שוב עניין הנשיקות

• פותח הנושא amera
  • פורסם בתאריך

amera

New member
שוב עניין הנשיקות

שוב עניין הנשיקות שאלתי לפני שבוע בקשר לעניין שאישתי לא אוהבת להתנשק וקראתי את ההסברים וההצעות בהקפדה. לקחתי את ההמלצה לדבר עם האישה אבל זה היה כמו שציפיתי, היא התעצבנה, נכנסה לדיכאון, עם רגשי אשמה. חשוב לה מאוד עניין האושר כמו שחשוב לי והיא תמיד משתדלת לקבל את הנשיקות שלי, אבל תמיד אני מרגיש שהיא לא נהנית מזה וזה רק להרצות אותי. העניין החמיר בשבוע האחרון, הוזמנו לחתונה וכרגיל התלבשנו טוב. אני מאוד (ממש מאוד) נמשך לאישתי כשהיא מתלבשת וזה הרגשה מאז ומתמיד. כמובן שנשים אוהבות לשמוע את דעת הבעל על השמלה וכו ואני מודע טוב לזה. הנקודה המרכזית שלי היא ברגעים האלה ופה נקודת התורפה, אני מאוד (ממש מאוד) נמשך לאישתי אבל בהרגשה של עצב ושכל היופי הזה הוא לשווא כי אם אני מתקרב לנשק אני מרגיש (תמיד, ממש תמיד) שאני מפריע ושזה לא עושה טוב לה..... ואזה (וזה גם תמיד, ממש תמיד) אני נשבר מפנים ולמרות שאני מנסה שזה לא יפריע לה, אני לא שולט בעצמי ואז אני מדבר פחות איתה ןלא מדבר מספיק על השמלה... ואז אנו נוסעים ברכב לחתונה עם דיבורים מעטים מאולצים ובמקום שמחה זה הופך לעצב וזה קורה הרבה, עד כדי כך שאני לא אוהב להסתכל על אישתי כשהיא לובשת שמלות טובות כי אני מצפה מראש שאני אאוכזב.... אני אוהב את אשתי ורוצה לחיות איתה באושר וזה ממש נכון גם עבורה אני משער שאם אני לא הייתי נמשך לנשיקות או לחלופין אם היא הייתה נמשכת לנשיקות, אז היינו המאושרים שבעולם.!!! כי אין עוד בעיות משום אספקט אחר אנא עצותיכם

זה כל-כך ברור לי - למה לך קשה להבין

יש לאישתך בעיה - שהיא אינה יכולה לשתף אותך בה. (נקודה) אין לך כניסה אל מחשבותיה הכמוסים ביותר - והסיבה לכך שאינה אוהבת להתנשק - נמצאת שם - במקום שלך אין אליו כניסה.זה לא מתןך כך שהיא אינה אוהבת אותך - אלא שכנראה שהיא אינה מסוגלת לשתף אותך מכל סיבה שהיא... היא או שניכם - צריכים טיפול זוגי או פרטני כי הבעיה לא תעלם - אתה כבר מעדיף שלא להביט בה כשהיא מתלבשת. זהו לצערי גם טבען של בעיות - הן לא נעלמות - הן רק הופכות לתהום. אז... קח את זה לתשומת ליבך...

היי שוב

אני כבר כתבתי בפעם הקודמת את דעתי אבל הייתי חייבת להגיב שוב. יש במקרה הנ"ל שתי אפשרויות. 1. או שתתחיל להתרגל למצב הקיים שאישתך לא אוהבת להתנשק. 2. תפנו למשהו מוסמך שיוכל לעזור לכם לפתור את הבעיה. אני כאישה יודעת במאה אחוז כי אין סיבה סתמית לא לאהוב להתנשק משהו מפריע לאישתך !!!!!!!! בהצלחה

נשיקות

לא נעים אבל לפעמים לאנשים יש ריח לא טוב מהפה וזה פשוט דוחה את בן הזוג. אני מציעה לך מספר דברים: קודם כל תבדוק את השיניים שלך לפעמים פה לא מטופל מדיף ריח רע, האדם עצמו לא מריח אבל בן הזוג מריח ועוד איך, ייתכן שהאוכל שאתה אוכל מתובל מידי וגופך מגיב בריח שדוחה את אשתך, תקפיד לצחצח שיניים אחרי כל ארוחה, תתחיל למצוץ סוכריות מנטה - יש סוכריות "מותר" ללא סוכר. אני לא יודעת אם זו אכן הבעיה שלכם. אבל בכל מקרה לא מזיק לבדוק.

amera

New member
הלוואי וזאת היתה הבעיה

אין בעיה עם ריח פה (לפי האישה), הבעיה נראית יותר מורכבת ואני לא יודע בדיוק מה היא

cutymommy

New member
למה היא לא רוצה?

אני נשואה בערך שנה וחצי...(כותבת אנגלית יותר) גם לי קשה לנשק את בעלי ככ מהר ואולי הסיבות שלי יעזרו לך: 1) לפני שנפגשנו בעלי כבחור נפגש עם הרבה בחורות וכנראה התנשק עם הרבה וזה לא שאני מקנא או מפחדת שאני לא יודעת איך...הפוך...אני יודעת טוב...אבל אני מרגישה שדרך נשיקה אני משדרת הרבה מאד....לפעמים יותר מסקס ...נשיקה בשבילי זה חום,רקות,אהבה,רומנטיקה וחושניות..... לפעמים אני מרגישה שבשביל בעלי זה פשוט עוד משהו .... 2)הטיימינג ככ חשוב....אולי אשתך עובדת בבית או בחוץ בכל אופן זה פול טיים כל הזמן ואני לא צריכה לפרט, אבל לפני אירוע אשתך מכינה את עצמה- אל תעלב, זאת המציאות- לכולם לא רק לך....ועכשיו זה לא הזמןלנשיקה....היא מאוד לחוצה......נסה לעבור לידה לא לגעת בה אפילו רק להגיד לה שהיא יפה ולא מאה פעמים כי זה מלחיץ...ואז בהמשך הלילה להגיד לה שוב שהיא יפה....ורק בסוף הערב לתת לה נשיקה....כי אז היא יותר רגועה 3)נסה פעם להזמין אותה לדייט הפתעה, אולי דרך גלויה או כרטיס הזמנה, או אי מייל, ותן לה כמה ימים(הנך מוזמנת לדייט בעוד יומיים או מתי שנוח לך יותר....וכדו")תקציר קטן של התוכניות...בלי להרוס את ההפתעה...כך היא תוכל להקציב זמן ולהתכונן נפשית ופיזית ולא להלחץ(סידור לילדים,בית מסודר, בגדים מתאימים לתוכנית הערב וכו) ותשתדל לשדר אך ורק רומנטיקה לכל אורך הדרך לא ארוטיקה או סקס בכלל... ותלכו למקום שקט(חוף הים, גינה, מסעדה שקטה) ולא רועש (סרט, מסעדה מלאה, ) ותן לזה לזרום ותתפלא שאולי הנשיקה תבוא ממנה חשוב לזכר: *פה רענן תמיד נעים יותר ואם אתה לוקח מסטיק וכדו תציאה גם לה ואדיף לא לשאול אם היא רוצה אלא בתנועה עדינה וזריזה *הנשיקה לא תבוא מיד, היה מאד סבלני *אחרי הנשיקה תן לה להרגיש שרק את זה רציתה ורק לזה ציפית(ובאמת אל תצפה ליותר באותו לילה) ושזה עלה על כל הציפיות (אפילו אם בהתחלה זה לא...זה ישתפר עם הזמן) *אחרי נשיקה על הפה תמיד אפשר לתת נשיקה תומכת על הלחי או המצח ואולי אפילו להסתכל ישר בעיניים ולהגיד תודה *אם הנשיקה לא הגיעה הפעם-לא נורא-אל תתאכזב-ואל תראה לה שאתה מאוכזב, זה יראה לה שאתה מעוניין גם רק בהיותכם יחד ולא רק שאתה להוט לנשיקה.........ואז תכנן עוד הפתעה ואולי הפעם...מי יודע...בכל אופן היה חזק ואל תתיאש *והכי טוב להשאיר טעם טוב ולא להתבכח בזמן שסובב את הנשיקה ולא זמן קצר אלא הרבה לפני והרבה אחרי בהצלחה

זו בעייה רגשית

אדם שיש לו חסימה בלנשק מישהו מסוים או בכלל, זו בעיניי חסימה ריגשית, לאור מה שאתה כותב, אני רואה שהבעייה הזו גוררת בעקבותיה בעיות שמצריכות טיפול של איש מקצוע באופן מיידי ולא שום פתרונות אחרים. לזוגתך יש בעייה ואם אתה לא מכריח אותה לטפל בבעייה שלה, אתם תחיו חיים מאוד מתסכלים... לכן האפשרות השנייה היא להמחיש לה שהיא עשויה לאבד אותך.

cutymommy

New member
../images/Emo91.gifנושא הטיפול!!!!

אני לא בטוחה שטיפול זה הפתרון מיד.... תלוי בכמה זמן שאתם נשואים ובכמה זמן שיש את הבעיה הזאת ואם תגיד לה יותר מדי ללכת ליעוץ אז אולי זה רק ידחה אותה יותר
אולי מה שנראה לך כהרבה זמן זה לא מספיק זמן בשבילה

new york 911

New member
הבנתי יותר../images/Emo22.gif

קראתי קצת בענינך מה שכתבת שבוע שעבר......הבנתי שאתה נסוי 7 שנים......לא הבנתי מתי הבעיה התחילה......חשוב לי גם לדעת כמה זמן היה הכי הרבה זמן שנתת ספייס לנשיקות......זאת אומרת ללכת בלי לבקש או לנסות להתנשק........הסיבה לשאלה היא - ואם אתה לא דתי אז זה בטח ישמע קצת מגוחח אבל אחרי 7 שנים מה יש להפסיד........אולי תנסו שבועיים כן שבועים לא..........כמובן בהסכמת שתיכם וזה לא חייב להיות התנזרות מהכל אבל אולי רק מנשיקות.......ואז אולי זה יבוא ממנה......ככה זה אצלי בכל אופן.........דבר שהוא אסור ומרוחק תמיד נחשק יותר!!!!! שוב

amera

New member
זה היה מהיום הראשון

ואני לוקח אחריות. זה לא עניין לקחת הפסקה של שבועיים. פשוט עניין הנשיקות מפריע לה (תמיד, ממש תמיד). אני מנסה לחיות עם זה, לפעמים מצליח ולפעמים זה מתפוצץ. מפריע לי יותר שכאשר אנו מדברים על זה, היא לא משתפת אותי. אני לא יודע אם הדברים הבאים יכולים להיות קשורים: אישתי לא חברתית, עם בטחון עצמי נמוך...

cutymommy

New member
cutymommy=new york 911

ניסית לבקש ממנה להסביר לך בכתב??? האם במקרא בגדת בה פעם או נתת לה לחשוב שבגדת או אולי היא יודעת ואתה לא יודע שהיא יודעת? אולי תנסה לא לעשות לה משהו שהיא מאד אוהבת וכשהיא שואלת מה קרה תזביר לה שאתה רוצה הסבר..... הנקודות שהוספת הם לא הסיבה כי אם לשכב אתך נח לה אז זה לא שזה לא נח לה!!!

amera

New member
מה אני אמור לעשות במקרה הבא:

מה אני אמור לעשות במקרה הבא: ישבנו אני והאישה לדבר על הנושא בהסכמתה. אני אמרתי מה שיש לי לומר בעניין הנשיקות (בעדינות ולא שום התקפה או העלבה). בזמן שאני דיברתי היא רוב הזמן לא הסתכלה לי על העיניים. לאחר דיברתי למשך רבע שעה, ביקשתי לשמוע את חוות דעתה. היא שתקה ללא שום מילה ועזבה את החדר בתחושת עצב.. ה"בעיה" שלי שאני לא רוצה להזיק לה, ולגרום לה עצב או דכאון

amera

New member

מה אני אמור לעשות במקרה הבא: ישבנו אני והאישה לדבר על הנושא בהסכמתה. אני אמרתי מה שיש לי לומר בעניין הנשיקות (בעדינות ולא שום התקפה או העלבה). בזמן שאני דיברתי היא רוב הזמן לא הסתכלה לי על העיניים. לאחר דיברתי למשך רבע שעה, ביקשתי לשמוע את חוות דעתה. היא שתקה ללא שום מילה ועזבה את החדר בתחושת עצב.. ה"בעיה" שלי שאני לא רוצה להזיק לה, ולגרום לה עצב או דכאון

amera

New member

אולי בכתב??../images/Emo35.gif

האם ניסית לשאל אותה בכתב...ולבקש תשובה בכתב? אני יודעת שלי וגם להרבה אנשים (לפעמים גם לבעלי ) יותר קל לבטא את הרגשות והמחשבות ובכלל להפתח ( ובעיקר לבן זוג )בכתב. אולי זה משהו שלא נח לה להגיד בקול כי אולי אפילו היא לא רוצה לשמע את הסיבה יוצאת מהפה שלה כגלל שאז זה נהיה אמיתי אולי היא מתבישת אולי לא נעים לה להגיד לך משהו עליך בפנים בכתב קו המחשבות זורם
גם האם יכול להיות שפגעת באמון שלה פעם? האם דברתם פעם אל להפרד או להתגרש....כי אולי מאז היא מרגישה שהיא לא רוצה להשקיע מדי הרבה בנישואים כי אז יהיה לה יותר קשה?

למעלה