שוב נפילת מתח

משיייי

New member
שוב נפילת מתח

יושבת בעבודה והעיניים לא מפסיקות לנזול אני מתגעגעת אליו-קשה לי לא לדבר איתו לא לדעת מה עובר עליו ואני מרגישה בפנים במועקה שלי את המועקה שלו וכואב לי ואני לא יודעת איך להמשיך אז נכון אני עושה הרבה דברים-ים יציאות חברות וכו' אבל הוא תמיד מלווה אותי לכל מקום תמיד הוא שם למרות שהוא לא לא יודעת מה לעשות

c o h e n 8

New member
משייי מתוקה

אל תבהלי מהגעגוע הוא תמיד יהיה שם, אין מה לעשות אנחנו בני-אדם ולא מכונות והרגש הזה לא ייעלם כל כך מהר. יהיו עוד רגעיי נפילת מתח כאלו אבל זה רק יבנה אותך. טוב שאת משתפת אותנו זה עוזר מאוד לדבר על זה ולא לשמור בבטן את הרגש הכואב הזה שנקרא געגוע ואנחנו כאן תמיד כדי לתמוך בך אבל בסופו של יום הגבורה תהיה רק שלך ואת תראיי שלאט לאט את תרגישי יותר ויותר חזקה.זה לא בא בשנייה... את תהיי בסדר...אני כאן להקשיב...

Barvazoom

New member
משיי חמודה.... ../images/Emo25.gif

געגוע הוא בן דוד של העצב. וזה בסדר להיות עצובה. זה כואב, זה מפריע, הוא חסר, קצת מוזר והכל ביחד מביא אותך להתגעגע. חוץ מלומר לך שכולנו היינו שם, מי מאיתנו שעדיין שם... לא נותר הרבה. קחי
ואני שולחת לך מכאן כח להמשיך לחייך. כי כמו שכבר פעם אמרתי כאן: Fake it till U make it עובד תמיד! : )

נפילות לא חסר...

אבל בואי נזכור שכל נפילה היא לצורך עליה!
הלווי הזה לכל מקום... תאמיני אני לא מבינה למה מלווים אותנו דווקא שלא מבקשים מהם...
תאמיני לי אני מעסיקה את עצמי כ"כ הרבה שאין לי זמן לכלום
והוא... הוא בשלו זנב שלי... במחשבות..
ועוד לאור העובדה שגיליתי שילשום שיש לו משהי..
<לכן נעדרתי מפה> אתמול אפילו החזרתי את המתנה שלו, גם אם זה לא בלב שלם, זה לא מגיע לו. מתוקה אני ממש אשמח אם תרגישי חופשי להתפרק דרכי זה מאד עוזר לדבר.... אז.. אני פה בפורום, במסנגר, במסרים... איפה שרק תרצי שאהיה.

משיייי

New member
להפך ממך משום מה

אני מאגישה שאם אדע שיש לו מישהי אחרת יהיה לי יותר קקל לשנוא אותו ולהמשיך הלאה ותאמת שבגלל שאני יודעת שהוא אוהב ואני אוהבת ובגלל ממש שטויות אנחנו לא יחד זה ממש מקשה עלי את כל הסיפור למרות שהפעם זה בא ממני אבל תודה מותק

הבעיה היא

שאהבה יש בניינו פשוט אנחנו לא יכולים להיות ביחד <לא כ"כ פשוט> לכן מרגיז ומציק לי העובדה שהוא עושה את הצעד הזה למטרה אחרת..

משיייי../images/Emo201.gif

אני כ"כ מזדהה עם מה שכתבת, גם לי הייתה נפילת מתח כזאת לפני יומיים. זה מדכא והלב ממש כואב, ולצערנו אין כ"כ מה לעשות עם המצב. זה מסוג הדברים שרק הזמן עושה את שלהם. אז קחי נשימה עמוקה ואולי גם פסק זמן, ואת תראי שהכל יסתדר. תהיי אופטימית, ותדעי שאנחנו פה לעזור לך. שולח לך
ענקי.

משיייי

New member
טוב אז אתמול אחרי שיחה איתו

נירגעתי-פשוט היה לי קשה הניתוק הזה פתאום רציתי לשמוע את קולו שום דבר לא עזר עד שלא שמעתי את הקול המרגיע שלו והוא באמת עזר לי וגם היה כייף לי לדבר איתו בכל מיקרה היום אני בבוקר רגוע יותר הוא אמר לי שאני מרגישה כמו שהרגשתי אתמול אין טעם לברוח אלא פשוט להתקשר אליו והוא ישמח להרגיע אותי כמו שרק הקול שלו יודע וזה לא שאנחנו חוזרים להפך זה פשוט חייב פעם ב... לקרות חיינו היו שנתיים+ ביחד מכירים אחד את השני מעולה והשיחות חשובות להמשך ואני באמת שמחה שזה קרה

c o h e n 8

New member
ז"א

אחרי שדיברת איתו והוא הרגיע אותך....את מרגישה חזקה יותר ורגועה יותר?

למעלה