שוב עזרה בבקשה ...

שוב עזרה בבקשה ...

פירסמתי את זה בפורמים של צבא אבל רק מתחו עליי ביקורות ולא עזרו .... ואתם ניראים כאלה פתוחים וזה קיצר השאלה שלי זה טוב שמעו אני בעזרת השם רוצה ללכת לקרבי רק קרבי ואני מיתאמן בחדר כושר והכל אח שלי קצין באגוז וזה ורציתי לישאול אותכם אם אני עושה קעקוע עכשיו עוד לא היה לי צו רישאון ואני רוצה ללכת כנראה ובעזרת השם ילך לדובדבן משהו כזה ורציתי לדעת שאם אני יעשה קעקוע זה יפגע לי בסיכויים אני בין 16 ו8 חודש אני לא רוצה שבגלל שיש לי קעקוע יעשו לי בעיות משהו מה אתם אומרים יש עצות ? מצטער על השיגעות כתיב ......אני לא שיא החוכמה מצטער שאני ככה מביא לכם לא קשורים חחחח...

דרדקן

New member
אתה לא צריך את עזרת השם בשביל

להגיע לקרבי. אם תרצה והפרופיל שלך מתאים תגיע לשם. אני לא ממש מוסמך אבל קעקוע לא אמור לפגוע בסיכוייך להתגייס או להגיע לקרבי. קעקוע הוא כבר מזמן לא משהו בעייתי היום הוא די נורמטיבי. גם אני קעקעתי במהלך הצבא, וזה לא אמור להפריע. רק תעשה את זה במקום מסודר ונקי ובעל רישיוןץ

מקפיץ בשביל עוד דעות

זה ממש חשוב לי כי אין לי בגרות והצבא זה האפשרות היחידה שלי פחות הוא יותר בקשה מי שיש לו עצה טובה שירשום תודה אחי על העצה אבל אני מחפש עוד להיות בטוח

בעזרת השם רק כדאי שאם אתה לא מודע..

השם לא כ"כ סלחני על קעקועים, והם נחשבים להשחתת גוף בדת היהודית. לפני קבורה יהודית כשרה מקלפים את העור המקועקע...שלא תגיע איתו ככה לגן עדן, ותקלקל את כל הצדיקים. (טפו-טפו-חמסה-חיים ארוכים-שום-בצל-דגים). גם מורידים לשלמים ת'עורלה לפני קבורה (אבל במקרה הזה לדעתי זה הרע במיעוטו...עדיף מאשר כשאתה עדיין חי..
). אני נגד קעקועים כי זה לא מושך ואפילו דוחה ומראה משהו על המתקעקע שלא גברי ובוגר בעיני, אבל תעשה מה טוב לך, לא משפיע על העתיד הצבאי שלך עד כמה שאני יודעת.

דרדקן

New member
מה זה, התעללות בגופות

איזה מזל רק השבוע אמרתי לאשתי שאני לא רוצה שירבקו אותי לאחר שאמות. יותר משהו בכיוון שריפה ומזון לדגים.

אפשר שאלה תמימה ../images/Emo35.gif

"... ומראה משהו על המתקעקע שלא גברי ובוגר בעיני..." ומה זה מראה על מתקעקעת? סתם תהיתי ...

אותו דבר.

דיברתי על גברים כי הם אובייקט מיני בעיני, ולא על נשים, שהם (עדיין) לא כאלה, אבל אולי פעם...עוד יתחשק לי לנסות אישה (לא מקועקעת כמובן..)

תקשיב אני קרבי

וחוץ ממג``ב בשאר המקומות בצבא צריכים לדעת קרוא וכתוב .......

orange love

New member
תשמע... קרוא וכתוב אתה צריך בחיים.

לא רק בצבא, בור ועמה ארץ, היית וכך תשאר. תלמד יקירי, עוד לא מאוחר מידי.

אין קשר בין קעקוע לצבא...

ויחד עם זאת אציע לך יקירי, לשקול בשנית את עניין הקעקוע ... אל תקפוץ לעשות קעקוע בטרם שקל את זה מכל הרבדים... מה גם שבגילך לעיתים נוטים להתקעקע ולאחר זמן מה מתחרטים על כך... לעניות דעתי, תחכה אם זה בלי קשר לצבא...

Spondylus

New member
אין שום קשר בין השניים.

אבל, אציע לשקול את הקעקוע: " ב ע ז ר ת ה ש ם " בגדול, על השכמות.

doronmada

New member
דווקא בדובדבן אני מכיר

לפחות 8 אנשים עם קעקוע לך על זה אחי

תודה על התגובות

כן אני הולך על זה =] ויש לי שיגעות כתיב מה לעשות דיססקלטי קשה כל מקרה ממש תודה

me82

New member
גם דיסלקציה לא מפריע בצבא

גם משוררים, כשהם מתגייסים לצבא ברגע שהם לובשים מדים הם הופכים לדיסלקטים.

למעלה