שוב לשתף

onceuponatime1

New member
שרוול

אבל גם בשרוול יש תקופת החלמה לרוב ארוכה יותר הרופא המנתח עשה לי בדיקה מקיפה אתמול כולל צילומים ושטויות ובעקבות כך אישר לי לאכול הכל (מלבד לחם ועוד כמה שטויות) ולשתות אלכוהול וכמובן הדיאטנית גם אישרה, אחרי שראתה את הסיכום של הרופא המנתח.

אני דווקא מסכימה איתה

ואין בזה שום בעיה - אהבת לאכול. פשוט מאוד. אני מכירה חברים שלנו שנהנים מחווית האכילה ותאוות הבשרים - במקרה הזה הם לא שמנים יותר מידי אבל יש להם מספיק צרות משלהם כמו סכרת וכו' והבילוי המועדף הוא מסעדת סטייקים טובה, וכל מה שקשור בקולינריה. במקרה שלך היא באמת אמרה לך שלא אכלת כדי להתפרק מעצבים, אלא משום שאתה באמת נהנית לאכול. הנאה צרופה. זה גם מה שאני מרגישה מההודעות שלך. אתה עדיין נהנה מהאוכל! וזה בסדר גמור. רק שנה פאזה. תהנה מדברים בריאים, מאכילה נכונה והכל יהיה בסדר. אתה יכול להמשיך ליהנות מהאוכל. מבחינתי למשל אין לך מושג איזה כיף יש לי שאני מצליחה לאכול עגבניה טובה ולגמור אותה בנחת כמו שצריך. אני ממש מרגישה את הבריאות נכנסת פנימה. מה שלפני הניתוח לא היה. כי טרפתי אותה. וזה ההבדל. וחוץ מזה אתה בסדר גמור. הלוואי עלי. כשאתה מחליט משהו אין עליך. אתה תלך עם זה עד הסוף. רק אל תדפוק את הראש בדרך, הא?

למעלה