שוב עזרה

miss depp

New member
שוב עזרה

מישהי יודעת איפה אני יכולה להשיג תמונות של אמא של גו'ני והאחים שלו???

dark fairy14

New member
תמונה של אמא של ג'וני../images/Emo60.gif

תמונה של ג'וני עם אמו,בטי סו

dark fairy14

New member
תמונה של ג'וני עם אחותו../images/Emo60.gif

דבר ראשון אני חושבת שלג'וני יש רק אחיות והתמונה שמצאתי היא ממש ישנה אז אני לא יודעת אם זה יעזור. תקלידי בגוגל depp family או משהו בסגנון וזה ימצא לך.

bobit marely

New member
../images/Emo207.gif גיא פינס,לא! לא הראיון!

המבקר סרטים של גיא פינס ביקר את הסרט "שודדי הקארביים 2" וטען: "הסרט משעמם ומייגע,ארוך מדי....בלהבלהבלה....הקטע עם הגלגל לא קשור לכלום....בלהבלהבלה....לא הייתי ממלית לקחת את הדייט שלך לסרט הזה,בקיצור,התאכזבתי" עכשיו אני אומרת ככה... מה אתה מבין מחייך האומללים? בואו נתארגן כולם ונסקול אותו באבנים

mjlk

New member
טוב, הוא ממש מטומטם...

אפילו שראיתי רק את ה-3/4 שעה האחרונה של הסרט, אי אפשר לומר שהקטע של הגלגל לא היה קשור לכלום!!! זה היה פשוט קטע מדהים! ומצדי?? לשבת 8 שעות ולראות רק שודדי הקאריביםי כל היום - אז שלא יבלבל את המוח עם "ארוך מדי" הפסקתי לקרוא ת'הודעה שלך באמצע כדי שלא יהיו לי ספוילרלרים (אם יש בהודעה כאלה..
) להתחלה... אבל גיא פינס סתם מטומטם!!! ואם הוא לא אוהב רואה ג'ק ספארו - אז שלא רואה ג'קס ספארו. אני לראות ג'ק ספארו בכל הזדמנות

כן, גם אני ראיתי את זה../images/Emo3.gif../images/Emo46.gif../images/Emo108.gif

דבר ראשון.. זה לא גיא פינס מטומטם! זה המבקר סרטים הזה.. איך קוראים לו?..חח לפי דעתי כל הטענות האלה שלו היו ממש לא במקום!.. הוא בכלל.. סתם מפגר.. למרות שהסרט ארך שעתיים וחצי לי הזמן עבר ממש בטיל! ולא הייתה הפסקה..

../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif../images/Emo108.gif

לא מזמן.. עשיתי פה הודעת שרשרת עם תמונות של ג'וני.. קיצר.. מצאתי עוד תמונות מאותו סט..ובכלל אתר מגניב אחד.. עם מלא תמונות חדשות של ג'וני.. אז.. מוזמנות להכנס
http://j-depp.com/

נצל''ש

היום זכיתי לראות את שודדי הקאריבים 2 וזה הסרט הכי י=פ=ה בעולם!!! נכון שהכל מסובב סביב עלילה אחת ... |סופילר| הלב אבל בתכלס זה כ"כ יפההה במיוחד הסוף ....כ"כ אהבתי!!!!

למעלה