שוב פוקס

wasaby

New member
שוב פוקס

כלקוחה של בנק לאומי הוחלף כרטיס הויזה שלי לפני כחודשיים לכרטיס ויזה לאומי. לאחרונה שמחתי לראות בפרסומים באינטרנט שיש מבצע מיוחד ללקוחות ויזה לאומי, אך כאשר הסתכלתי על פרטי המבצע ראיתי כי המבצע הוא עם פוקס. לקוחות ויזה לאומי יכולים לקבל עד חמישים אחוז הנחה תמורת נקודות בפוקס. למעשה המבצע הנ"ל מואיל מאוד לפוקס שכן לקוחות שמחפשים דרכים לממש את הנקודות שלהם עשויים בהחלט להמיר אותן להנחה בפוקס ולכן יעדיפו את פוקס על חנויות בגדים אחרות בהן אין להן הנחה. נראה לי כי אין זה צירוף מקרים שהמבצע הנ"ל בא זמן כה קצר לאחר מסע הפרסום הנוראי של פוקס. התקשרתי לשירות הלקוחות של ויזה לאומי ולאחר שהסברתי לנציגה את הבעיה היא ביקשה ממני לשלוח מכתב. כתובתם: לאומי קארד - מחלקת פניות ציבור בן גוריון 11 בני ברק מיקוד 51260 דרך אגב: אתמול ראיתי בתכנית של גיא פינס תיעוד של צילום סרטון הפרסומת והקטלוג של פוקס בלונדון. נאמר שם בפירוש על ידי מספר אנשים בהפקה שהשחקן הבריטי המפשיט את בובת יעל בר-זהר נבחר בזכות העובדה שהוא נראה סוטה ומופרע.

.inbal

New member
כתבה על פוקס בערוץ הראשון../images/Emo44.gif

ולמי שפספסה - היום הקודשה חצי מהתכנית "דוקומדיה" בערוץ הראשון לנושא הפרסומות הפוגעות בחלקים שונים באוכלוסיה ובעיקר בנשים. הוכנה כתבה נחמדה מאוד שכללה מבחר מהאירועים המקוממים של התקופה האחרונה (קוקילידה-בא לי בין שתיים, פרסומות למגנים תחתונים, פרסומות לנקיון וטיפול בתינוקות הפונים לנשים). רח"כ היה דיון באולפן בין ד"ר הרצוג מהפרלמנט הנשי בבית ברל (או משהו כזה, סליחה על הבורות, אשמח לקבל קצת הסברים על הארגונים בארץ...) לבין נציג של משרד הפרסום. לטענתה, ועדת הביקורת של הערוץ השני אינה מיישמת את החוק ואינה משתמשת באמצעים שיש לה. החוק קובע שאסורה פרסומת "עם רמזים" ולא צריך חשיפה של גוף באופן בוטה כדי לפסול פרסומת. בתחילת השיחה איפשר מתי גולן לאיש הפרסום לדבר וזה שלף מיד סקר המוכיח כי שבעים ומשהו אחוז מהציבור בישראל אהד את הפרסומת. מתי גולן הפתיע בתגובה חד צדדית:"גם האנשים ברומא אהבו מופעי גלאדיאטורים והרג וזה לא אומר שזה מה שצריך לתת להם. זה לא רלוונטי בכלל." כל הכבוד! לסיכום, המאבק הזה לדעתי עובד, גם אם לאט. והדיון הזה לדעתי מראה שאכן צריך להתרכז בחזית מול הראשות השניה. חוץ מזה, אני חושבת שמותר להגיד גם דברים טובים ולכן שלחתי דוא"ל לערוץ הראשון המשבח את התייחסותם לנושא בימים בוערים אלו.אולי אם יהיו מספיק מכתבים בסגנון זה, יבינו שלמאבק הזה יש רייטינג בציבור ונראה עוד כתבות כאלו. הכתובת:[email protected] (ואני מקווה שהיא בסדר, כי היום לא הולך לי כל כך עם קישורים וכו´)

למעלה