יושבת עם עצמי וחושבת ... למה זה קורה - אני מוצאת את עצמי נמשכת לבלתי אפשרי ??? עם כל הפרפרים שפוקדים אותי מחדש ומנעימים את זרימת הדם .. . עם שלל הפנטזיות הכמעט מוחשיות עם השפע רגש שבי שרוצה לעטוף ולתת ... עם הזמן שחלף וניקה כל פיסת עבר והותיר אותי פנויה באופן אמיתי למה הלב שלי מכוון דווקא לשם ... ?! מה אתן אומרות , זה נשלט ? יש מתג off ? השכל אומר להתרחק ...והעיניים מחפשות את דמותה בכל הזדמנות והלב ....הוא עסוק בשלו - ביצירתיות רוקם בי דימיונות ....
מי כמוני יודעת כמה זה קשה ומבלבל שהרש אומר X וההגיון אומר Y והרבה פעמים אחרי שהלכתי בעקבות הלב ולרוב זה התפוצץ לי בפנים למדתי שלפעמים כדאי להקשיב להגיון כי לרוב הוא זה שצודק. אומרים שיש לנו נטיה להמשך לבלתי אפשרי , כי זה מרגש יותר ומעצים יותר את הפרפרים וכל המסביב, ואלו ההגיון נותן לנו מראה בפנים שנוח לנו לפעמים להניח בצד. להגיד לך מה לעשות כשקורה לך אני לא יכולה , הרי אני בעצם לא תמיד מקשיבה אפילו לעצמי.
אם זה אפשרי, תשחקי קצת באש, תיכווי קצת (או שלא), מה יש?. אחרת איך תלמדי??? תקראי לזה...שכר לימוד. יודעת, זה תמיד יקר אבל לפחות יוצאים בלי תחושת החמצה ועם משהו אקסטרא בקבסה
את תקראי לזה "שכר לימוד" ואני קוראת לזה לחיות. אלפא ה
הוא כמו הלב של רובנו... רוצה להשיג את הבלתי אפשרי. רוצה לאמר , הצלחתי - למרות שהיה קשה.. אני חושבת שמאוד קשה לעצור רגש, אך אפשרי! אם ההרגשה הראשונית שלך שזה לא ילך. שהבחורה "מסוכנת" עבורך ואת עלולה להפגע- תתרחקי! אבל שימי לב
, שאת לא הופכת את זה לשגרת חייך, שכל בחורה שבאה לחייך "מפחידה" אותך בדרך זו או אחרת. כי חלק מהחיים זה להפגע, ואם לא נדע להפגע- לא נדע לחיות! הכי מסכנים בעיני, הם האנשים שלא מעיזים לחיות, כי הם כל הזמן חוששים "מה יקרה אם לא אצליח"....
לא מעט פעמים אנחנו מוצאות את עצמנו נמשכות לבלתי אפשרי, כשבדרך כלל הכוונה היא המשיכה הנפוצה לסטרייטיות וזו אכן סיטואציה בלתי אפשרית שעדיף להימנע ממנה כדי להימנע מכאב לב והפיתרון הכי טוב הוא - רחוק מהעין, רחוק מהלב, להתרחק ככל הניתן עד שתכבה האש ותידלק מחדש בסיטואציה מאפשרת... למעט מצב כזה, הדרך הכי טובה לדעת אם משהו הוא אפשרי או לא, היא לנסות ורק אז למצוא את מתג ה-OFF הנסתר (אך קיים). אינני יודעת למה את מתכוונת ולבחירתך אם להסביר או לא, (כתבת שהזמן שחלף ניקה כל פיסת עבר והותיר אותך פנויה באופן אמיתי אבל הלב שלך מכוון דווקא לשם, למה את מתכוונת?) אך באופן כללי איני מאמינה בוויתורים מידיים אלא לאחר שניסינו את מה שביכולתנו לנסות על מנת לממש את רצונותנו והרגשתנו... במידה ואכן בטוחה את שאין הדבר אפשרי, הדבר הכי טוב יהיה להמשיך הלאה ולנתב את התחושות למקום שכן יאפשר אותן.. בהצלחה
אין מתג off הלוואי והיה. ברגע שמעבירים ל- on הלב שפתאום מגלה כמה יופי יש במין היפה כבר לא חוזר לאותם מקומות- החיפושים וההתרגשות והאדרנלין רק עולים ומתגברים