שוב על הדרך...

שוב על הדרך...../images/Emo20.gif

כתבתי את זה לפני שבוע בערך ועכשו אני מרגישה שכל כך התכונתי לזה וכל כך עזר לי להשתמש בזה כל השבוע האחרון, בדרך הזאת ובאמונה שכך..הדרך החדשה שלי לקבל את החיים שנתת לי לקחת משם את הטוב ולהנות ממנו לההוציא מכל הרע גם טוב להבין מכל דבר את מה שנשאר הדרך החדשה שלי אומרת לי לגדול מתוך רצון של עוד רוצה לתת לי כח לעלות שוב למעלה להחזיר אותי למה שבעצם לא היה לתת טוב מכל זכרון רע הדרך החדשה שלי פותחת את המחשבה שיש בי לתת לי להפתח אל העולם להרגיש שאתה קיים אומר לא רק לתת אלא לקבל את מה שמציעים לי החיים הדרך החדשה שלי מביאה לי אור גם בקצה של עולמי ונותנת לי עוד הזדמנות להבין אותי האור מוביל אותי גם אם לא ארצה אל הדרך שאליה ארצה לצעוד בדרך החדשה שלי אני מקבלת את החיים שנתת לי ולוקחת משם את הטוב כדי להנות ממנו אני מוציאה מכל הרע גם את הטוב ומבינה מכל דבר את מה שנשאר לי הדרך שלי זאת אומרת לי לגדול מתוך רצון של עוד והיא שתתן לי את הכח לעלות שוב מעלה ותחזיר לי אותי למה שבעצם לא הייתי ותתן לי טוב מכל הזכרון הרע.

עוף כנף

New member
מזל...

אכן יחידה.... והיכולת לממש את הדרך היא בעיני קשה יותר. מקווה שתצליחי לממש את דרכך... ולהגיע לשלווה בחייך.

שחף 1

New member
עופי

הייתי בחופש או שלקחת חופש מ
נו ספרייייייייי לנו

אופס...ילדת האור גם לך מגיע ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום פרק שני ה
חם שלנו ועכשו גם שלך

אנייייייייייייייייייייי../images/Emo66.gif

פרק שני??????????? עוד לא סיימתי את הראשון ונראה לי שכשאסיים אותו................. אהיה בפורום אממממממממממממממ גיל הזהב

suco

New member
...../images/Emo59.gif....על המזל.......

ושיהיה לך כל טוב ...... במו שאומרים טוב שם מ.......... ושישלך לך מלאך לפי מילות השיר....... שלח לי מלאך שיקח, שיקח אותי ללב שאוהב ומחכה לי ורוצה בי כל הזמן שלח לי מלאך שאותי ואותך הוא לא יקח למקום שאין בו מה שיש פה כל הזמן ולפעמים הכל נראה אותו דבר ולפעמים, פתאום, יש רגע מאושר שלח לי מלאך שישמח וידליק פה את האור וישמור על מה שיש לשמור פה כל הזמן סתם הזיות זה גן חיות אריות ונמרים ואחרים מנסים למצוא מקום לחיות בו כל הזמן כן לפעמים הכל נראה אותו דבר ולפעמים, פתאום, יש רגע

וואו סוקו../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

כן מלאך לכולנו יש אחד לכולנו מחכה ולפעמים הוא פשוט ליד צריך רק לראות ולקבל אותו

דולפינית ...

והרגע הזה יכול להביא גם עוד רגעים.... ואת ילדת האור מה את רוצה להגיע ל"בית גיל הזה"?

maof

New member
וואוווווווו ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

הגיעו ימים של שקט....ושלווה... מי יתן וה-
תאיר את דרכך ורק אור יהיה בדרכך......
ושדרכך תיהיה ברורה לכל אורכה
מעוף

מזל

דרך צלחה יקירה ותזכרי שהדרך לפעמים קשה ולפעמים יש איזו משוכה אבל עם רצון ושמחה הכל קל יותר ומכל שעור לומדים.

דרך חדשה

מרענן לחדש ולהתחדש, חשיבה חדשה וכיוונים חדשים מוציאה מקיפאון ומקיבעון. דרך חדשה מפיחה תקוות חדשות. הליכה בדרך חדשה, משמעותה בין היתר שיודעים אנו ולו בקמצוץ, מה אנו רוצים,אוהבים. מבקשים ומחפשים?? וכן, מזל היחידה , צריך גם פייס בחיים. ולך מוצאת אומר: יש סיכוי למצוא רק באם יודעים מה מחפשים. שבת שלום

חופשי התחלת להתבלבל לי כאן

אבל נשמע נחמד למזל יש פיס ולמוצאת סיכוי ויחד אביא אותה בגדוללללל

העקשנית

New member
חופשי-מזל=מוצאת. הצליחי בדרכך החדשה

את עדיין צעירה והדרך היא רבה. כל יום לומדים דבר חדש. אין מה למהר. אין מה לפחד. קחי הכל כפי שמתאים לך. הקשיבי לעצות של אחרים אולם גם לליבך. אם תטעי-תלמדי. אם תפגעי-תלמדי להתגבר. כמו כולנו....

למעלה