עכשיו כל ארבעת האפרוחים שלי פיתחו את הבועה הזאת... אני לא יודע מה לעשות... ואני מגוון באוכל.. לפעמים מלפפון לפעמים קישוא לפעמים פירורי לחם ואני גם לא מגזים... 3 פעמים ביום הם מקבלים מנה. מה אי צריך לעשות?!
3 פעמים ביום זה טוב זה סימן טוב שאתה מאכיל! אבל תיזהר לא להגזים הכוונה שלא יתנפח והאפרוחים לא יוכלו ללכת! אבל ככה זה סביר אם היו לי אפרוחים הייתי מפרסם לך איך שגם להם זה מתנפח במיוחד הקטנים פיזית ביניהם! אבל עם הזמן זה נעלם כי הם אז מתחילים לזוז הרבה מאוד! ואז הם מוציאים הרבה אנרגיה ולאנרגיה הם צריכים מזון אצלי הייתה תרנגולת שהתנפח לה ממש אבל עכשיו התחלתי להוריד במנות האוכל כי פחדתי שהיא תמות עכשיו זה ירד והיא בסדר גמור
שצר לי לספר... אחד מהם מת לי היום ... אני חושב שזה בגלל הקור ניסיתי לשים להם מנורה והיא לא ממש עוזרת... אני ממש מפחד שעוד אחד עכשיו גוסס... אני מעדיף לא לטפל בהם לבד. האם בחנות חיות יטפלו בו יפה?!
אבל שים מנורהשל 50-100W והיא תספיק לחמם כמובן שאתהצריך שהכלוב עצמו לא יגיע אילו קור או רוח! ותסגור מסביב ושים אתהמנורה ותאמין לי אחוז התמותה ירד ל 0 אצלי למשל לא הייתה תמותה בגילים צעירים אך כשגדלו החתולה של השכנים ממש נהנתה מהם! כול יום הייתה חוטפת אחד או שניים ואני ממש לא ידעתי על זה! כי כולם היו חצי לבנים וחצי שחורים! ואז כשהיא חתפה אחד נישרי ידעתי שיש פה בעיה והעברתי אותם לתוך המחסן חזרה והופ הכלב שלי כנראה אהב אותם יותר מדי והתחיל לטרוף אבל מה שיצא לי עכשיו זה בסדר גמור כי יש לי כמות לא רעה בכלל
לי היה מקרה דומה לפני כשנה שלאחד האפרוחים התגלתה בועה על הראש ובאזור הצוואר בועה שבמגע היא מרגישה כאילו יש בה נוזלים אמרו לי להפריד את האפרוח כי לא יודעים מה זה בדיוק בסוף הוא מת ובעקבותיו עוד כמה לדעתי זה כתוצאה שילוב של קור ויכול להיות זיהום כל שהוא תנסה לחמם אותם כמה שיותר ולתת מזון רך.