שוב. עיתון : "ידיעות"

• פותח הנושא haygo
  • פורסם בתאריך

haygo

New member
שוב. עיתון : "ידיעות"

מזמן לא שאלנו, האם מישהו מצא דרך (עוקפת) להגיע לכתבות ב"ידיעות אחרונות" (ללא תשלום)? שתפו אותי. תודה . חג

az ma

New member
יש לך פיצול אשיות../images/Emo35.gif

"מזמן לא שאלנו" כי אם "אתם", נאמר, ארבע (personalities) אז זה יוצא בערך $1 לחודש פר פרסונליטי... ממש ברגיין...

הדרך הפשוטה ל-YNET

מ-ש-ל-מ-י-ם זה פשוט לא ייאמן מה שאנשים יעשו פרינציפ כדי לא לשלם. למה שייתנו לכם הכל בחינם ? מה קרה, על כבלים אתה לא משלם ? ה-Cell Phone בחינם ? תגיד, אתה גם מתחבר לאינטרנט דרך השכנים ? זה לפני או אחרי שאתה גונב להם ממפתן הדלת את העיתון היומי ? אז נכון, הארץ ומעריב (בינתיים) בחינם, אז תהנה מהם ואל תקרא ידיעות. ולמה ה-Wall Street Journal עולה $1 ליום וה-San Francisco Chronicle עולה 25 סנט ? אתה רואה אותי שואל אם יש למישהו דרך עוקפת לארגן לי את ה-Wall Street Journal בחינם ?

az ma

New member
פראייר../images/Emo70.gif...

"אתה רואה אותי שואל אם יש למישהו דרך עוקפת לארגן לי את ה-Wall Street Journal בחינם ?"

az ma

New member
הרי הראש הישראלי הוא...

"רק פראייר משלם על משהו שניתן להשיג חינם"... וכמובן אני סרקאסטי...שלא כהרגלי...

berlinale

New member
פראייר בגרמנית

זה לקוח של זונה. אכן רק פראייר ישלם על מה שאפשר להשיג בחינם. אבל YNET לא שווים אפילו את המאמץ - עם כל הטעויות ותת הרמה שלהם - וזה בכל מקרה לא "ידיעות" אלא כתבות אחרות.

זה חלק מהנקודה שלי

אם הם לא שווים אז אין שום סיבה לשלם. אבל פה דובר על מישהו שכן חושב שהם שווים (או שהוא נמשך אליהם בגלל שהם לא שווים). ואכן, יש דרכים לקרוא את YNET בחינם, אבל כשם שמי שיודע להחליף ברז לבד לא משלם לאינסטלטור, מי שלא יודע לקרוא YNET בחינם - ישלם להם (הוא יכול להחליף ברז, ולשלם להם את מה שהוא חסך...). כל אחד ומה שהוא טוב בו

ננסנס

New member
חתול, עכשיו ממש הבכת אותי...

אני גם לא יודע לקרוא YNET בחינם וגם לא להחליף ברז...

iditbs

New member
תגידו, אני היחידה פה שחושבת שהשואל

הוא שתול שרוצה להשתמש בנו כטסטרים למערכת אבטחת האתר שלהם? ח ו צ פ ה !

bagdadi

New member
אני לו ישלם לynet ראס בין ענו

אני לא ישלם רק מפני שרק עיתון ישראלי גובה כסף ורק בגל זה אנו לו מוכנים לשלם

Se2Gam

New member
יחי ההבדל הקטן

תגיד - הוול סטריט ג'ורנל שהזכרת, תובע תשלום רק מאמריקאים הנימצאים מחוץ לארה"ב? הבעיה העיקרית היא אפליה מכוערת וחסרת תקדים, הרבה לפני שמגיעים לשאלת כדאיות התשלום. ובהחלט לגיטימי להתנגד לאפליה.

Yaniv-DC

New member
די כבר

כשהנושא היה רלוונטי הוא מוצה כאן בפורום עד תום. האפליה מכוערת ומתנגדים לה? נכון ולגיטימי. במקום להוסיף למצבת קוראי למה-נט התנגדו בדרך הטובה ביותר - לא להכנס לאתר. הרצון העז הזה להכנס בכל מחיר (כמובן במובן הפיוטי של המילה...) רק מוכיח ללמה נט שהם צודקים. אז חלאס כבר עם זה, מיצינו כבר בסיבוב הקודם.

ידיעות? הפעם האחרונה שקראתי

היתה במטוס של אלעל. עיתון נבוב, ואתר מאפן המתוחזק ע"י חבורת שקרנים ובראשם עומד השקרן הראשי- *יון פדר*

למעלה