שוב ניצנים

לוי בר

New member
שוב ניצנים

הבוקר דברו על ניצנים בטלויזיה באחת מהתוכניות. היה שם משהו בשם רן שאמר שהוא היוזם של ניצנים. בכל מקרה היה כיף לראות.

למה כדאי להגיע לניצנים?

הנושא עבר לעמוד 2 לכל המעוניינים בדבר (אל תתייחסו לחצי העמוד של התגובות שאינן קשורות כלל לעניין - אלא לנושא "מחולות ניצנים" עם התגובות בהקשר לכך בלבד!) לתשומת לבכם.

עדה שימי לב!

שני אנשים שהיו אמורים לקנות אצלי כרטיסים ביטלו את הקנייה בטענה שאחרי שהם קוראים מה שאת כותבת על ניצנים שוב ושוב... ושוב... ושוב... ושוב... הם מפחדים שתמשיכי בכך באוטובוס וגם בפסטיבל. הם מעדיפים להישאר בבית ובלבד שלא ייהו חשופים לשטיפת המוח הזו. והרי את לא רוצה להזיק לגדי, נכון?

ירון - אתה הזכת לגדי יותר מכל

כאשר לא מחקת את כל התגובות שהיו בנושא של "מחולות ניצנים".... ואני לא מאמינה לך באשר לשניי האנשים, נראה שאתה מנסה כאן לעשות לי את מה שניסה לעשות רוני סימן טוב, אם זו הגישה שלהם, אז מוטב לי וגם לגדי בלעדיהם... במידה וזו אכן אמת... אין טעם להפעיל עלי לחץ - אני בעד כל האמת ורק האמת...

ועוד משהו - באוטובוס אף אחד לא ביטל

ולגבי קניה של כרטיסים? איך אני בדיוק יכולה להזיק, הם הרי נושאים במכונית, וזה כבר מוכיח לי שאין אמת בדבריך, ובאשר לשטח עצמו, אל תדאג לא אשטוף להם את המוח - אהיה עסוקה בדברים אחרים... אז בבקשה ממך - אל תזיק אתה לגדי!

קוקו12

New member
אני כנרא לא אסע

כי ניפחו לי יותר מדי את הראש וגם כי המחירים גבוהים מדי בשביל התנאים שיהיו שם (לפי ההסברים של עדה)

עוז 2002

New member
עדה זו את אשמה!

אם תכתבי פחות המסרים לא יעברו כל כך מהר לעמוד 2...

אימייל תזכורת מגדי ביטון

קיבלתי אימייל מגדי ביטון - מהמערכת ואני מודיעה או יותר נכון מזכירה לכם לגבי פסטיבל מחולות ניצנים, כדלהלן: "פסטיבל מחולות ניצנים" "כרטיס ליום אחד 95 ₪ ביום שישי 29/05/2003 מהשעה 19:00. · להקת טיפקס · מרתון עד הבוקר · מסיבה עברית · להקת גאיה לאור הביקוש הגדול כרטיס ליום אחד. המערכת "

עוז 2002

New member
עדה גם אני קיבלתי אימייל מגדי, אבל

באף מקום לא כתוב שגדי מבקש ממני לפרסם אותה בפורום. אז האם זו יוזמה פרטית שלך? אין בזה רע, אבל לא הגזמת? אי אפשר לפרסם הודעה חדשה כל חצי שעה!! נמאס לנו מ נ י צ נ י ם !!!!

למעלה