שוב נורא קשה לי..

ליבי1232

New member
סיוונוש../images/Emo13.gif

תודה... הנה החלטתי לפעול כעצתך ולכתוב חלק ממה שמטריד(ועוד בפורום), מרגישה חנוקה בלאוו הכי עם הכל בפנים. אני גם מאמינה שיהיה יותר טוב, רציתי להגיד לך שקראתי חלק מהדברים שכתבת בפורום ושגם לי השיטה שהכי עוזרת היא CBT. אין מה להשוות אצלי מלפני תחילת הCBT לעכשיו.. ומקווה שעוד אתקדם..
גדול גם לך, ליבי.

ליבי1232

New member
שוב נורא קשה לי..

לא מרגישה בנוח לפתוח הודעה חדשה בקשר אליי.. קשה לי גם להסביר את עצמי בימים אלו.. וחוששת אפילו לכתוב מה מציק לי,ולמה אני כל כך מוטרדת ועצובה. אבקש רק אם אפשר חיבוק מאחיי לצרה...

FOR THE LD

New member
מחבקת (שוב)

התגובה הראשונה נעלמה משום מה מן הפורום. רוצה לחבק עם "החייכן המחבק" הזה כמו שלך. לא יודעת איך להוסיף אותו, אבל מתכוונת לכך מכל ליבי. שיהיו לך ימים ולילות טובים יותר!

ליבי1232

New member
תודה חמודה..

לא משנה עם אייקונים או בלי אייקונים כל עוד זה בא מהלב
חיממת לי את הלב,תודה

bomber888

New member
../images/Emo24.gifחיבוק ועוד כמה שתרצי

אם את צריכה תמיכה, את יכולה לפנות במסר.

ליבי1232

New member
העניין הוא..

העניין הוא שבנוסף לאוסידי שמשגע אותי אני עוברת כרגע שני תהליכי אבל שמאד קשים לי:אחד משפחתי והשני במישור האישי ואני פשוט מרגישה כל כך עצובה וחסרת כוחות גם מהאוסידי וגם מהעצב החזק שעוד לא מרפה.. אני מודעת לעובדה שבחיים יש פרידות ומוות בין אם אתה סובל מאוסידי ובין אם לא.. אבל זה לא מקל על הכאב..

אמא11

New member
ליבי יקרה../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

מחבקת אותך ומלטפת לך את הראש ומנסה דרך החיבוק והליטוף להעביר לך המון אהבה שתחזק אותך ותעזור לך לעבור את התקופה הזו. אנחנו איתך ואת לא לבד. תמי

ליבי1232

New member
אמוש../images/Emo23.gif

תודה שכמו תמיד הצלחת להרגיש אותי ואת הלב שלי ולעזור.
לגבי אחת מהפרידות-כל הזמן אני רוצה להרים את הטלפון ולצלצל ואני נזכרת שלא תהיה תשובה יותר מהעבר השני של הקו.. ושכבר עבר כמעט חודש מאז הפטירה.. קשה לאבד אנשים שאוהבים. וגם שידעו על האוסידי ותמכו ואני בהם בבעיות ובקשיים שהם סחבו..

למעלה