שוב: להציל את התוכנית!!!
כן, כן: חזרתי לנג'ס. יומיים-שלושה הייתי עסוקה, אבל הגיע הזמן לחזור ולפעול כדי להציל את התוכנית! עידכון מארה"ב: עכשיו המעריצים של הסדרה מתחילים להפציץ את המפיקים במכתבים, והגיע הזמן שגם אנחנו נתחיל לפעול. geniusblonde הכינה שטר (ח"ח לך!
) שהוא הגרסא הישראלית לשטרות שהמעריצים האמריקאים שולחים. בגלל שלוקח ה-ר-ב-ה זמן למכתבים להגיע מכאן עד לארה"ב (כשהייתי שם לפני שנה ההורים שלי שלחו לי מכתבים בדואר אקספרס והם הגיעו אחרי שבועיים. שבועיים!!!) אז אני ממליצה לכולם להתחיל לשלוח שטרות ע-כ-ש-יו. אני מצרפת קובץ word עם כתובות של אנשים שאפשר ורצוי לשלוח להם שטרות/מכתבים/כל דבר אחר שבא לכם. אם אתם לא רוצים לשלוח לכל עשרת האנשים, אז תדעו שהאדם הכי חשוב הוא Dawn Ostroff- מפיקת התוכנית. הכתובת שלה רשומה מחוץ לטבלא, והיא הבנאדם שחייבים לשלוח לו. אם אתם רוצים לשלוח ליותר מבנאדם אחד, אז הם מסודרים בטבלא לפי חשיבות: המפיקים, המנהלים של UPN, מדריכי טלוויזיה שיכולים לסקר את התוכנית (כבר קרה פעם אחת), וטוק-שואוז שיכולות לתת לתוכנית חשיפה. במכתבים שלי כתבתי: I just thought you should know that I, too, think that: VERONICA MARS IS SMARTER THAN ME! Now... what about that second season? השורה veronica mars is smarter than me צריכה להיות כתובה על השטר שאתם שולחים או על פתק במכתב (כתבתי כבר קודם: זו בדיחה קטנה מפרק 12). אז... אחרי ההפצצה הזאת, אני מצרפת את הכתובות. אם למישו יש שאלות אני פה, או שאתם מוזמנים לכתוב באי-מייל.
כן, כן: חזרתי לנג'ס. יומיים-שלושה הייתי עסוקה, אבל הגיע הזמן לחזור ולפעול כדי להציל את התוכנית! עידכון מארה"ב: עכשיו המעריצים של הסדרה מתחילים להפציץ את המפיקים במכתבים, והגיע הזמן שגם אנחנו נתחיל לפעול. geniusblonde הכינה שטר (ח"ח לך!