איב פרידמן
New member
שוב לכם... ../images/Emo10.gif
הרגע חזרתי לאחר חיפוש מתמשך של שלושת רבעי השעה... איפה הייתם? רציתי לעשות לכם הפתעה ולראות אתכם בשנקין זה קרו לבית אז באתי ולא מצאתי אתכם הלכתי לבית קפה ממול לגינה והיו שם חבורה של אנשים אבל לא ידעתי אם אלה הייתם אתם הם הסתכלו עלי אז אם זה הייתם אתם לבשתי ג´ינס מתרחב וחולצת קולב לבנה על אננסים ושטויות אם שמתם לב זאת אני... ממש התאכזבתי!
הפכתי עולמות ממש להגיע אליכם נסעתי אולי על 200 קמ"ש עם אחי על האוםפנוע מנתב"ג בן דוד שלי טס ואז לא הייתם שם איזו אכזבה אבל זה באשמתי מה לעשות שאני לא יכולה לעשות שום דבר כמו שצריך! אוף...!!! אני טסה יום שלישי הזה לאירופה ורציתי לראותכם.. זה המקום היחיד נראה לי שיכולתי לראותכם כי אמא לא תרשה לי לנסוע למקומות רחוקים בארץ וזה באסה.. בכל מקרה אני מאחלת לכולכם יום טוב במיוחד לך גיל גיל אני מקווה שתתחזק אני יודעת כמה זה קשה מניסיון.. ולכולכם אני אוהבת אתכם במיוחד את אלו שלא ויתרו עלי זה עשה לי טוב לקרוא את מה שרשמתם אפילו שלא הגבתי... אתם נפלאים ובאמת אי אפשר להתנתק מהפורום הזה זה ממכר!!! אני אוהבת אתכם אפילו שאני שיא המאוכזבת.. איב אלפי
הרגע חזרתי לאחר חיפוש מתמשך של שלושת רבעי השעה... איפה הייתם? רציתי לעשות לכם הפתעה ולראות אתכם בשנקין זה קרו לבית אז באתי ולא מצאתי אתכם הלכתי לבית קפה ממול לגינה והיו שם חבורה של אנשים אבל לא ידעתי אם אלה הייתם אתם הם הסתכלו עלי אז אם זה הייתם אתם לבשתי ג´ינס מתרחב וחולצת קולב לבנה על אננסים ושטויות אם שמתם לב זאת אני... ממש התאכזבתי!