שוב נזרקתי...

moshebu25

New member
שוב נזרקתי...

לאחר שחזר בידיעה ואמירה שאוהב אותי מאוד ו"חולה" עלי, פתאום אתמול בלילה שוב אמר שחזר כי כאב לו שאני בוכה וכי הוא התגעגע והוא ניסה להתאהב בי שוב ולא הצליח. נפרדנו... :((((

m a t a n O

New member
זהירות!

חמודול!! זהירות על הלב שלך, ילד! תן לבכי לעבור, תראה מה תרגיש אחרי. פרידה מקשר משמעותי צריכה להיות כמו להוריד פלסטר מפצע. להוריד את זה בפעם אחת. המון אהבה. מתן

yosef 30

New member
היי מושון

נשמה אני שולח לך חיבוק גדול
צר לי לשמוע ששוב זה נגמר
. חמוד, אני רוצה לומר לך שאני ממש גאה בך על זה שניסית לשקם את הקשר, על זה שלא וויתרת למרות כל מה שרשמנו לך. הלכת אחרי הלב שלך וזה מראה על אדם חזק מאוד. שמחובר לרגשות שלו ולרצונות שלו. עכשיו אחרי שאתה יודע שניסית, שנלחמת, שרצית, שהיית שם בשבילו אני מקווה שהפעם תרשה לעצמך לבכות את הקשר הזה ולשחרר את עצמך ממנו. זה כואב ללא ספק וקשה מאוד. והחורף לא בדיוק תורם להתמודדות קלה בפרידה שכזאת. אתה ידע שאנחנו כאן בשבילך, שתף אותנו, תחלוק איתנו המ שעובר עליך. נשמה רק לחשוב על פרידה זה מבאס לאללה. אבל זה חלק מהחיים ואין לנו שליטה על זה. חיבוק גדול.
איש ייקר
לילה טוב יוסף.

moshebu25

New member
ארבעה פרידות וחזרות במשך חודש, נגמרתי...

הגעתי למסקנה שלצערי, יש לו בעיה נפשית...

סקיוקר

New member
והפעם הייתי

ממליץ לך לצפות בפרק "הנאצי של המרק" ( soup nazi) מתוך סיינפלד. בסוף הפרק איליין אומרת משהו מאוד מאוד ברור למוכר המרקים. אחרי שתצפה אני מאחל לך שתפנים ותפעל בהתאם.

בופיק

New member
היי מוש..

אני מאוד מסכימה עם דברי יוסף. אני חושבת שהגיע הזמן .. נלחמת ניסית עבדת קשה בעיקר לא וויתרת אבל הגיע הזמן לעצור... הגיע הזמן לדאוג ללב שלך... תבכה, תצעק, תשתוק תעשה הכל... תתאבל על הקשר על הכאב ואין לי ספק שהוא עצום... אבל באמת תעצור.... אנחנו כאן בשבילך תמיד להקשיב.... תרשה לעצמך להתפרק פה ולהשתולל פה ולעשות כל דבר שיעזור לך להתחיל להתגבר... אני מרגישה שאתה חזק שאתה מסוגל ויכול... פה בשבילך ולצידך בופיק

מושיקו חביב...

תן לזה להסתיים, למות, להישכח...עברת כבר יותר מידי חוויות של רכבת הרים ריגשית עם זה.

moshebu25

New member
הכל מזכיר אותך

"לאט, בלי שארגיש הופך היום ללילה, שביל שאת אהבת, לבד אני צועד ריח הפרדס ושמש ששוקעת-הכל מזכיר אותך, אני קורא בשמך. שובי עוד היום אלי ואחזה בך, שובי כי נכונו לנו עוד ימים טובים. בואי אל גני, כי ביומי אין פרח. בואי והפיחי בי חיים. הכל פחות חשוב, הכל פחות שמח, אין למי לכתוב ואין למי לשיר לבד אני בשביל ורק אותו הריח, כמו זכרון חזק משאיר אותך איתי. שובי עוד היום אלי ואחזה בך, שובי כי נכונו לנו עוד ימים טובים. בואי אל גני, כי ביומי אין פרח. בואי והפיחי בי חיים". כואב, כל כך כואב לי. ככל שעוברים הימים קשה יותר... עבר רק שבוע מהיום בדיוק, וזה נראה כמו נצח וכמשהו שלא אתגבר עליו. זכרונך לא ימוש ממני.

בופיק

New member
מושיקו

תכאב את הכאב.. תן לו לצאת תשחרר אות הכאב הזה... את הקושי .... יום ועוד יום עובר ולאט לאט דברים יראו אחרת... פה בשבילך.. חיבוק ענק ממני
שלך בופיק

yosef 30

New member
מושון יקירי

מאוד אהבתי את השיר, מילים כלכך יפות. והכאב גם הוא עוצמתי וחזק ללא ספק. מאוד עצוב לי שאתה כלכך עצוב וכאוב. חווית הפרידה היא מתישה, במיוחד שיש עוד אהבה. הפצע גדול והוא ייצטרך זמן בכדי להחלים. הוא יצטרך גם מנוחה ומקום גדול להתבטאות. אנחנו כאן בכדי לתת לך אוזן קשבת, לתמוך בך, לחזק אותך, וגם לנסות להעלות חיוך על פניך. אתה לא לבד מושון אנחנו כאן איתך. באהבה גדולה וחיבוק גדול
יוסף.

למעלה