
אני רוצה להוסיף בעניין

שקראתי גם בפורומי תמיכה אחרים כדי ללמוד (למשל פורום נכי צה"ל) ואפשר לומר שסגנון הכתיבה די דומה: שאלות לגבי זכויות בקשות עזרה ספציפיות תלונות וטענות על הארגון היציג, הגוף המשקם וכו' הודעות ושרשורים בסגנון של שלום אני חדש, חג שמח, שבת שלום... אנחנו פורום תמיכה טיפוסי, החשיפה אלינו יחסית נמוכה כיוון שאין לנו גישה אל כל יתומי צה"ל למרבה הצער וכיוון שרבים מדמיינים יתומי צה"ל כילדים, אנשים בוגרים לא תמיד רוצים להתעסק ביתמות שלהם. אבל זה לא אומר שאנחנו לא עושים מאמצים רבים כדי לידע את יתומי צה"ל על קיום העמותה והפורום

למעלה