שוב פיגוע...

zipihersko

New member
שוב פיגוע...

מה יהיה , עם המדינה שלנו... רק אתמול נבחר ראש ממשלתנו היקר... אריאל שרון, וכבר פיגוע... לא יהיה שקט???? לא נחיה בשלום לעולם??? העולם הזה מתחיל להפחיד אותי אנשים.... אני מחזיקה את עמצי חזק חזק שלא אפול... מאחלת לכולנו להחזיק מעמד, בתקווה שיהיה לנו טוב מתישהו... החיים לא קלים , לא מספיק יש לנו גם ככה דברים על הראש משלנו.. יש גם את כל המצב שקורה לנו בעולם. אני משתדלת להיות חזקה, ולהיות מאושרת, כמה שזה קשה... ואם תשימו לב, יש לי כמה הודעות פה בפורום מאד משמחות, שאני חושבת המון חיוב.. אם קל לי לכתוב אותם אני לא יודעת.. מה שאני כן יודעת שלאחרים אני יודעת טוב טוב לעזור ואפילו אוהבת לעזור העיקר שאנשים יהיו מאושרים... אם אני מיישמת את זה אצלי גם???? אין לי תשובה , כי זה לא כזה קל. אם הבנתם את כוונתי.... אשמח מאד לתגובות שלכם ביי לימונית

ST

New member
לימונית...

לדעתי הדבר הכי כיף בעולם זה לראות מישהו מאושר. דברים כאלו עושים לי את היום וזה נכון שיותר קל לעזור לאנשים כדי שהם יהיו מאושרים, אבל אל תשכחי את עצמך... בעצם, יש גם אנשים אחרים, שעוזרים לך, כדי שאת תהיי מאושרת כנראה שזה אחד התפקידים שלנו בעולם - לגרום אחד לשני להיות מאושרים,(מן גלגל כזה) ואז גם אנחנו נהיה מאושרים... מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך... ותודה, לימונית... גרמת לי להבין שיש הרבה אנשים בעולם שלנו שאוהבים לעזור לאנשים ולשמח אותם... את לא יודעת כמה שזה היה חשוב לי... תודה... אסתי.

zipihersko

New member
אסתי מתוקה...

שמחתי שהגבת על מה שכתבתי... נכון את צודקת בהחלט למה שאת אומרת,אני גם יודעת שצריך לעזור קודם לעצמנו ואחר כך לאחרים.. כי כדי לעזור לאחרים,צריך קודם כל לעזור לעצמנו.... אבל כמו שאת יודעת, יותר קל לעזור לאחרים נכון??? אני שמחה לעזור לאנשים,ויוצא לי בצאט די הרבה לעזור, וזה מאד משמח אותי,כיף לי לשמוע שאומרים לי תודה,או לדעת שזה שבצד השני מחייך.. מקווה שהבנת!!! שמחתי גם לשמוע שבזכותי הבנת ... לימונית

ST

New member
בטח שהבנתי...

``יותר קל לעזור לאחרים``... כמה שאני מזדהה עם המשפט הזה. בדיוק היום דיברתי על זה עם חברה שלי - אני עכשיו בגבס, וכל הזמן תלויה באחרים, וזה מתסכל. אז חברה שלי אמרה לי, שהיא ממש שמחה לעזור, ושאני רק משמחת אותה בזה שאני נותנת לה לעזור לי... ושזה ממש כיף לעזור לאחרים... ושתביני, החברה הזאת לא סתם אומרת... היא מתכוונת מחר בבוקר לקום לפני שש, כדי להגיע אלי הביתה(!) ולעזור לי להתכונן(!) , כי אנחנו נוסעות לשבת. בעז``ה, אני מקווה שאני אוכל להחזיר לה טובה על זה... זה ממש משמח אותי, כל פעם מחדש, כמו שאמרתי לך, לדעת שיש כאלו אנשים...

zipihersko

New member
אסתי..

ממש התרגשתי לקרוא מה שכתבת לי... למה גבס? מה קרה? תאמת שמעתי משהו שאמרו לך בקשר לזה... איזה כיף שיש לך כזו חברה מקסימה, תתני לה לעזור לך, זה כיף לאנשים לעזור , שהם יודעים שהשני מאושר.. אני גהה בחברה שלך.. וגם בך.. את באה לפעמים לגלאט צאט תפוז??? אני שם כמעט כל יום, אשמח לשוחח עימך. לימונית

למעלה