שוב מתייעץ -

stabiloboss

New member
שוב מתייעץ -

אולי אתם זוכרים אותי מפה

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=255&messageid=164854698

החלטתי שחסרה לי יציבות בקשר בכדי להמשיך לקיים יחסים לא מוגנים.
אני חייב להודות שאני אוהב את האדם הזה בכל ליבי, למרות חסרונותיו והקשר הלא מספק.
אני נותן בו אמון מלא.

קשה לי להגיד לו בפנים, אחרי שקיימנו משך תקופה ארוכה יחסים לא מוגנים שאנחנו חוזרים לשימוש בקונדום.
לא מזמן גששתי בכיוון, הוא לא ניסה להתנגד, אך ניכר שזה פגע בו.
מצד שני, אנחנו מתראים לפעמים רק פעם בחודש בשל כורח המציאות... הוא נוסע המון לחו"ל ו...האטרף שלו עוד פתוח (למרות שהוא אומר לי שהוא כמעט ולא משתמש בו).

איך אפשר לעשות את השיחה הזו בצורה הכי פחות פוגעת ? שלא ישתמע שזו הצהרת אי- אמון באחד האנשים הקרובים אליי ביותר?

ItsikH

Member
החלטה היא החלטה, אין דרך להתחמק ממנה אם אין כוונה בעתיד הקרוב לחזק את הקשר ולהתקרב יותר מבחינה פיזית, זו החלטה לגיטימית כפי שכבר דנו בכך - נכון ששתי האפשרויות קיימות ואני דווקא צידדתי במתן אמון לאור הפתיחות והכנות, אבל אותה פתיחות מחייבת אותך לשתף אותו בהרגשתך ו...כנראה שזה נחוץ.

ItsikH

Member
ועוד החשש עצמו עלול להזיק לקשר ביניכם, וזאת אתה יכול גם לומר בכנות - יתכן בהחלט שדרישתו לכזו רמת אמון מעט מופרזת (שוב, לא שאין זה אפשרי, אבל החרדה שנלווית לכל ספק עלולה להיות מסוכנת מאוד), השימוש בקונדום יקל עליכם לתת אמון ללא החשש הנלווה לו - הרי המחיר של חולשת אנוש אפשרית עלול להיות בלתי נסבל.

בצורה הכי פחות פוגעת?

ישירות, נקודה.
או כמו שהתרנגול אוהב, שקיפות P:

לגבי אטרף, מה לעזא.. יש לו לחפש שם אם הוא תפוס

stabiloboss

New member
נגעת בנקודה כאובה

תתפלא כמה "תפוסים" יש באטרף.
ג'ייסון דנינו הולט כבר דיבר על החזירות הגואה בקהילה - גם בזוגיות מחפשים אחרי הריגוש הבא.

במקרה שלי, הוא לא יודע להסביר לי למה הוא משאיר אותו פתוח.
אני משער שזה משחק אצלו על הנקודה של להרגיש שהוא נחשק או משהו כזה..
לא יודע.

שבוע טוב ושקט.

למעלה