שוב מנקים

שוב מנקים

בוקר טוב כולם אפילו שכבר גשם בחוץ, ואולי דוקא בגלל זה מתארגן לו מבצע ניקיון בריף מכמורת לסופ"ש עוד שבועיים שיהיה קצת יותר נעים לצלול שם בחורף ושלא לכל דג שני יהיה כובע ניילון אופנתי, הם לא ממש צריכים את זה האתר הוא בין 3-8 מטרים, מתאים לכולם, ואם יהיה ים טוב אז אפשר להנות מאוד מהצלילה. חוץ מעניין הפרסום כאן, תהיתי לכמה אנשים אנחנו מצפים... מיותר לציין שמיכלים ומשקולות על חשבון הבית. לא פחות חשוב, אני אשמח לקצת עזרה בארגון אז להרשם מהר, ונראה איפה אנחנו עומדים פרטים נוספים על מיקום שעה וכו´ יבואו בהמשך תודה ושבוע מעולה שיהיה לכולנו.

שאלות

האם הכוונה לחוף שמול לי-ים? אם כן, השתתפתי בניקוי לפני כמה שבועות (בחלק הצפוני). העומק המקסימלי שנצפה היה 4 מטר, כשרוב השטח היה 2 מטר. היכן ניתן למצוא 8 מטר? היה נקי באופן מפתיע. לא שלא נמצא ליכלוך, אבל היה צריך לחפש טוב כדי למצוא, שזה כמובן חיובי ביותר, אבל אני מקבל תחושה שהמבצע המדובר אינו באמת לצרכי נקיון, אלא לצרכי קידום מכירות (שגם זה בסדר גמור, אבל לפחות שנדע מה הכוונה האמיתית)

רק בשבילנו

מה מסחרי מי מסחרי.. הצעתי אתמול על כוס קפה בים לארגן מבצע ניקיון קם בעל מועדון ואמר שהוא ישמח לתרום מיכלים לא חייבים לנבור בכל דבר ולחפש אינטרסים סמויים ואני גם מבטיח לך שאני לא אעבור ואחלק כובעים של המועדון בסוף אז רק חשבתי לראות איפה עומדים, ודי קיוויתי לתגובות אחרות למרות הכל, מקווה שגם אתה תבוא ואני אישית אקח אותך לחלק היותר עמוק של הריף

הלו, להרגע שם

מה אתה נזעק להתגונן כאילו מישהו תקף אותך? הרי כתבתי שבעצמי השתתפתי במבצע, אז למה אתה חושב שאני מתנגד למשהו? בסך הכל כתבתי שהריף היה נקי ולכן לא ברור לי למה המבצע הנוסף. גם *אם* זה לצרכי קידום מכירות, זה דבר שהוא בסדר גמור - אנחנו מקבלים צלילה בחינם והמועדון מקבל עוד כמה אנשים שמכירים אותו. למה אתה חושב שזה דבר שלילי ומכנה את זה "אינטרסים סמויים" כאילו זו גניבה? אני בסך הכל רוצה לדעת מה העניין. למה לדעת את האמת זה דבר פסול? ואם מדובר בניקוי אזורים שונים מאלו שאני ניקיתי, או שהתלכלך מאז, עוד יותר סבבה. אני בסך הכל רוצה לדעת מה העניין. למה ידיעת האמת זה דבר פסול?

בובי

New member
אני יבוא בלי נדר

בפעם האחרונה שצללתי ראיתי די הרבה שקיות נילון וליכלוך

yossin

New member
כל פעולת ניקוי, בכל מקום

אני בעד, ואם רק אפשר, אבוא ואעזור. אם זה מסחרי, לא אכפת לי להיות סוכן פרסום של מי שרוצה אם בשביל הזכות לנקות את הארץ צריך לגייס גופים מסחריים, אני בעד ממש לא אכפת מה הסיפור מאחור, רק שנלך לנקות את חלקת האלוהים הקטנה שלנו מהאשפה המלאכותית שהאשפה האנושית משליכה ומשאירה.

javierg

New member
אני אשמח להשתתף

אני משתדל לעשות כל צלילה קצת נקיון. אם זה מסודר מה טוב. איך זה הולך להתבצע?

מצטער, אני אהיה עסוק בנקיונות באילת

אשמח להגיע ולעזור לנקות בהזדמנות אחרת.

helius

New member
מתי ואיפה?

תוכל לפרסם תאריך מדוייק? שישי/שבת? באיזו שעה והיכן נפגשים?

c_f

New member
אשמח לבוא גם כן

אבל בהחלט קצת יותר פרטים לא יזיקו

philips

New member
פרטים ואני בא...

וגם מביא חברים.... השאלה היא רק באיזה סופ"ש.. (מילואים..

Sn

New member
אשמח להשתתף גם כן בנקיון ...

שאלה ...למי שאין ציוד צלילה עליו לשכור?

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
../images/Emo59.gif גם צוות ח"י יגיע ../images/Emo59.gif

אם זה לא בשבת כמובן. ו ב ב ח י " נ

למעלה