שוב לשתף

onceuponatime1

New member
שוב לשתף ../images/Emo13.gif

חזרתי עכשיו מבדיקה אצל הרופא המנתח והדיאטנית. אז הרופא אישר ים ואישר אלכוהול!! כל הפצעים הגלידו לחלוטין! קצת תקוע על אותו משקל מהיום ה-16, 12 קילו עד כה (22 יום אחרי הניתוח). והדיאטנית אישרה לי לאכול הכל!!!! מלבד לחם כמה פירות ספציפיים ושקדים/אגוזים. מי שטען שאלכוהול מותר אחרי 3/6 חודש... מתברר שגם אחרי 22 יום
איזה כיף
אני הולך לדפוק את עצמי הסופ״ש הזה ולהחזיר את כל שנים עשר הקילוגרם האבודים
ועוד משהו לשתף עמכם שאני לא לגמרי סגור על איך לתרגם את זה עדיין: הפסיכולוגית חושבת שאהבתי להיות שמן. כששאלתי אותה אם היא מתכוונת שהיא חושבת שזה כאמצעי הגנה היא ענתה בשלילה ואמרה שוב פשוט אהבת. אני לא מסכים ולא-לא מסכים, מנסה להבין את זה עדיין.... ויאללה חוזרים לכושר סוף סוף ממחר מתחילים לשחות ולצלול שוב

אופירA

New member
מנהל
לא צריך להסכים עם הפסיכולוגית

לא כל דבר שהיא אומרת קדוש ואמת. האמת היא מה שאתה מרגיש. המקום שאתה נמצא בו. אולי היא מתכוונת, שאתה אוהב לשתות אלכוהול בלי חשבון, ולא איכפת לך להיות שמן בגלל זה. לא חשוב לך לרזות, חשוב לך ליהנות. אולי זה מה שהיא התכוונה?

onceuponatime1

New member
חשוב להדגיש

את הניתוח לא עשיתי במטרה להרזות אלא מסיבה רפואית (שאגב לא קשורה למשקל). בעבר כשהוצע לי הניתוח לא רציתי לעשות. נוח לי כמו שאני ולהרזות אינה המטרה העיקרית אבל אם הייתי יכול לבחור בין להרזות לבין להישאר שמן... התשובה ברורה. ברור לי שלא הכל קודש אבל קודם אני מנסה להבין את הכוונות שלה לאחר מכן למה היא חושבת ככה ואח״כ להבין אם זה נכון או לא לגביי או מבחינתי אני עדיין בשלב א׳
אה ואגב מתברר שאני אוכל כמו שצריך ולא יותר מידי כמו שחשבתי

dubit1234

New member
אתה אוהב ומקבל את עצמך אך שאתה

ואת זה הפסיכולוגית לא ידעה לתרגם (כנראה)...אהבת את עצמך שמן ואתה אוהב את עצמך עכשיו ותאהב את עצמך גם רזה. כל מי שקורא אותך כאן, מבין את זה וקורא את זה בין השורות. יעכשיו לעניין האלכוהול, אני מתה לשתות בירה גינס (האירית השחורה), האם האישור שקיבלת לאלכוהול תקף גם לבירה?

onceuponatime1

New member
אלכוהול

שאלתי ספציפית על וודקה ואישרו לי וגם דברים חזקים אחרים לדברי קוריאנסקי

dubit1234

New member
פסטות מותר לך?

הטרפת לי את השכל עכשיו.... אני כל יום שוברת את הראש מה לבשל, שיהיה לי טעים.

dubit1234

New member
כתבת שמותר לך הכל....

תפרט בבקשה מה הן ההגבלות שקיבלת? אני לא מאוזנת מאז שכתבת שמותר לך הכל..... אם באמת מותר גם פסטה, היום אני יוצאת לאכול את הנודלס בחלב קוקס וחמאת בוטנים

שמחה37

New member
דוביתי נשמתי

אני לא יודעת איך את נראית אבל אני מדמיינת אשה עם סינר חסרת מנוחה שמסתובבת במטבח עם סינר ולא מוצאת מה לאכול (זו האסוציאציה שעולה לי כשאני קוראת את ההודעה שלך
) וזה נכתב באהבה
כמה זמן את אחרי הניתוח? תאמיני לי כשתקחי את הכפית הראשונה מהנודלס בחלב קוקוס וחמאת בוטנים לא תאמיני שפינטזת על מנה כשתצליחי לאכול בקושי כף
זכרי שגם זה יגיע. וחוץ מזה עם המתכונים שאת מפרסמת פה אני מריירת כבתקופתי הגורמה שלי אחרי הניתוח היה פריכיות עם ממרח כבד. שמחה

dubit1234

New member
שמחה,

בעלי טוען שהתחרפנתי מסביב לעניין האוכל...אולי אני באמת צריכה פסיכולוג. יש דברים שאני אוהבת לאכול ואוכל שאני אוהבת עושה אותי יותר מאושרת :) אני לא אוהבת פירה ומרקי עוף ולא מוכנה לחיות עם פריכיות וממרח כבד. אני רוצה לאכול סושי ופיצה איכותית עם סלמון וזוקיני מעל :) אני רוצה לאכול סטייק עסיסי לצד בירה שאני אוהבת בפאב. אני מוכנה לאכול קצת, אבל את מה שאני אוהבת.

שמחה37

New member
דוביתי ממוש

זה רק בהתחלה כשהאפשרויות נפתחות ועובר מספיק זמן את תהני מכל האוכל שאת אוהבת זה כיף בשרוול שאפשר להנות מקצת אוכל. בירה? לא יודעת אני מהחנוניות אבל מאמינה שגם מזה תוכלי להנות בקטנה התסכול בקרוב יהיו ממך והלאה ותהני מהתוצאות שמחה

onceuponatime1

New member
הכל זה הכל

פסטות מותר יש ירקות ספציפיים שאסור שקדים אגוזים אסור לחם אסור נראה לי שזהו

dubit1234

New member
תודה../images/Emo8.gif ../images/Emo140.gif

אם לחם אסור עדיין אז גם פיצה
לא נורא...

שמחה37

New member
אתה יכול להסביר לבורה שכמותי

מה הפרוש של הניק שלך? ולגבי השאר יפה שקיבלת אישור לשתות אלכוהול אבל זכור כמות קטנה אבל ממש קטנה דופקת את הראש אני חננה רצינית לא שותה לא מעשנת ולא משחקת סנוקר אבל ראיתי משורוולת ששתתה אלכוהול משוט (ככה קוראים לזה?)היא פשוט לא היתה היא אז מעבר לעניין הקלורי להזהר בכמות שלא נמצא אותך במקום חשוך כשאתה לא זוכר איך קוראים לך
לגבי קבלה עצמית, בהתהליך שלי הבנתי שכשיש קבלה עצמית הכל הולך יותר קל אין התניה בין איך שאני נראית לאיך שאני מרגישה, אני אוהבת ומקבלת את עצמי ומשם ממשיכה היום כשאני "תקועה" על אותם שבעה ק"ג שמסרבים להתאדות באהבה ליקום אני מבינה כמה החוסר התניה הזה חשוב לשפיות. אז אני שמחה ומאושרת בשבילך שאתה אוהב ומקבל את עצמך שמן או רזה זה לא מובן מאליו. יאללה חפרתי שמחה

18 G

New member
Once upon a time

המשפט שפותח את כל סיפורי האגדות והילדים... או בתרגום זול - היה היה פעם...

שמחה37

New member
תודה תודה החכמתי

רק מראה שאת סיפורי הילדים אני מספרת רק בעברית תודה שמחה

onceuponatime1

New member
לאכול הכל (ובגדול) - סיכום יום א

אין היה לי יום פשוט מהמם!! התחיל בארוחה משפחתית שכללה נתח דג דק מאוד בגודל של כחצי כף יד ממוצעת כתוספת בין חצי כפית לכפית של פירה וזהו! בלילה בתחילה הליכה ברחובות תל אביב בחיפוש אחר מסעדה פתוחה באמצע הלילה מצאנו את עצמנו במסעדת סושי (כאילו דהההה) ואכלתי עד שהתפוצצתי!!! מכירים את ההרגשה אחרי שאכלתם ארוחה ענקית (חגים למשל) ואתם יושבים בשולחן בקושי נושמים נשענים אחורנית וחיוך מרוח על הפנים ככה הייתי אחרי הסושי וכל זה קרה (שימו לב) - קונוס אחד!! זהו!! הזמנתי גם מוחיטו-וודקה ששתיתי בערך 100 מיליליטר ממנו, לא הצלחתי יותר (קצת שרף עם הצרבת) הסושי לכל השואלים והשואלות: מעט אורז, המון אצה, קצת אספרגוס, טונה אדומה. עבר נפלא. פשוט נפלא. ארוחת סושי מפוצצצצצצצצצצצת ב-20 שקל! אני בשוק! אני הולך לחיות על סושי ווודקה!!!!!!

גילור

New member
וואו. מפרגנת לך מכל הלב. אבל משום מה נשמע לי

שאתה קצת רץ מהר מדי. כולה עוד לא חודש אחרי ניתוח. רק תזהר ותשמור על עצמך.

onceuponatime1

New member
../images/Emo26.gif

אני לא עושה שום דבר על דעת עצמי הכל באישור הרופא המנתח בעצמו והדיאטנית

למעלה