שוב פיגוע

מיקי 35

New member
שוב פיגוע ../images/Emo7.gif

פיצוץ באוטובוס בצומת מירון... יש נפגעים... אין עדיין פרטים

sidi

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

תגיד לי איך לעצור את הדמעות תגיד לי איפה יש עולם אחר לחיות תגיד לי למה אין אמת רק הזיות אז למה לנסות ולהמשיך עכשיו לבכות לאורך הים אין גלים יש עולם שנשבר לרסיסים על המזח לאורך הים אין גלים יש עולם שנשבר לרסיסים על המזח תגיד לי איך לעצור את הדמעות תגיד לי איפה יש עולם אחר לחיות כשאנשים רצים אל תופת כמו אל ים אני ארוץ אל תוך האש אם יחזרו משם לאורך הים אין גלים יש עולם שנשבר לרסיסים על המזח לאורך הים אין גלים יש עולם שנשבר לרסיסים על המזח תגיד לי איך עם המוות אתה חי מסתיר הדמעות בכל לילה תגיד לי עד מתי האש שקוראת לי לא נמצאת שם באמת וזה שנעלם האם יחזור או כבר מת לאורך הים אין גלים יש עולם שנשבר לרסיסים על המזח לאורך הים אין גלים יש עולם שנשבר לרסיסים על המזח תגיד לי איך לעצור את הדמעות תגיד לי איך...

תגיד לי איך להמשיך את החיים

תגיד לי איך ממשיכים את החיים די נמאס כבר להפסיד לאחרים די נמאס כבר לשקוט ולא לפעול די נמאס כבר לשמוע ולהפנים תגיד לי איך ממשיכים את החיים סתם מה שיצא לי עם המנגינה של השיר של סידוש

sidi

New member
להמשיך להאמין קודם בעצמינו ../images/Emo104.gif

עד מתי תאכל החרב אלוהי המלחמות עד מתי נשגה בחלומות בוא נהיה וניתן להיות בוא נחייה וניתן לחיות אם אם רק תביני אם רק תאמיני זה לא בשמים הושיטי ידיים אם… אברהם היה אבינו לא היית בן יחיד זה קורה במשפחה תמיד מי שפעם לחם יעיד מלחמה אין בה שום עתיד אם אם רק תביני אם רק תאמיני הושיטי ידיים זה לא בשמים יש דרך נפתחת בואי נלך בה יחד זה לא בשמים הושיטי ידיים אם… אז יגור זאב עם כבש ונמר עם גדי ירבץ ועבדללה אז ישב עם כ"ץ וזה אפשר עם קצת מאמץ אף אחד לא יחטוף שבץ אם אם רק תבינו אם רק תאמינו הושיטו ידיים זה לא בשמים אם אם רק תבינו אם רק תאמינו זה לא בשמים הושיטו ידיים אם…

למעלה