שוב מחכה...

noa9

New member
שוב מחכה...

החודש אני אמורה לשלב טיפול של זריקות (גונל F, ופוריגון) עם הזרעה. ביום חמישי האחרון עשיתי בדיקת דם ו- US . וביום ראשון אני צריכה לחזור על אותו תהליך. ההזרעה תהיה, ככל הנראה, בשלישי או רביעי. אני ממש מקווה, שיקרה לי נס חנוכה פרטי השנה. אבל... אני כבר מפחדת לקוות. אני מנסה להבין מדוע עד היום לא נכנסתי להריון. הבדיקות שלי ושל בעלי תקינות, תודה לאל. וברור לי, שהסיבה שלא נכנסתי להריון עד היום היא לא פספוס יום הביוץ (אנחנו כבר מנסים קצת יותר משנה באינטנסיביות). בכל מקרה בחודש שעבר בוטלתי בשל גירוי יתר. הרופא שלי אמר ביום חמישי, שהחודש נראה לו שזה חודש טוב. אשמח לקרוא תגובות של בנות שהדברים שאני כותבת מוכרים להן.

זקיקית

New member
אני לא מכירה

אבל מאחלת לך המון בהצלחה וגם נס חנוכה לא יכול הזיק!!!

bapi

New member
אצל כל אחת

הדברים שונים. אמנם חלק מהדברים נשמעים מוכרים אבל זה לא אומר כלום. גם אצלך יכולים להיות שינויים מטיפול לטיפול. הכי חשוב זה להתרכז במה שיהיה ולדאוג לכל טיפול בפני עצמו. גם אצלנו כל הבדיקות תקינות ומזה הרבה זמן (החג הזה אני חוגגת שלוש שנים לנסיונות) ואין הריון. אל תאבדי את התקוה ושיהיה בהצלחה

צהלולים

New member
לא מכירה אבל מאחלת בהצלחה רבה.

זה שהבדיקות תקינות זה מצויין. לפעמים זה סתם עניין של תזמון וגם אם הכל מוצלח, יש רק 20% סיכוי... מקווה שזה יהיה החודש שלך! מחזיקה אצבעות!

נועם@בת

New member
הדברים מוכרים לכולנו בדרך זאת או

אחרת. לחלקנו יש הסבר למה לא הצלחנו באופן טבעי, אבל כבר אין הסבר למה לא הצלחנו באופן מלאכותי. פורום הריון והורים אחרי טיפולים מלא בכאלה שלמרות ההסברים או חוסר ההסברים הרו ואף ילדו. זה המזל שלנו, שיש רפואה מתקדמת שמצליחה לתקן את התקלות הקטנות של הטבע. הדבר היחיד שלא מוכר לי זה שילוב של גונל ופיוריגון, הרי מדובר באותו חומר אז למה שתי חברות שונות? העיקר שיהיה בהצלחה
חנוכה שמח נועם

noa9

New member
שילוב של שתי תרופות

לדברי הרופאה שלי, השילוב של גונל ופוריגון נובע בשל המינון של שתי התרופות. גונל 75 ופוריגון -100. אמפולה אחת של גונל F לא השפיעה עליי, בעוד ששתי אמפולות של גונל F גרמו לגירוי יתר. הרופאה שלי מנסה למצוא את המינון הנכון עבורי. היא מנסה מן משחק של כמויות, שיניב את התוצאה הרצויה. בחודש הבא אני מקווה שאדווח כאן שאכן השילוב הזה הוא השילוב המנצח. תחזיקו לי
מקווה שההסבר היה ברור.

noa9

New member
עדכונים נוספים ושאלונת

היום עשיתי, כאמור, בדיקת דם ו-US. הרופא אמר לי להמשיך ולהזריק היום עוד אמפולה אחת ומחר חצי אמפולה של פוריגון. התבקשתי אף להגיע ביום שלישי לבדיקת דם ו-US חוזרת (אולי ביום רביעי תהיה ההזרעה).אני רוצה לשאול אתכן שאלה: איך יודעים שההזרעה אכן מתבצעת בדיוק ביום הנכון? אני חוששת שבגלל ההפסקה בין הבדיקות אני עלולה לפספס את היום הנכון.

נועם@בת

New member
הביוץ לא מתרחש ברגע אחדו

אפשר לראות את הביוץ המתקרב לפי רמת הפרוגסטרון, הE2 וגודל הזקיקים. בדרך כלל עושים את ההזרעה מעט לפני הביוץ או ביחד איתו, וכשיש מעקב זה משאיר לרופא זמן להחליט מתי לעשות הזרעה. ברוב המקרים הרופא הוא שמתזמן את ההזרעה עם זריקת כוריגון שמביאה לביוץ, ואז יודעות בדיוק מתי את מבייצת. בהצלחה נועם

למעלה