שוב לגבי חולשה

rinutza

New member
שוב לגבי חולשה

יש ימים שבבוקר אני קמה ממש עייפה - מעין תחושה שקשה לי להחזיק את עצמי - רגליים וידיים חלשות - שכאילו לא יכולות להחזיק אותי. זה לא קורה הרבה וזה עובר אחרי כמה שעות אבל זה מאד מציק. יש לכם מושג למה זה? איך פותרים את הבעיה. (כל בדיקות הדם שעשיתי יצאו תקינות).

רינה יקרה,

גופך מבקש בכל דרך שהוא מכיר שתטפלי בו.., דרך האינטרנט ידינו מוגבלות בכמה שניתן לאבחן , להמליץ ולעזור.. לכן אני ממליצה לך בחום לגשת למטפל רב תחומי שיאבחן את כל הסימפטומים ויטפל בהתאם. הרבה בריאות יעל

rinutza

New member
מטפל בתחום הרפואה המשלימה?

יש תחום שהוא מומלץ יותר?

כפי שבטח הבנת ..

ישנם תחומי טיפול רבים ואפקטיביים והם מתחלקים בגדול לטיפולים חודרניים כמו דיקור , תזונה וצמחי מרפא , לטיפולי מגע כמו שיאצו ורלפקסולוגיה , לטיפולים אנרגטיים כמו רייקי , הילינג , אורה סומא ( טיפול בצבעים), וטיפולים דרך הגברת המודעות כמו קינסולוגיה ופרחי באך. בגישתי שילוב רב ככל האפשר של טיפולים ( אצל מטפל אחד או לכל היותר שניים) בד"כ מביא לתוצאות מהירות וטובות יותר , לכן נסי למצוא מטפל שמשלב כמה המתחומים שנראים לך כמתאימים ( השילובים המומלצים שלי הם טיפול בדיקור/צמחי מרפא + טיפול מגע + מודעות / אנרגיה). אני מאמינה שתקבלי עוד המלצות מחברי הפורום המתמחים בטיפולים שונים. הרבה בריאות יעל

אין עייפות בלי סיבה...

כתבת שכל הבדיקות שעשית היו תקינות. א. לא בהכרח! - אני רואה המון בדיקות לא תקינות שהרופא אמר: "הכל בסדר!" ב. האם עשית את כל הבדיקות הנחוצות? למשל: מלבד ספירת הדם (המוגלובין) - ברזל, חומצה פולית וויטמין B12 קנדידה סוכר להיפוגליקמיה מערכת העצבים - EEG עמוד השדרה - חוליות מותניות וצוואריות זה "רק" בדיקות של הקונבנציונלית... כפי שיעל אמרה: אנחנו מאוד מוגבלים באינטרנט כדאי שתאתרי מטפל בשר ודם. אין תחום שמועדף אבסולוטית. את צריכה לאתר קודם כל מטפל שאת נותנת בו אמון ושאת יכולה לשתף פעולה עם דרכו... לפעמים, יש אנשים שמגיבים לשיטה אחת יותר מלאחרת... נאוה

rinutza

New member
אני לא חושבת שאפשר לעשות

את כל הבדיקות האפשריות - הרי אין לזה סוף. ברזל, חומצה פולית וB12 בדקתי. קנדידה - עשיתי טיפול לקנדידה לפני כחמישה חודשים במשך כמעט חודשיים. עמוד שידרה ומערכת העצבים - בדקתי אצל כירורג אורטופד. חשוב לציין שאני לא עייפה כל הזמן - רק מידי פעם. בנוסף אני לפני מחזור (בעוד יומיים) - יכול להיות שגם זה משפיע. ונכון - אני אכן צריכה למצוא מטפל. אם יש המלצות למישהו מאזור המרכז - אני מאד אשמח לקבל מידע. תודה מראש

למעלה